- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
tebrikleeerrrrrrr :):):):)Gunaydin.
Saskin ve bir o kadarda mutluyum.
Kilom dusmus. Nasil oldu bilmiyorum ama daha cok dikat edecegim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikleeerrrrrrr :):):):)Gunaydin.
Saskin ve bir o kadarda mutluyum.
Kilom dusmus. Nasil oldu bilmiyorum ama daha cok dikat edecegim.
Tesekkur ederim. Nasil gidiyor hamileligin ilk gunleritebrikleeerrrrrrr :):):):)
canım daha hiç bişey hissetmiyorum, hiç belirtim falanda yok. hala eşile bile aramızda çok konuşmuyoruz, ikimizde temkinli davranıyoruz. neden öyle bilmiyorum ama bu konuda biraz sessisiz. henüz kimseye de söylemedik. kalp atışlarını duymadan söylememe kararı aldık. ama acayip bir gaz ve şişlik var. ne yapıcam bilmiyorum?Tesekkur ederim. Nasil gidiyor hamileligin ilk gunleri![]()
Ohh ohh ne guzelGunaydin.
Saskin ve bir o kadarda mutluyum.
Kilom dusmus. Nasil oldu bilmiyorum ama daha cok dikat edecegim.
odem değil o hamilelikte valla hep öyle gidiyor hele ilk aylarda bildiğin TİS TİS koruklu otobüs gibicanım daha hiç bişey hissetmiyorum, hiç belirtim falanda yok. hala eşile bile aramızda çok konuşmuyoruz, ikimizde temkinli davranıyoruz. neden öyle bilmiyorum ama bu konuda biraz sessisiz. henüz kimseye de söylemedik. kalp atışlarını duymadan söylememe kararı aldık. ama acayip bir gaz ve şişlik var. ne yapıcam bilmiyorum?
hadi anneler bana bişey söyleyin ödem için ne yapmalıyım?
Ohh ohh ne guzel
odem değil o hamilelikte valla hep öyle gidiyor hele ilk aylarda bildiğin TİS TİS koruklu otobüs gibi![]()
Erigiminde dedigi gibi ilk zamanlar cok gaz oluyp canim :))canım daha hiç bişey hissetmiyorum, hiç belirtim falanda yok. hala eşile bile aramızda çok konuşmuyoruz, ikimizde temkinli davranıyoruz. neden öyle bilmiyorum ama bu konuda biraz sessisiz. henüz kimseye de söylemedik. kalp atışlarını duymadan söylememe kararı aldık. ama acayip bir gaz ve şişlik var. ne yapıcam bilmiyorum?
hadi anneler bana bişey söyleyin ödem için ne yapmalıyım?
bosunami diyorum hergun tartı yaniltur diye odemdir ictigim şudur vs bekle sebat etErigiminde dedigi gibi ilk zamanlar cok gaz oluyp canim :))
Gunaydin kizlar ben tartida 1 kilo fazla ciktim buun nasil oluyo bu is yaa
Hergun tartilmiyorum ki cumadan sonra bi bugun tartildim kahcaltida sadece ayrab ictim yarna kdr gidecek o kiloooobosunami diyorum hergun tartı yaniltur diye odemdir ictigim şudur vs bekle sebat et
bol bol maydanoz suyu ve yeşil çay iç (gebelik düşünmüyorsan) kesinlikle regliden etkilenmezsin.Gunaydinnnn cankizlaaarrrr naslsnz regl haftma grms bulunuyrm sismeler basldi sanki bu hafta cok daha fazla dikkt edyrm suyu arttrdm spor her gun ins yarnda yuzme kursma baskiyrm aksam yemegi saatimide one cektm ama tartida fazla cikablrm pazara kadar adet olcm cnku buyuk ihtmalle pazarida bulmz sanki![]()
Olmaz öyle acikirsin yanlışla doğru yola gidilmez ben tartıdan biktigim için detox yapmıştım sonuç artı çıktım çok saçma dimi ama öyle . saçma sapan yöntemlerle oyalanmamis listeme uymuş olsaydım çoktan kurtulmustumHergun tartilmiyorum ki cumadan sonra bi bugun tartildim kahcaltida sadece ayrab ictim yarna kdr gidecek o kiloooo![]()
şartlara kendini suyu artir Yeşilçay iç maydonoz tuket reglde artı olsaydık kaç haftadır herkes regle rağmen nasıl eksi çıkıyor dimi amaGunaydinnnn cankizlaaarrrr naslsnz regl haftma grms bulunuyrm sismeler basldi sanki bu hafta cok daha fazla dikkt edyrm suyu arttrdm spor her gun ins yarnda yuzme kursma baskiyrm aksam yemegi saatimide one cektm ama tartida fazla cikablrm pazara kadar adet olcm cnku buyuk ihtmalle pazarida bulmz sanki![]()
Mevlut vardi asure yapmislar 3 kasik yedim ayy bide herkes zay8flamisin ne guzel olmusun dedi cok keyiflendimOlmaz öyle acikirsin yanlışla doğru yola gidilmez ben tartıdan biktigim için detox yapmıştım sonuç artı çıktım çok saçma dimi ama öyle . saçma sapan yöntemlerle oyalanmamis listeme uymuş olsaydım çoktan kurtulmustum
şartlara kendini suyu artir Yeşilçay iç maydonoz tuket reglde artı olsaydık kaç haftadır herkes regle rağmen nasıl eksi çıkıyor dimi ama
Aksamda çorba salata et yada sebze ve yoğurt tuketSlm kızlar
Sabah
1 active kahvaltı saati
Ara 1
Küçük süt
Ara
Bir küçük elma
Öğlen ton balıklı mısır ve Kefir düşünüyorum ogleden sonra bir süt daha içeceğim
Aksam da
Çorba ekmek yoğurt düşünüyorum
Eksiye geçmem lazım![]()
kız sen karatay yapmiyomuydun aşure neyin nesi ne güzel fark etmeleriMevlut vardi asure yapmislar 3 kasik yedim ayy bide herkes zay8flamisin ne guzel olmusun dedi cok keyiflendim![]()
Ya karatay yapamiyom ben patates yasak o yasak bu yasak serbes gezen tavuk yumurtasi nerden bulcam benAksamda çorba salata et yada sebze ve yoğurt tuket
ekmek ve çorba yanyana olmaz çünkü 2kepce çorba zaten iki dlm ekmek
kız sen karatay yapmiyomuydun aşure neyin nesi ne güzel fark etmeleri
Ya karatay yapamiyom ben patates yasak o yasak bu yasak serbes gezen tavuk yumurtasi nerden bulcam bennormal diyete devam etmeye karar verdm
cansutr bi ara seni online gordum
Kabaklar ölmemiş şimdi koydum ocağa akşam kabak salata yoğurt çorba olacak![]()
Bizi. Burda tavuklar disarda geziyo ama oimse yumurtasini satmiyo canim e haliyle tavuk oluncada marketlee bakkallar organik yumurta getirmiyo herkesin tavugi var diyeOrganic yumurta alacaksin biraz pahali ama heryerde olmasi gerek..burda almanyada her dükkanda bulunuyor.