• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Acaba burdan gitmeni istemeyenlermi var:KK64:
Olabilir...:-)
Ama yeter bence..bu hafta olmazsa en son gelecek haftaya şartlandirdim kendimi mezun olmaya....dünde hesapladim kilomu korumak için nekadar kalori alabilirim...sinir 1500 e kadarmiş..şu an nekadar kalori aliyorum hiç hesaplamadim..ama bu hafta hesaplayacağim

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Bugün maalesef uğramaya fırsatım olmadı :KK43:
Dün gece Ufaklık biraz halsizim dedi hadi nasılsa Baban sabah gelecek yine benle yat dedim :KK66: sabah 7de eşim işten geldiğinde adamcağız nasıl yorulduysa kendini direk yatağa attı. Tabi kuzu o arada yorgan kafasına çekmişti ve ben aman dikkat diyene kadar resmen kızın üzerine saldı adam kendini :KK43:
Yüz üstü yattığı için de beline deng gelmiş ve sabahın köründe belim diye ağlamaya başladı :KK43:
Buz falan koyduk ovalayip krem surdum biraz rahatladi ama gün içinde devamli ilgi istedi :KK66: Öğleden sonra mutfak alışverişi falan derken geldiğimde de baktık hafif ateşi var :KK43:

Eger yarın da ağrısı gecmezse hastaneye götürüp bir röntgen cektiririm :KK66: Bugün goturmedik çünkü dolanıyor hiç bir sıkıntısı olmadan ama ara ara işte ağrıyor diye tutturuyor :KK66:
Belki ilgi çekmek için yapıyordur çünkü kuzuyu biliyoruz biraz nazlı hele birde bu hafta babasını da pek göremedi.
Tabi eşim sabah beri vicdan yaptı nasıl unuttum ben seninle yattığını nasıl görmedim yorganin kabarık durduğunu diye ama sonuçta istemeden oldu :KK66:

İnşallah yarına bir şeyi kalmaz da bende derin bir Oh çekerim ♡
çok geçmiş olsun canım :KK60:

Bugün spor yok malesef, camide mevlidimiz vardı, mevlit sahibi olarak uzun durduk.
Sonra ben eve gidelim dedikçe oğlanlar ablama gidelim diye tutturdu.
Malesef geç geldik, hemen namazımı kıldım, çocukların beslenmesini hazırlarken bir zencefilli limonlu çay yapar içerim, bitince dan:uykucu::uykucu::uykucu:, hava çok soğuk, fazla üşüttüm galiba, burnum, gözüm, kulağım benden bağımsız hareket ediyor.
geçmiş olsun gülüm :KK60:

1581927717690.webp

PAZARTESİ TARTISI

moni (102,0/101 )
perihan00 (57,5/57,5)
Ekrl (62,5/62,8 )
sara_28(77,5/78 )
gezegenfeza(74,0/)
Antepia27 (119,7/ )
yst38(82,6/81,2)
baby_cat(74,2)
reklam(69,2/67)
canevim(71/70,7)
nairobi (87,1/86,2)
Efillim(76,5/)
oynakbası34(/124,5/)

KIZLAR HANİ KİLOLAR
:sinirli:

Son düzenleme:
Hjk
Bazen bende pes edesim geliyor ama
Pes etmek yok kizlar okadar emek verdiniz emeklerinizi hebami edeceksiniz..pes ederseniz emin olun eskisinden daha fazla kilonuz olacak.nedenmi.. umutsuzluk hayalkirikliği insani depresyona sokar buda iki misli kilo almaya sebep olur sadece verdiğiniz kilolari tekrar almakla kalmayip üstüne dahada fazla kilo alirsiniz..umudunuzu yitirmeyin hayallerinizi yikip hayalkirikliğina kendi ellerinizle sebep olmayin...benimde öyle günlerim odu ..bukonuda yalniz değllsiniz ama .pes etmgk yok yolun sonuna kadar devam💪🏻
Isterseniz sizde aralikli oruca başlayin..en iyi cözüm bu bence...

Back
X