Bu yaz hic begenemedim domatesleri mevsimide bitti gitti. Artik sebzeler cok tatsizlasti.Tadı kalmamış hiç ot gibi
yemedim ama kiloda veremedim . bu hafta takımın yuz karasıyımask olsun o kadar pasta borek yiyin dedik dimi :))
ya olur oyle arada cnm napcan haftaya senin haftan olsun insallah :))yemedim ama kiloda veremedim . bu hafta takımın yuz karasıyım
ask olsun o kadar pasta borek yiyin dedik dimi :))
Prof yuzucu degilim ama haftada 3 gun yuzuyorum. Tam anlamiyla bir deniz kiziyim. Ah ahh..
yemedim ama kiloda veremedim . bu hafta takımın yuz karasıyım
ay icerim yerim tabi 1.200 vermisim bu hamile halimle :))ohhh misafirimizde gelmis buyur gel...otur bir sicak cikolata frambuazli pastamizdan tad
Eki Görüntüle 1651863 Eki Görüntüle 1651864
burcun nedir sorabilirsem ? bende yüzmeye bayilirim..genelde tüm su burclari yüzmeyi severler.
@erigimelfkkk ögretmen olarak görevli degil mi ? daha okuldadir umarim sabah dartilmistir....25 dakka kalmis
Yüzdem 2,0 % gecince ben (temsili):
evet en azından almamışımolur böyle seyler iyi yönünden bak kilo almamissin
evet en azından almamışım
ama yine de sinir oldum kendime
iyice dövdüm kendimi
ben biraz mekik çekeyim stresimi sporla gidereyim
ya olur oyle arada cnm napcan haftaya senin haftan olsun insallah :))
sagol cnm bende saskinim gram gram gidiyodu normalde :))hamileninde kilo verdigini ilk kez duyuyorumiyi vermissin tebrikler cnm
ayy dur sen yemeseker en tatli zehirdir...bebegide alistirma sekere seker yüklemesi hic yaptirdinmi hamileyken ? karatay cok kiziyor
Benim bir arkadasim hamileliginde diyetisyen kontrolunde kilo verdi. Hamileliginin son zamanlarinda hamileliginin ilk gunlerinden zayifti :) dogumdan sonra daha fit oldu tabi gobekte gidincesagol cnm bende saskinim gram gram gidiyodu normalde :))
tabi odemdir ilk hafta normal ama herhafta yarim kilo bile versem iyidir benim icin
Ben ikizlerim yukselenim aslan ama su kiziyim her kosulda. Bu arada evden yemek getirmeyi unuttum disardan ne soyleyim akil verin.
ben de boga burcuyum :) yukselenim ikizler :)Ben ikizlerim yukselenim aslan ama su kiziyim her kosulda. Bu arada evden yemek getirmeyi unuttum disardan ne soyleyim akil verin.
yok cnm ben kendimce yapiyorum aslinda cok kilo da almadim 7 kilo Aldim toplamda fakat 82.300 le hamile kaldim amacim 90 i gormemek :) suan 88,6 :)Benim bir arkadasim hamileliginde diyetisyen kontrolunde kilo verdi. Hamileliginin son zamanlarinda hamileliginin ilk gunlerinden zayifti :) dogumdan sonra daha fit oldu tabi gobekte gidince
gel cnm beklerimmm :)) bi kahve ikram ederiz :)Gidip bi 6.takıma bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?