- 10 Aralık 2010
- 924
- 18
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın şeker
nasılsın... seni kopyacı seni.... her sabah ilk ben yapardım hesaplamayı bugün geç kaldım...okula gitmedim hastayım boğazım çok kötü doktora gittim bi sürü ilaç verdi :84:
dün yine okulum değişti öfff bi düzen kuramadım gitti...
Kızlar merhaba ben 9. takım kaptanı MURSH listenizi kontrol ettım sorun yok gıbı sotece toplamı %58 deılde %0.58 olarak yazmanız gerekli... tebrıkler :)
kendi adıma yapacağım... özellikle de sporu hayatıma sokacağım... yarından itibaren leslie başlıyorum hergün 20 de mekik...8. olmusuk kızlar..
bu hafta lütfen hepimiz paylasımda bulunalım herkesi kontrol edicem ve daha güzel sonuc alalım..
cumadan cumaya buraya bildirim yapmak için gelinmesin hergün herkes yediklerini yazacak artık MECBURDUR..
spor yapmayanlar hareketsiz olanlar..8.dakikalık karın hareketleri videosu var( googleye yazın cıkar) mutlaka bu yapılsın yada yürüyüş evde hareket ne olursa ama mutlaka sporu hayatımıza sokalım basladığımız haftadan beri hiç güzel sonuclar alamadık hepimiz düzene girelim artık
kendi adıma yapacağım... özellikle de sporu hayatıma sokacağım... yarından itibaren leslie başlıyorum hergün 20 de mekik...
8. olmusuk kızlar..
bu hafta lütfen hepimiz paylasımda bulunalım herkesi kontrol edicem ve daha güzel sonuc alalım..
cumadan cumaya buraya bildirim yapmak için gelinmesin hergün herkes yediklerini yazacak artık MECBURDUR..
spor yapmayanlar hareketsiz olanlar..8.dakikalık karın hareketleri videosu var( googleye yazın cıkar) mutlaka bu yapılsın yada yürüyüş evde hareket ne olursa ama mutlaka sporu hayatımıza sokalım basladığımız haftadan beri hiç güzel sonuclar alamadık hepimiz düzene girelim artık
8. olmusuk kızlar..
yasemin bende gecen sene cok yaptım lesliyi bu ara her gün cıkıp yürüyorum çarsıya cıkıyorum kıızmla uzun ve cok dik bir baır ve bebek arabası iteite kan ter içinde kalıyom sonra carsıda 2 tur sonra eve toplam 2 saat geziyoz
meyvish özel durumlar olabilir tabi izinli yaparız merak ettme kaç hafta