Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar merhaba ben 9. takım kaptanı MURSH listenizi kontrol ettım sorun yok gıbı sotece toplamı %58 deılde %0.58 olarak yazmanız gerekli... tebrıkler :)

günaydın şeker:KK19:

nasılsın... seni kopyacı seni.... her sabah ilk ben yapardım hesaplamayı bugün geç kaldım...okula gitmedim hastayım:KK43: boğazım çok kötü doktora gittim bi sürü ilaç verdi :84:
dün yine okulum değişti öfff bi düzen kuramadım gitti...

Valla öyle oldu :KK9:
Geçmiş olsunn öretmeniimmm :KK9::KK9:
Dikkat et kendine ilaçlarını almışsın zaten dinlen bütün gün h.sonu zati okul yok tam iyi zamanlama :)

sezilmel kusura bakma bugün inanılmaz hasta yoğunluğum vardı geri bildirim yapamadım.hesaplama yaptım doğru yazmışsın,sağol.

8. olmusuk kızlar..
bu hafta lütfen hepimiz paylasımda bulunalım herkesi kontrol edicem ve daha güzel sonuc alalım..
cumadan cumaya buraya bildirim yapmak için gelinmesin hergün herkes yediklerini yazacak artık MECBURDUR..
spor yapmayanlar hareketsiz olanlar..8.dakikalık karın hareketleri videosu var( googleye yazın cıkar) mutlaka bu yapılsın yada yürüyüş evde hareket ne olursa ama mutlaka sporu hayatımıza sokalım basladığımız haftadan beri hiç güzel sonuclar alamadık hepimiz düzene girelim artık:KK20:

Son düzenleme:
8. olmusuk kızlar..
bu hafta lütfen hepimiz paylasımda bulunalım herkesi kontrol edicem ve daha güzel sonuc alalım..
cumadan cumaya buraya bildirim yapmak için gelinmesin hergün herkes yediklerini yazacak artık MECBURDUR..
spor yapmayanlar hareketsiz olanlar..8.dakikalık karın hareketleri videosu var( googleye yazın cıkar) mutlaka bu yapılsın yada yürüyüş evde hareket ne olursa ama mutlaka sporu hayatımıza sokalım basladığımız haftadan beri hiç güzel sonuclar alamadık hepimiz düzene girelim artık:KK20:
kendi adıma yapacağım... özellikle de sporu hayatıma sokacağım... yarından itibaren leslie başlıyorum hergün 20 de mekik...

kendi adıma yapacağım... özellikle de sporu hayatıma sokacağım... yarından itibaren leslie başlıyorum hergün 20 de mekik...

Kızlar inanılmaz hırslandım bende, 9 gibi leslie yapıcam birde çok güzel bir diyet listesi buldum haftaya cumaya kadar 3-4 kilo eksilicem inşallah.
Bugünkü menümüde paylaşım sizlerle ;

Sabah : 1 adet rafadan yumurta ve 3 kupa şekersiz çay

Öğlen : 2 adet fırında tavuk

AKŞAM : 1 adet domates ve sarımsak soslu tavuk

veeeeeeeeeee bugün 3 lt su içtim daha da içerim yatana kadar :KK9::KK9::KK9:

8. olmusuk kızlar..

Canım selam..
Normalde ben menümü yazıyorum biliyorsun.
Bugünden itibarenn yıllık izne çıktım ve Çanakkaleye gidiyorum.
Orda net yok maalesef..
O yüzden menüleri yazamıcam.. Cuma gelirsem bildirim yaparım.
Gelmezsemde izinli yazabilir misin?

yasemin bende gecen sene cok yaptım lesliyi bu ara her gün cıkıp yürüyorum çarsıya cıkıyorum kıızmla uzun ve cok dik bir baır ve bebek arabası iteite kan ter içinde kalıyom sonra carsıda 2 tur sonra eve toplam 2 saat geziyoz
meyvish özel durumlar olabilir tabi izinli yaparız merak ettme kaç hafta

8. olmusuk kızlar..

okey canımmmm

ben bugün 4dakika playes ve 30 dakika yürüyüş yaptıö salonda

menümü yazıııım

kahvaltı
1 bardak süt yarım muz 1 kuru kayısı 4-5 üzüm

öğlen 6 lahana sarması 1 kase yoğurt 1 dilim çavdar
ara:yarım muz 1 nescafe

akşam avuç içi kadar tavuk eti bol salata 1 dilim çavdar

ara 2 yaş incir 1 erik

inşallah daha başarılı sonuçlar alırız şahsen takımın başarının düşük ve bi yarış içinde olmamamız beni olumsuz etkilşyor kızlarrr :KK33::KK76:

yasemin bende gecen sene cok yaptım lesliyi bu ara her gün cıkıp yürüyorum çarsıya cıkıyorum kıızmla uzun ve cok dik bir baır ve bebek arabası iteite kan ter içinde kalıyom sonra carsıda 2 tur sonra eve toplam 2 saat geziyoz
meyvish özel durumlar olabilir tabi izinli yaparız merak ettme kaç hafta

oh ne güzel benim dışarda yürüyüş yapma imkanım yok malesef evde yürüyüş bandım var ama hem fırsat bulamıyorum hemde çok sıkılıyorum... okulda açıldı sınıfta da sürekli ayaktayım derslerde oturmam 5.40 dk günlük ortalama 200 dk ayaktayım onda da herhalde çok kalori yakmamherhalde çok yoruluncada evde de spor yapamıyorum ama karar aldım beden eğitimi dersinde çocuklarla ip atlamaya yakan top oynamaya koşmaya karar verdim

günaydın.... dün kapanışı da ben yapmıştım açılışı da ben yapayım dedim... güzel sağlıklı ve kalorisiz haftasonu geçirmeniz dileğiyle...

saat 09.30 kalktım...
yarım lt su içtim...
sabah sporumu yaptım...:KK8:leslie.le 2 mil (32dk) yaptım internetten bi araştırayım dedim 1 mil kaç km eder diye 1 mil 1.6 küsur km ediyormuş baya şaşırdım...
birazdan da kahvaltı yapacam

sabah kahvaltım...

1 kupa yeşilçay...
1 dilim ekmek...
1 tane haşlanmış yumurta...
2 zeytin...
çeyrek kk beyaz peynir...
1 minik parça kaşar...
yarım domates ve salatalık...

Arkadaşlar bi kere daha anladım spor ve kaçamaksız bir diyet insanı amaca ulaştırıyor ve ben 1 kilo daha eksiledim :KK66::KK66:

Bugunkü menümü paylaşım sizlerle ;

SABAH : 1 Dilim kepekli ekmek,1 kk'dan daha küçük peynir ve 2 kupa çay

ÖĞLEN : 2 Yumurtalı menemen ( yağsız )

AKŞAM : 1 Adet tavuk göğsu haslama ve salata ( inşallah yicem bunu )

Şuana kadar 1,5 lt su......

Son düzenleme:
herkee günaydın
sabak 2 kasık kavuurmalı yumurta 1 dilim ekmek
öğlen muz seftali
akşam : 2 yk kuru fasulye cacık

2 saat yine carsı turu yaptık geldik

yukarki mesakımda günaydın yamısım ahhaaa:KK52:
bugün zuccari sülülüt kremim geldi bakalım işe yarıcakmıs sıkılıastırıyormus falan fazla sarkanlarım var insallah toparlar

İyi akşamlar arkadaşlar

malum haftasonu olduğu için rejim konusu biraz saçmalandı ama ben elimden geleni yaptım sizce nası çok kötü değildir inşallah

kahvaltı

1 kase tarçınlı yogurt

yarım saat sonra

1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
beyaz peynir domates salata maydanoz

öglen

3 kaşık yayla çorbası
1 ısırık içli köfte
2 sarma
1 kase nektarili yoğurt

ara

1 avuç patlamış mısır
yarım nektari

akşam

1 kaşık pilav
4 yk kırmızı et sote
bol slata
1 dilim kepek

ara 2 adet ceviz

bilmiyorum böyle oldumu ama nese artık iyi geceler canlarımm sporda yapamadım tmizlik falan yoruldum bayaa

X