Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Öğle arasına lab koymuşlar yaa. Yemek yiyemeyebilirim

ask olsun o kadar pasta borek yiyin dedik dimi :))

ohhh misafirimizde gelmis buyur gel...otur bir sicak cikolata frambuazli pastamizdan tad

Prof yuzucu degilim ama haftada 3 gun yuzuyorum. Tam anlamiyla bir deniz kiziyim. Ah ahh..

burcun nedir sorabilirsem ? bende yüzmeye bayilirim..genelde tüm su burclari yüzmeyi severler.

@erigim elfkkk ögretmen olarak görevli degil mi ? daha okuldadir umarim sabah dartilmistir....25 dakka kalmis

Yüzdem 2,0 % gecince ben (temsili):

Kizlar benim tüm gün toplantim var onun için ugrayamiyorum. Şimdide yemeğe ciktik ancak bakabildim. Ara ara bakarim aksam aktif olurum. Hepinizi tebrik ederim bu arada

sabah: peynirli tb ekmeğine sandviç

öğlen: semizotu çorba, tavuk, 5 elma dilimi fırınlanmış patates, 2 kaşık barbunya, 1 kaşık makarna (çok uzun aradan sonra yedim, canım istemedi :) ),yoğurt

makarna için kendimi suçlu hissettim , uzun bi süre yemem sanırım bidaha

hamileninde kilo verdigini ilk kez duyuyorum iyi vermissin tebrikler cnm
ayy dur sen yeme seker en tatli zehirdir...bebegide alistirma sekere seker yüklemesi hic yaptirdinmi hamileyken ? karatay cok kiziyor
sagol cnm bende saskinim gram gram gidiyodu normalde :))
tabi odemdir ilk hafta normal ama herhafta yarim kilo bile versem iyidir benim icin

Ben ikizlerim yukselenim aslan ama su kiziyim her kosulda. Bu arada evden yemek getirmeyi unuttum disardan ne soyleyim akil verin.

sagol cnm bende saskinim gram gram gidiyodu normalde :))
tabi odemdir ilk hafta normal ama herhafta yarim kilo bile versem iyidir benim icin
Benim bir arkadasim hamileliginde diyetisyen kontrolunde kilo verdi. Hamileliginin son zamanlarinda hamileliginin ilk gunlerinden zayifti :) dogumdan sonra daha fit oldu tabi gobekte gidince

Aaaaa ben cok gec kaldm ya yarm saat icnde yazablcm affedin anltrm su andada dolmsta yazyrm sabh tartnn dengeszlgi ustndeydi ve biseyler anltcm netse brazdn burdym

Ben ikizlerim yukselenim aslan ama su kiziyim her kosulda. Bu arada evden yemek getirmeyi unuttum disardan ne soyleyim akil verin.

her tür izgara, yada büyük bir salata tavuklu yada ton balikli oldukca tok tutar...sadece izgara siparis edersen..tavuk cöp cis yada yada kuzu...adana olabilir ama yaninda verile meze pide...kesinlikle yenilmiycek..yaninda bol salata ayran.eger seviyorsan..ben pek icemiyorum

ben de boga burcuyum :) yukselenim ikizler :)
bence disardan et salata olabilir
Benim bir arkadasim hamileliginde diyetisyen kontrolunde kilo verdi. Hamileliginin son zamanlarinda hamileliginin ilk gunlerinden zayifti :) dogumdan sonra daha fit oldu tabi gobekte gidince
yok cnm ben kendimce yapiyorum aslinda cok kilo da almadim 7 kilo Aldim toplamda fakat 82.300 le hamile kaldim amacim 90 i gormemek :) suan 88,6 :)
darisi basima arkadasin gibi insallah:)
Gidip bi 6.takıma bakayım
gel cnm beklerimmm :)) bi kahve ikram ederiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…