• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet canım tanıttım :)
bence sen duygusal bir insansın. empati yeteneğin çok güçlü.aynı zamanda hassassın ve karşındaki insandan aynı hassasiyeti bekliyorsun. biraz kırılgan bir yapın var. ve terazi olduğun için bol gel gitlisin. bir gün herşey çok iyi iken ertesi günü çok küçük bir şey dünyanı alt üst edebilir.
biraz çıtı pıtı nasıl anlatsam sekreter vari :21:böyle alımlı hoş bir havan var. güzel ve biraz da seksi havalı bir kızsın gibi me geliyor :KK45:

DSC_0084.JPG

Aksam yemeyim 1 köfteyi yiyemedim salatanin 1/2 yedim sadece...kücük resim olarakda sabahki kahvaltimi ve sporumu ekledim :nazar:

Eklentiler

• DSC_0083.JPG
    DSC_0083.JPG
    97,9 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2015-10-08-15-04-02.png
    Screenshot_2015-10-08-15-04-02.png
    290 KB · Görüntüleme: 39
Canimm tesekkurler..senn meslegn neydiki bak merak ettim simdi:KK56:

Neye yorum yapacaz canim anlamadim ben :KK43:

İlla biskuvi gibi bir sey istiyor canim ya :KK43:

Neyi yorumluyoruz canim?

Birbirimiz hakkında yorumlar yapıyoruz canım :) canım o isteğini köreltmemiz lazım ben makarna delisiydim bol soslu sıcak makarna çekerdi canım hep artık tadını unuttum. 53 yada 55 kiloya düşünce sadece 15 günde bir yicem. Sende öle de hep hedefine odaklan , bi taneyle kesebiliosan torkunun bisküvilerini tavsiye ederim çünkü glikoz şurubu yok. Ama sadece kahvenin yanında bi tane. O da hergün olmamalı. Kendini içeceklere alıştırınca hiç istemiyorsun valla canım bişey.

Birbirimiz hakkında yorumlar yapıyoruz canım :) canım o isteğini köreltmemiz lazım ben makarna delisiydim bol soslu sıcak makarna çekerdi canım hep artık tadını unuttum. 53 yada 55 kiloya düşünce sadece 15 günde bir yicem. Sende öle de hep hedefine odaklan , bi taneyle kesebiliosan torkunun bisküvilerini tavsiye ederim çünkü glikoz şurubu yok. Ama sadece kahvenin yanında bi tane. O da hergün olmamalı. Kendini içeceklere alıştırınca hiç istemiyorsun valla canım bişey.
Bir tane kesmez beni canim ama su tatli istedigimi bastiramiyorum ya cildiracam neler denedim yok olmuyor. :(

bence sen duygusal bir insansın. empati yeteneğin çok güçlü.aynı zamanda hassassın ve karşındaki insandan aynı hassasiyeti bekliyorsun. biraz kırılgan bir yapın var. ve terazi olduğun için bol gel gitlisin. bir gün herşey çok iyi iken ertesi günü çok küçük bir şey dünyanı alt üst edebilir.
biraz çıtı pıtı nasıl anlatsam sekreter vari :21:böyle alımlı hoş bir havan var. güzel ve biraz da seksi havalı bir kızsın gibi me geliyor :KK45:

Canım kişisel özelliklerimi çok iyi anlattın vallla :) çok fazla duygusalım, önemsediğim insanlara karşı çok hassasımdır , canımı istesinler veririm o derecede. İnş resmimi görürsen hayal kırıklığı yaşamazsın :))

alpikesonsuz alpikesonsuz , aybukecim. Seni yarumlamakta zorlandım doğrusu duygularını dışa vurmayı pek fazla sevmeyen bir insansın sanırım. Karşına çıkan güç durumları hafife alarak, dalgaya vererek üstünü örtmeye çalışıyorsun ama içinden gerçelerin böyle olmadığını düşünüyor olabilirsin. Açık açık konuşmayı seven bir insansın. Direk gerçeği söylemen bazen insanların hoşlarına gitmeyebilir ve bu sebeple bazı problemler yaşayabilirsin. Ailen tarafından nazlı yetiştirildiğini tahmin ediyorum. Kendi kendine iş üretip boş zamanlarını doldurmaya ve hayatında küçük farklılıklar oluşturmaya, birşeyleri değiştirmeye çalılıyorsun.

Bir tane kesmez beni canim ama su tatli istedigimi bastiramiyorum ya cildiracam neler denedim yok olmuyor. :KK43:

Beni kesen tarçınlı türk kahvesi oldu canım. Activianın tarçınlı elmalı yoğurtları çıkmış o da kesiyor tatlı isteğini. Beni de bi tane kesmediği için ben direk kilo yapacak herşeyi kestim :) en güzel yöntem canım.

:KK57::KK57: yok artik :KK57: sen bu kadar seyi bu kadar kisa zamanda nasil anladin :rolleyes: gercekten beni tarif ettin sanki :oops: zahmet oldu ama cok tskler klavyen dert, su, kahve cay görmesin :KK70::KK70:
senin hakkindaki tahminlerimi söyliyeyim :oops: sen gayet mütevazi, biraz sakin ama bir o kadar disziplinli ve Hedefe odaklanmayi basarmayi seven bir insansin. bence sen titizsin...her konuda..vee cok önemli buldugum bir özelik hicbir zaman karamsar degilsin yarinlara hep umut dolu bakiyorsun..hayirlisi olur ins belki günde 10 defa kullandigin bir kelime sanirim :KK74:
benimde yazdiklarim sadece tahmin yani bana öyle geliyor öyle hissetim ne kadar dogru bilemem..umarim sinirini bozacak birsey yazmadim :KK43:
Teşekkür ederim. :) bak çok zor değilmiş sende beni çok iyi tarif ettin. Bence biz birbirimizi çok iyi anlamışız:KK5:

bak güzelim ben mantiya kizmiyorum aslinda seni yeme sekline kiziyorum :KK61: simdi o mantida 2 kasik alsaydin yogurt ile birlikte.. 5-6 kasik minimum salata kimsecikler birsey demezdi tatlim :KK66: ama erigimin dedigi gibi sorun yok birkere yemissin olmus bitmis pismanlik yok stresede sokma kendini sadece aklinda bulunsun diye tekrarladim...yoksa aslinda yasak diye birsey yokk..yasak ettikce cnm daha cok ceker...herseyin bir vakti var bende özledim pizzayi makarnayi patates kizartmasini ekmek arasi döneri :KK70: da simdi vakti degil daha sonra :rolleyes: gece vakti milletin istahini actim diye toplu dayak yigcem simdi :KK11:

ayca kaya bu konusmada protein ve karbonhydrat yan yana birseyler diyordu ama aklimda degil zaten karbonlari attim hayatimdan sayilir ondan dikkatimi cekmedi :oops:

yok pişmanlık aştım allahtan onları da baktım boşum bugün çalışacak ders yok spora geçtm ben de yanmışlardır umarım az daha kaldı bitince yazarm

Ahufizar Ahufizar beni de tarif etsene :)) çok merak ediyorum yorumunu :)
Sen söylemesende yazcaktım zaten seçilcim. :) sen aslında çok sıcakkanlı ama insanlarla çok çabuk kaynaşamayan bir insansın sanırım. Kendi iyi niyetliliğinden ötürü herkesi öyle sanıyorsun ve çok çabuk inanıyorsun. Nedense maddi olarak değil ama duygusal olarak yalnız olduğunu hissettim. Derstleşecek sıkı bir arkadaşa çok ihtiyaç duyuyorsun, sanırım yakın arkadaşlarınla çok sık görüşemiyorsun. Hayatın büyük oranda işinden ibaret yani zaman olarak öylemi bilmiyorum ama zihnen işin seni oldukça meşgul ediyor. Övülmeyi seven ve eleştirilere çabuk kırılan bir insansın, geçmişte yaşadığın olaylar seni buna itmiş olabilir. Çoğu zaman ailenin seni anlamadıklarını düşğndüğün halde kendini onlara karşı sorumlu hissediyorsun. Güzel şeylerin farkına varıp mutlu olmak için sebepler arıyorsun.

Back