Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kimyager1508 o kadar cok sewndim etkilendimki anlatamam inanki gozlerim dolu dolu.cok etkilendim cunku dogumumdan snra bebek konlarnda cok hassaslastm dogumumdan snra cunku zor bir dogum hikayem oldu sen bol bol dua et Rabbim icinde melek tasiyanlarin dualarini kabul ederms ins hele inanamadm agladm feln dedin ya ne bilim olecok mutlu oldum...

çok sağol elifimmm, hala daha ağlıyorummm gözlerim dolu dolu geziyorummm

inşalllahhh canım inşaalllahhh. o kadar şaşkınım ki gidip gidip sonuç kağıdına bakıyorum. başlıyorum ağlamaya, minik meleğim geldi çok şükür diye

Kac haftalik ? Cinsiyeti belli olur olmaz bizede söyliyceksin dimmi yoksa meraktan ben duramam

Kac haftalik ? Cinsiyeti belli olur olmaz bizede söyliyceksin dimmi yoksa meraktan ben duramam
canım son adet tarihime göre hesaplarsam 5 hafta 4 günlük. ama henüz doktora gitmedim. haftaya gidicem.
tabikide ilk size söylicemm. her anımı sizinle paylaşıcammm hiç merak etmeee

takımımızın sevgili anneleriiii sizlere sesleniyorummmm hamilelik sürecimde tam desteğinizi bekliyorummmm, çok kilo almak istemiyorummm, neler yemeli neler yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım varrr eğer çok kilo alırsam sizden bilirim ona göreeee sonra vermek isterken yakanızdan düşmem bakkkk

@erigim bu arada ben hedef kiloma ulaşıp ulaşmadığımı bilmiyorum kiii mezun olabilir miyim??? ayyy inşaalllahhh yarın 63'lü bi rakam görürümmm

Bol bol ceviz ye ben ceviz yiyodm akilli olsun die balik mevsimindeyiz balik ye buglama yapabilirsin hamurisinin bebise bi faydasi yok makarna pilav onlardan uzak dur

Bir haftadir menu yazmiyorum kimsede ne iş kaptan demiyor
Ben farkındayım aslında ama belki ben görmuyorumdur şimdi kaptan cemkirmeyeyim. Kendi menülerim çok mu iyi sanki diye soyleyemedim.
Kizllaaaarrrrrrrr çok mutluyuuuuummmmm elhamdülillah çok şükr binlerce kez şükürler olsun Rabbime hamileeeyyyyyiiiiimmmmmmm
Caniiiiiim çok sevindim
Allah sağlıkla kucağına almayi nasıl etsin

Canım buradan ayrılma zaten takmaya devam et . Senin menüleri de hamileliği göre Değerlendiririz. Bol bol meyve sebze kuruyemiş ve balık ye. Zeki akıllı bir kızın olsun. Ay allah mi söyleti kız mi olacak ki

Canım buradan ayrılma zaten takmaya devam et . Senin menüleri de hamileliği göre Değerlendiririz. Bol bol meyve sebze kuruyemiş ve balık ye. Zeki akıllı bir kızın olsun. Ay allah mi söyleti kız mi olacak ki
ayyy benim olsun ne olursa olsun ama ben erkek hissediyorum sankii

kaç kgsun canım hedef kaç kendinden bahset biraz demiştim ki yazdım tmm canım yarın sabahta tartil hg takıma derya kız yerine hemen yenisi geldi bak deryada bebek istiyordu bugün haberini aldık

Hedefim 60 kilo.Önümde 15 kilo var. Görsellik ziyade, pkosu yenmek, rahat hareket edebilmek, nasipse hamile kalmak istiyorum. Bu kilomla hamilelik çok zor olur. Pkonun en büyük silahı kilo vermek ve düzenli spor yapmak,sağlıklı beslenmek, insülini kontrol etmek. İnşallah başaracağım. Diyetisyene gidiyorum listeye paralel bir düzen uyguluyorum.
Bugün yediklerim
Sabah: 1dlm tambugday ekmeği,4 zeytin,domates,salatalık,1 katı yumurta,1 dilim light peynir
Ara:1 yeşil elma
Öğlen:1 kase ezogelin çorba,2 tavuk baget,1 tabak zeytinyağlı pırasa,ayran

Ara: yeşilçay+su+kitap :)

Ahmet ümitin tüm kitaplarını kardeşim okudu, çok sever . Bende okumaya başladıkça ne kadar geç kaldığımı farkettim şimdi.

Eklentiler

• image.webp
    93 KB · Görüntüleme: 48
Kuruntularla kendini huzursuz etme. Iki kuzenimin bebegine hamileligin ilerleyen aylarinda zeka geriligi tanisi kondu. Onlar inanmadilar Allaha biraktilar. Cok sukur ki bebeklerimiz dogdu buyudu cok akillilar masallah. Seninle ayni ornek degil ama kuruntuya dusmediler onu demek istiyorum. Kendini ferah tut ins saglikla bebegini kucagina alcagina sonuna kadar inan.

Umarim kilolar gider ve senin de hamilelik haberini burdan kutlariz en guzelini yapiyorsun, tombik hamile kalinca, vermesi de zir oluyor

Ara: yeşilçay+su+kitap :)

Ahmet ümitin tüm kitaplarını kardeşim okudu, çok sever . Bende okumaya başladıkça ne kadar geç kaldığımı farkettim şimdi.
Nasil ozendim sana bi bilsen evimde bacaklarimi duvara dikip cayimi yudumlayarak. Kitap okumak istiyorum bende. Is hayati hic bana gore degil :' -(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…