- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yıllık izni öncesnden ayarlamıştım :) hem kardeş bahane izmir şahane :))
allahtan kardeşin diyeti sabote etmiyorGelelim menüme :)
Sabah: 1 yumurta, 2 dilim unı light ekmek(toplam 100 kalori) , 2 dilim peynir, 1 domates, yarım salata, 8 adet zeytin , az kıvırcık
Öğlen: 2 kepçe kuru fasulye, 3 kaşık yoğurt
Akşam: 1 kase mercimek çorba
allahtan kardeşin diyeti sabote etmiyor![]()
Tmm tamamla siliyim hemen bu kadar ortalarda olmasaniz +çıkarsınız tabi bu hafta siki yönetim varYa @erigim bugin daha persembee brn o 28 i 35 e tamamlarm yarina kadar :)) saka bi yana bu hafya cok gelen gidenim oldu bejde evde durmadm o yizden yazamadm fazla kacamaklarimda cok oldu dun lahana tursusu yedim bayaga bugunde mevlut vardi pilav yedim oohh insallah + cikmam yarin
menumu yazim
sabah
yumrtali omlet
2 d kepek ekmegi
cay
1 kk peynir
3 4 zeytin
ogle
3 yemek kasigi kavurmali pilav
3 tanr sarma
2 bardk ayran
aksam bise temedm smdi 3 4 tane kestane yedm
kefir tuket aralarda metabolizmanın hızlandırır wcye çıkmanın artırır yağ yakar mümkünse ev yapımı olsunOooof ben ne zaman 49ları görcem resmen durduacil ara öğünlere başlamam lazım yavaşladı metabolizmam okul yüzünden ama öğleden önce de mutlaka atıştırmalık bişeler alıyordum içecekti gerçi hepsi ama
![]()
yemedim turşu ama resmen dans ederek gözümün önünden geçiyor turşularturşu olmaz odem yapar nar eskisine geri dön immmm
Ahh ahh sorma canım.
kefir bir aralar denemiştim galiba ya pek hoşuma gitmemişti içemiyorum onu ama bu hafta kaçamak sıfır olacak yoksa atlatamicam gibi doğum günüme 11gün kaldı 49.0 ı görmem gerek yeter artık kendime hediyem bu olsun ama stres oldum ofTmm tamamla siliyim hemen bu kadar ortalarda olmasaniz +çıkarsınız tabi bu hafta siki yönetim var
kefir tuket aralarda metabolizmanın hızlandırır wcye çıkmanın artırır yağ yakar mümkünse ev yapımı olsun
çok geçmiş olsun yorma kendini öyle dinlen sen sağlığından önemli mi burasıAhh ahh sorma canım.
Herkese iyi akşamlar kızlar. Hatırlarsanız gruba yeni girdiğimizde donemde bel agrim sebebiyle egzersiz yapamadığını yazmıştım. Geçen haftadan beri agrim dayanılmaz bir hale geldi, Annemler de ziyarete gelince, fırsat bulup dra gittim. Meğer bel fıtığı varmış. Ağrı kalcamdan bacağıma yayıldı yaa. Yataktan yardımsız kalkamaz oldum . allahtan annemler var da kızımla ilgileniyorlar. Perişan oldum..
aaa turşu yasakmıymış bende birkaç gündür yiyorum almışlar çok güzeldi diye saldırdım yarın tartı beni paralicakyemedim turşu ama resmen dans ederek gözümün önünden geçiyor turşular![]()
bende kestaneye bayılıyorum yaa ama çok kaloriliymiş bir kurtulaydım da şu son 5kgden azıcık yeseydm eve bir gelsin kendimi nasıl tutabilicem acaba hiç bilmiyorumGeldim. Doğum gününe gitmedim.
Menüm ise sadece akşam yemeğiSabah geç kaldım kahvaltı yapamadım. Tüm gün sunum vardı. tek lokma yiyemedim. Aslında aperatif pastane ürünleri vardı ama dokunmadım. Bir alsam devamı gelirdi.
Akşam ise
1 kase şehriye çorbası
1 tabak tavuk sote
1 dilim ekmek
Sayısını saymadığı kestane ne yazık ki
Bugün su hiç içemedim nerdeyse.
Yarın da Focus T25 diye bir egzersiz programına başlıyorum. Hatta bi topic bile açtım. Spor eklenince diyet daha kolay olcak inanıyorum.
Yasak olmaz mi. Tuzlu ya su tutup odem yapiyor.aaa turşu yasakmıymış bende birkaç gündür yiyorum almışlar çok güzeldi diye saldırdım yarın tartı beni paralicak![]()
Takım içi ilk üçte biliniyor canimEriğim sarı kartımı sildirmek için derece mi yapmam gerekiyor.
Mayası var canım aktarda var ama minicigi 20-30tl bira beklerken benim maya çoğalınca kargolarimEv yapimi nasil kefir yapiliyo
Çok geçmiş olsun yazın KV olmuştu Dr 15gun cekersin sonra kaybolur ama unutursan hatırlatır demiştiAhh ahh sorma canım.
Herkese iyi akşamlar kızlar. Hatırlarsanız gruba yeni girdiğimizde donemde bel agrim sebebiyle egzersiz yapamadığını yazmıştım. Geçen haftadan beri agrim dayanılmaz bir hale geldi, Annemler de ziyarete gelince, fırsat bulup dra gittim. Meğer bel fıtığı varmış. Ağrı kalcamdan bacağıma yayıldı yaa. Yataktan yardımsız kalkamaz oldum . allahtan annemler var da kızımla ilgileniyorlar. Perişan oldum..
Pınar labneden yaptım ilk yaptıkça tadı guzellesiyor zamanla oturuyor yoğurt gibiBide @erigim sen labneyi nasi yapiyosun evde ben denedm tadi guzel olmadi hngi peynrden koyuyosn
tadını güzelleştirmek için bir bardak kefire bir meyve kat rondodan gecir hem çok lezzetli hemde doğal smotiekefir bir aralar denemiştim galiba ya pek hoşuma gitmemişti içemiyorum onu ama bu hafta kaçamak sıfır olacak yoksa atlatamicam gibi doğum günüme 11gün kaldı 49.0 ı görmem gerek yeter artık kendime hediyem bu olsun ama stres oldum ofya okul eteğime sığdım ama içinde zor nefes alıyorum bir sığsaydım iyiydi kış geldi ben hala aynı göbekli göbekli görecem o beli!!