- 18 Mart 2018
- 31.004
- 123.716
- 598
- 35
Yatamıyorum, uyuyamiyorum, 2 saattir uyanığımGeçmiş olsun banu
Kendini bilmiş in birşey demeye gerek yok
Hımm afiyet olsun
Çok geçmiş olsun dinlen iyice
Teşekkür ederim saracımÇok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişeyi yoktur kuzunun
Sanada çok geçmiş olsun canım
Yine troid yüzünden
Acaba burdan gitmeni istemeyenlermi varGünaydin kizlar....ben yine sabitim..
Gecen cuma 57.5
Bugün 57.5...
Bu hafta çok gayret etmem gerekecek
Olabilir...Acaba burdan gitmeni istemeyenlermi var
Yine troid yüzünden
çok geçmiş olsun canımSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Bugün maalesef uğramaya fırsatım olmadı
Dün gece Ufaklık biraz halsizim dedi hadi nasılsa Baban sabah gelecek yine benle yat dedimsabah 7de eşim işten geldiğinde adamcağız nasıl yorulduysa kendini direk yatağa attı. Tabi kuzu o arada yorgan kafasına çekmişti ve ben aman dikkat diyene kadar resmen kızın üzerine saldı adam kendini
Yüz üstü yattığı için de beline deng gelmiş ve sabahın köründe belim diye ağlamaya başladı
Buz falan koyduk ovalayip krem surdum biraz rahatladi ama gün içinde devamli ilgi istediÖğleden sonra mutfak alışverişi falan derken geldiğimde de baktık hafif ateşi var
Eger yarın da ağrısı gecmezse hastaneye götürüp bir röntgen cektiririmBugün goturmedik çünkü dolanıyor hiç bir sıkıntısı olmadan ama ara ara işte ağrıyor diye tutturuyor
Belki ilgi çekmek için yapıyordur çünkü kuzuyu biliyoruz biraz nazlı hele birde bu hafta babasını da pek göremedi.
Tabi eşim sabah beri vicdan yaptı nasıl unuttum ben seninle yattığını nasıl görmedim yorganin kabarık durduğunu diye ama sonuçta istemeden oldu
İnşallah yarına bir şeyi kalmaz da bende derin bir Oh çekerim ♡
geçmiş olsun gülümBugün spor yok malesef, camide mevlidimiz vardı, mevlit sahibi olarak uzun durduk.
Sonra ben eve gidelim dedikçe oğlanlar ablama gidelim diye tutturdu.
Malesef geç geldik, hemen namazımı kıldım, çocukların beslenmesini hazırlarken bir zencefilli limonlu çay yapar içerim, bitince dan, hava çok soğuk, fazla üşüttüm galiba, burnum, gözüm, kulağım benden bağımsız hareket ediyor.
Bazen bende pes edesim geliyor amaÖyle olmalı çünkü menülerimi görüyorsunuz canım o kadar dikkat et sonra tartıda kilo almış gözük çok yoruldum bu durumdan pes edesim geliyor
Pes etmek yok kizlar okadar emek verdiniz emeklerinizi hebami edeceksiniz..pes ederseniz emin olun eskisinden daha fazla kilonuz olacak.nedenmi.. umutsuzluk hayalkirikliği insani depresyona sokar buda iki misli kilo almaya sebep olur sadece verdiğiniz kilolari tekrar almakla kalmayip üstüne dahada fazla kilo alirsiniz..umudunuzu yitirmeyin hayallerinizi yikip hayalkirikliğina kendi ellerinizle sebep olmayin...benimde öyle günlerim odu ..bukonuda yalniz değllsiniz ama .pes etmgk yok yolun sonuna kadar devamBazen bende pes edesim geliyor ama
Seni görünce geldim ablaa nasilsinnn büyüdü mu çocuklarMerhabalar...Ben de aranıza katıla bilirmiyim???Eski 7. takım kapitanı Aynura ben...Kilo aldım,mesuliyyetimi arttırmak adına size katılmak istedim.7.takım kapatılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?