- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
çok sağol seçilcimmmmkimyager1508 canım benim içinden negatif düşünceleri at, miniğini kucağına alacağın güne odaklan sadece. Dualarımız seninle
çok sağol elifimmm, hala daha ağlıyorummm gözlerim dolu dolu geziyorummmkimyager1508 o kadar cok sewndim etkilendimki anlatamam inanki gozlerim dolu dolu.cok etkilendim cunku dogumumdan snra bebek konlarnda cok hassaslastm dogumumdan snra cunku zor bir dogum hikayem oldu sen bol bol dua et Rabbim icinde melek tasiyanlarin dualarini kabul ederms ins hele inanamadm agladm feln dedin ya ne bilim ole cok mutlu oldum...
inşalllahhh canım inşaalllahhh. o kadar şaşkınım ki gidip gidip sonuç kağıdına bakıyorum. başlıyorum ağlamaya, minik meleğim geldi çok şükür diye
canım son adet tarihime göre hesaplarsam 5 hafta 4 günlük. ama henüz doktora gitmedim. haftaya gidicem.Kac haftalik ? Cinsiyeti belli olur olmaz bizede söyliyceksin dimmiyoksa meraktan ben duramam
Bol bol ceviz ye ben ceviz yiyodm akilli olsun die balik mevsimindeyiz balik ye buglama yapabilirsin hamurisinin bebise bi faydasi yok makarna pilav onlardan uzak durtakımımızın sevgili anneleriiii sizlere sesleniyorummmmhamilelik sürecimde tam desteğinizi bekliyorummmm, çok kilo almak istemiyorummm, neler yemeli neler yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım varrr eğer çok kilo alırsam sizden bilirim ona göreeee sonra vermek isterken yakanızdan düşmem bakkkk
@erigim bu arada ben hedef kiloma ulaşıp ulaşmadığımı bilmiyorum kiii mezun olabilir miyim??? ayyy inşaalllahhh yarın 63'lü bi rakam görürümmm
hepsi not edildiBol bol ceviz ye ben ceviz yiyodm akilli olsun die balik mevsimindeyiz balik ye buglama yapabilirsin hamurisinin bebise bi faydasi yok makarna pilav onlardan uzak dur
Ben farkındayım aslında ama belki ben görmuyorumdur şimdi kaptan cemkirmeyeyim. Kendi menülerim çok mu iyi sanki diye soyleyemedim.Bir haftadir menu yazmiyorum kimsede ne iş kaptan demiyor
Caniiiiiim çok sevindimKizllaaaarrrrrrrr çok mutluyuuuuummmmm elhamdülillah çok şükr binlerce kez şükürler olsun Rabbime hamileeeyyyyyiiiiimmmmmmm
aminnnn canımmmm Allah razı olsunnnBen farkındayım aslında ama belki ben görmuyorumdur şimdi kaptan cemkirmeyeyim. Kendi menülerim çok mu iyi sanki diye soyleyemedim.
Caniiiiiim çok sevindim
Allah sağlıkla kucağına almayi nasıl etsin
Canım buradan ayrılma zaten takmaya devam et . Senin menüleri de hamileliği göre Değerlendiririz. Bol bol meyve sebze kuruyemiş ve balık ye. Zeki akıllı bir kızın olsun. Ay allah mi söyleti kız mi olacak kitakımımızın sevgili anneleriiii sizlere sesleniyorummmmhamilelik sürecimde tam desteğinizi bekliyorummmm, çok kilo almak istemiyorummm, neler yemeli neler yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım varrr eğer çok kilo alırsam sizden bilirim ona göreeee sonra vermek isterken yakanızdan düşmem bakkkk
@erigim bu arada ben hedef kiloma ulaşıp ulaşmadığımı bilmiyorum kiii mezun olabilir miyim??? ayyy inşaalllahhh yarın 63'lü bi rakam görürümmm
ayyy benim olsun ne olursa olsunCanım buradan ayrılma zaten takmaya devam et . Senin menüleri de hamileliği göre Değerlendiririz. Bol bol meyve sebze kuruyemiş ve balık ye. Zeki akıllı bir kızın olsun. Ay allah mi söyleti kız mi olacak ki
kaç kgsun canım hedef kaç kendinden bahset biraz demiştim ki yazdım tmm canım yarın sabahta tartil hg takıma derya kız yerine hemen yenisi geldi bak deryada bebek istiyordu bugün haberini aldık
Ouuuv gozun aydin, cok sevindim. Hadi hamilelik takvimi yap da gozumuz senlensinKizllaaaarrrrrrrr çok mutluyuuuuummmmm elhamdülillah çok şükr binlerce kez şükürler olsun Rabbime hamileeeyyyyyiiiiimmmmmmm
Kuruntularla kendini huzursuz etme. Iki kuzenimin bebegine hamileligin ilerleyen aylarinda zeka geriligi tanisi kondu. Onlar inanmadilar Allaha biraktilar. Cok sukur ki bebeklerimiz dogdu buyudu cok akillilar masallah. Seninle ayni ornek degil ama kuruntuya dusmediler onu demek istiyorum. Kendini ferah tut ins saglikla bebegini kucagina alcagina sonuna kadar inan.kızlar , @erigim sende beni çok iyi anlarsın eminim, ben 2 yıldır bu anı o kadar çok hayal ettim ki bir sürü hayal kurdum. elhamdülillah rabbim bana da yaşattı bu duyguyu. ama bununla bitmiyormuş. şimdide acaba devamı gelecek mi, boş gebelik mi, kimyasal mı, kese görüncekmi, bebek görüncek mi, kalp atışı duyulcak mı gibi sorular sorular sorular... dualarınıza çok ihtiyacım var. noolur beni yanlız ve duasız bırakmayın
Hedefim 60 kilo.Önümde 15 kilo var. Görsellik ziyade, pkosu yenmek, rahat hareket edebilmek, nasipse hamile kalmak istiyorum. Bu kilomla hamilelik çok zor olur. Pkonun en büyük silahı kilo vermek ve düzenli spor yapmak,sağlıklı beslenmek, insülini kontrol etmek. İnşallah başaracağım. Diyetisyene gidiyorum listeye paralel bir düzen uyguluyorum.
Bugün yediklerim
Sabah: 1dlm tambugday ekmeği,4 zeytin,domates,salatalık,1 katı yumurta,1 dilim light peynir
Ara:1 yeşil elma
Öğlen:1 kase ezogelin çorba,2 tavuk baget,1 tabak zeytinyağlı pırasa,ayran
Eki Görüntüle 1658388
Nasil ozendim sana bi bilsenAra: yeşilçay+su+kitap :)
Ahmet ümitin tüm kitaplarını kardeşim okudu, çok sever . Bende okumaya başladıkça ne kadar geç kaldığımı farkettim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?