Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Masallah kilolar verilmis tebrik ederim hepinizi. Bu arada birbirinizi ne guzel analiz ediyorsunuz. Gerci su an tanima asamasindayim kafam baya karisti analizlerle birlikte:)
istedigini sorabilirsin ayrica kacamak yaptiginda cemkirirsem sasirma kaptanin yardimcisi oluyorum ondan en az onun kadar takimi sahipleniyorum ne sorun varsa sor ben burdayim cvblarim

Masallah kilolar verilmis tebrik ederim hepinizi. Bu arada birbirinizi ne guzel analiz ediyorsunuz. Gerci su an tanima asamasindayim kafam baya karisti analizlerle birlikte:)
Zamanı gelince seni de analiz ederiz canım. :) sen yüzücü müsün? Ben bayılıyorum yüzmeyede işte koca izmirde doğru düzgün olimpik havuz yok.

kendimizi aç bırakmak yok canım, sağlıklı bi şekilde kilo vereceğiz. aç kalırsak uzun süreli olmaz çünkü. yemek düzenimizi değiştirip mutlu bi şekilde kilo vermek olmalı amacımız :)

Kızlar canım deli gibi domates çekiyor mevsim domatesi olcak mis kokulularından, yanında 1 dilim tb ekmeğiyle peynir bide çay :))
Buraya gel bizde var hemde organik verim sana bikac tane annem bahceden toplamis Salatalik biberde veririm

ask olsun o kadar pasta borek yiyin dedik dimi :))

istedigini sorabilirsin ayrica kacamak yaptiginda cemkirirsem sasirma kaptanin yardimcisi oluyorum ondan en az onun kadar takimi sahipleniyorum ne sorun varsa sor ben burdayim cvblarim
Kacamak yapmaya niyetim yok ama cemkir hepiniz cemkirin yaparsam.

Zamanı gelince seni de analiz ederiz canım. :) sen yüzücü müsün? Ben bayılıyorum yüzmeyede işte koca izmirde doğru düzgün olimpik havuz yok.
Prof yuzucu degilim ama haftada 3 gun yuzuyorum. Tam anlamiyla bir deniz kiziyim. Ah ahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…