Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benimki hiç bir şeyi kısıtlamiyor ama karşılık olarak o da özgürlük istiyo bu konudan hep kavgali yiz. Bende yapis yapis erkek sevmem ama eşini evde tek bırakıp arkadaşları ile gezmeye gitmesine de sinir oluyorum . Ben ayda yılda bir arkadaslarla plan yaparım. O her hafta . Ben 9 yıllık evliyiz 3 kere tek başıma bir yere gittim. O her sene gitti hatta bazen sene de iki kez .
O sebeple keşke evde benle oturan bir kocam olsa bende hec disari cikmasam diyorum
Ayağım alcida iken bile hemen her gün dışarı çıkıp arkadaşları ile gorustu

Ayagin alcidayken cok disariya arkadaslarina duskun ay en sevmedigim tipler.bizim köydede erkekler evden ise sonra eve gelie bir yemek yerler sonra gecenin 12-1 ine kadar disarda olurlar kadinlae daha cok evde..hic yalniz kalmazlarmi esleriyle anlamiyorum gitti ha bu taabi tr de ben almanyada yasiOrum..ve fazlasiyla evcimenim tmm ciksin ama evli adam arkadaslariLa 1 bilemedin 2 cikar her gün cikmak isteyen erkek bekar kalmali efendim

@erigim bu tablo cok iyi oldu cnm eline saglik..asil beni jojolar kovalamis
,, göre göre hatada yaptim pişmanliğim çok bile bile aldattimda aldandigim cookk durumlar böyle yabanci sendeki dert neyse al bendende ayni "

Iyı geceler canlarr judiee ben blmıydmkı nesfıtn o ozellgnı kalorsı dusuk tok tutyo dıye rahattm cok tesekkur ederım canm sayende ogrnms oldum cansutr kızz ben aferın alamadmmıayrca sandvc ekmegıyle ılgılı bı soru sormustum takımımın guzıdelerıııııı

cnm üsten üsten okudum deryam sorduda birdaha okudum...sorun yoksa cis yoksa menü güzelse yorum yapmaya ihtiyac duymuyorum ondan cnm..hemen bir göz atiyorum...bugün hemen hemen herkez menüsü filan toptan güzelcene paylasmis cok tskler arkadaslar bende not etmeye basladim..bu cumartesi yine paylasacam ona göre güzel güzel paylasmaya devam
ben daha sporumu yapmadim birazdan yapicagim sabah yada uymadan önce yazarim

elfkkk aksamlari meyve yemiyoruz...hazir kahvaltiliklardanda uzak durmaya calisalim....biliyorum sabah acil oluyor cabucak birseyler yiyelim diyoruz...bende rahat 10 yil sabahlari cornflakes yemisimdir...ama cok sekerli..gercekten tot tutmuyor..hazir gida...ben karatayci oldugum icin hazir olan seylerden uzak durmaya calisiyorum...yoksa cok güzel menü..yesil cay iciyoruz afferin posetlileri kullanma ama böyle kendin demlemen icin satiliyor onlari tavsiye ederim

04.10.15
Sabah:2 Kayisi, 2Incir
Kahvalti: omlet, biraz peynir, domates, salatalik, ceviz + 2 kupa yesil cay

Aksam: 1/2 izgara tavuk
1 Yesil Cay

Spor yaklasik= 40dakka= ip atlama.ve hareketler
3000 Adim yürümüsüm (evde telefon sabit evdekileri saymadi haliyle)

sabah grsrz canlar

Hanımlarrrrr...

Bilin bakalım bu saatte niye ayaktayım? (daha doğrusu 5`te kalktım)

Çünküüü jillian 2 yaptım şimdide mekik çekip duş alıcam. Artık kimsenin vaktim yoktu, bilmem ne... Bahanelerini duymak istemiyorum ona göre.

Bencede kv den uzak olacaksın. Benim boşanma sebebimdiler, eşimde psikopattı tabi. 2 ayda tüm hayatımı mahvetmişlerdi. Allah herşeyin hayırlısını versin kızlar .

çok üzüldüm canım. senin için kötü bir tecrübe olmuş. he zaman dediğimiz gibi Rabbim hayırlı insanlar ile karşılaştırsın.

Eline sağlık erigim.ben bu gün de yazamiyorum maalesef. Yarın bi test yaptirayim da yoksa sporuma baslayayim en iyisi.böyle olmuyor
yaptır canım yaptır senin bayağı olmuş çünkü. varsa çıkar zaten. inşaallaahhh vardır :)

ayyy ben sevmiyorum öyle erkeği. zaten benim kocam hep eşli görüşmeden yana. sene de 1 bilemedin en fazla 2 defa tek çıkar. tabi benimde tek çıkmama çok razı olmaz.

sandiviç ekmeği ile ilgili ne sormuştun canım?? ben atlamışım.
günaydın canımmm, bravooo sanaaa

6haftada 2.6kg nedir ya bu hafta 50.9 görcem işte o kadar!!
Böyle tablo olunca insan daha net görüyor
Geçmiş olsun canım öncelikle.
Benim son kilo 79.7 olacaktı 80 yazmışın
Evt canım yanlış yazmisim-300dersek 1.2eder verilen Cansu en altta sen onun üstünde olacaksın
Ben yapamam gidemez efendim öyle ya benimde gotur ya sende gitme biz onun arkadaşlarıyla da benimkilerlede ailecek gorusuruz hele Ayağım kirikken gitse başına gelecekleri bulur gitmez yengeç burcu tam Evlenilecek adam bi kere gitti arkadaşlarıyla oda memlekette icemezde iki duble rakiyla kafayı buldu geldi sabaha kadar özür dilerim aşkım diye sayikladi
@erigim bu tablo cok iyi oldu cnm eline saglik..asil beni jojolar kovalamis
,, göre göre hatada yaptim pişmanliğim çok bile bile aldattimda aldandigim cookk durumlar böyle yabanci sendeki dert neyse al bendende ayni "
Artık oyalanmak yok
Ben niye gormedim ne sormuştur ki canım
Kayısı ile incir aynı anda olmaz
oy maşallah

Bugün neyi kesersem su Ihlamurlar zencefille kattigim balı telafi ederim meyveyi mi

Bugün neyi kesersem su Ihlamurlar zencefille kattigim balı telafi ederim meyveyi mi
bence de meyve veya şekerli diğer şeyleri yemezsen balı telafi edersin. ama zaten günde 1 tatlı kaşığı bal bence sağlıklı. 1 tatlı kaşığından fazlasını telafi etmeye çalış. zaten 2-3 güne kendini toparlarsın. 2-3 günden bişey olmaz. heee birde akşamları ekmek yeme mesala

Dün ki menü
Sabah
İki yumurtalı ekmeksiz kahvaltı

Öğle
6yk tavuklu mantar
1kase çorba
1kase yoğurt

Ara
Aslında probisle çok yakınlaştık kokusunu içime çektim hayır dedim bunu takıma yapamam kahve iki gün kurusu ile kapattık olayı

Akşam
1tavuk but küçük
1kase çorba

Ballı limonlu karışım

Spor:770*4adim evdekiler dışında 20mekik oglumla 200 bacak hareketi

ekmekle pek aram yok hatta çoğu zaman evde ekmek olmaz misafir gelince alırım

bugün kahvaltımı elmayla yaptım :) şimdide çay içiyorum. birazdan türk kahvemi içmek istiyorum...

bide kızlar çok heycanlıyım, son bir hafta kaldı ki... nasıl olcak falan diye sürekli düşünüyorum ...

hadi bakalım heyecan iyidir sevgilin farklı şehirde sanırım

ben çok severim de ondan dedim ama diyete başladığımdan beri neredeyse kahvaltı haricinde yemiyorum
En iyi kiloyu sen vermissin bravo valla her hafta kilo vermissin hiç almamisin birde 600g mi begenmiyordun ne dedik az olsun kalici olsun

Günaydın kızlar..
günaydın dün yapamadık canım demisdin ya iki ayda diye benim kuzenim 40gun surmedi bir öz bir üvey kayınvalide aynı binada hepsi iki taraflı damadı dolduruşa getiriyorlar yok büyü varmış iç çamaşırlarını vs ta salonda belliydi nikah kiyildı kızın tüm altınlarını aldılar elinden a aşk dedikleri kor işte.en son kızın ustune bıçakla saldırdı sen bana büyü yapıyorsun diye orda bitti .bitti ama hamileymis stresten olmuyo diye anlamadı 3ay dolmadan aldırdı çocuğuna da rezil eder hayatı diye sonuç damat kişisi kendi teyze kızıyla evlendi madem derdiniz aile idi niye yakıyorsunuz başkasının canını dimi allah daima iyi insanlarla karsilastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…