- 20 Ağustos 2015
- 445
- 789
- 18
- 45
Benimki hiç bir şeyi kısıtlamiyor ama karşılık olarak o da özgürlük istiyoAy ne güzel kesinlikle böyle olmali 10 gün ben gezmeye gitsem mizmizlanmamasi gerekyani beni bir birey olarak görecek özgürlugumu asiri kisitlamiCak...zaten yapis yapis sevgililerden hic hoslanmiyorum ya her dakka baska sevgilisiyle olur mu insan yahu.
Benimki hiç bir şeyi kısıtlamiyor ama karşılık olarak o da özgürlük istiyobu konudan hep kavgali yiz. Bende yapis yapis erkek sevmem ama eşini evde tek bırakıp arkadaşları ile gezmeye gitmesine de sinir oluyorum . Ben ayda yılda bir arkadaslarla plan yaparım. O her hafta . Ben 9 yıllık evliyiz 3 kere tek başıma bir yere gittim. O her sene gitti hatta bazen sene de iki kez .
O sebeple keşke evde benle oturan bir kocam olsa bende hec disari cikmasam diyorum
Ayağım alcida iken bile hemen her gün dışarı çıkıp arkadaşları ile gorustu
Bencede kv den uzak olacaksın. Benim boşanma sebebimdiler, eşimde psikopattı tabi. 2 ayda tüm hayatımı mahvetmişlerdi. Allah herşeyin hayırlısını versin kızlar .
yaptır canım yaptır senin bayağı olmuş çünkü. varsa çıkar zaten. inşaallaahhh vardır :)Eline sağlık erigim.ben bu gün de yazamiyorum maalesef. Yarın bi test yaptirayim da yoksa sporuma baslayayim en iyisi.böyle olmuyor
Benimki hiç bir şeyi kısıtlamiyor ama karşılık olarak o da özgürlük istiyobu konudan hep kavgali yiz. Bende yapis yapis erkek sevmem ama eşini evde tek bırakıp arkadaşları ile gezmeye gitmesine de sinir oluyorum . Ben ayda yılda bir arkadaslarla plan yaparım. O her hafta . Ben 9 yıllık evliyiz 3 kere tek başıma bir yere gittim. O her sene gitti hatta bazen sene de iki kez .
O sebeple keşke evde benle oturan bir kocam olsa bende hec disari cikmasam diyorum
sandiviç ekmeği ile ilgili ne sormuştun canım?? ben atlamışım.
günaydın canımmm, bravooo sanaaaHanımlarrrrr...
Bilin bakalım bu saatte niye ayaktayım? (daha doğrusu 5`te kalktım)
Çünküüü jillian 2 yaptım şimdide mekik çekip duş alıcam. Artık kimsenin vaktim yoktu, bilmem ne... Bahanelerini duymak istemiyorum ona göre.
Böyle tablo olunca insan daha net görüyor6haftada 2.6kg nedir yabu hafta 50.9 görcem işte o kadar!!
Evt canım yanlış yazmisim-300dersek 1.2eder verilen Cansu en altta sen onun üstünde olacaksınGeçmiş olsun canım öncelikle.
Benim son kilo 79.7 olacaktı 80 yazmışın
Ben yapamam gidemez efendim öyleBenimki hiç bir şeyi kısıtlamiyor ama karşılık olarak o da özgürlük istiyobu konudan hep kavgali yiz. Bende yapis yapis erkek sevmem ama eşini evde tek bırakıp arkadaşları ile gezmeye gitmesine de sinir oluyorum . Ben ayda yılda bir arkadaslarla plan yaparım. O her hafta . Ben 9 yıllık evliyiz 3 kere tek başıma bir yere gittim. O her sene gitti hatta bazen sene de iki kez .
Artık oyalanmak yok@erigim bu tablo cok iyi oldu cnm eline saglik..asil beni jojolar kovalamis
,, göre göre hatada yaptim pişmanliğim çok bile bile aldattimda aldandigim cookk durumlar böyle yabanci sendeki dert neyse al bendende ayni "
Ben niye gormedim ne sormuştur ki canım
Kayısı ile incir aynı anda olmaz04.10.15
Sabah:2 Kayisi, 2Incir
Kahvalti: omlet, biraz peynir, domates, salatalik, ceviz + 2 kupa yesil cay
Aksam: 1/2 izgara tavuk
1 Yesil Cay
Spor yaklasik= 40dakka= ip atlama.ve hareketler
3000 Adim yürümüsüm(evde telefon sabit evdekileri saymadi haliyle)
sabah grsrz canlar
oy maşallahHanımlarrrrr...
Bilin bakalım bu saatte niye ayaktayım? (daha doğrusu 5`te kalktım)
Çünküüü jillian 2 yaptım şimdide mekik çekip duş alıcam. Artık kimsenin vaktim yoktu, bilmem ne... Bahanelerini duymak istemiyorum ona göre.
bence de meyve veya şekerli diğer şeyleri yemezsen balı telafi edersin. ama zaten günde 1 tatlı kaşığı bal bence sağlıklı. 1 tatlı kaşığından fazlasını telafi etmeye çalış. zaten 2-3 güne kendini toparlarsın. 2-3 günden bişey olmaz. heee birde akşamları ekmek yeme mesalaBugün neyi kesersem su Ihlamurlar zencefille kattigim balı telafi ederim meyveyi mi
ekmekle pek aram yok hatta çoğu zaman evde ekmek olmaz misafir gelince alırımbence de meyve veya şekerli diğer şeyleri yemezsen balı telafi edersin. ama zaten günde 1 tatlı kaşığı bal bence sağlıklı. 1 tatlı kaşığından fazlasını telafi etmeye çalış. zaten 2-3 güne kendini toparlarsın. 2-3 günden bişey olmaz. heee birde akşamları ekmek yeme mesala
ben çok severim de ondan dedimekmekle pek aram yok hatta çoğu zaman evde ekmek olmaz misafir gelince alırım
hadi bakalım heyecan iyidirbugün kahvaltımı elmayla yaptım :) şimdide çay içiyorum. birazdan türk kahvemi içmek istiyorum...
bide kızlar çok heycanlıyım, son bir hafta kaldı ki... nasıl olcak falan diye sürekli düşünüyorum ...
En iyi kiloyu sen vermissin bravo valla her hafta kilo vermissin hiç almamisin birde 600g mi begenmiyordun ne dedik az olsun kalici olsunben çok severim de ondan dedimama diyete başladığımdan beri neredeyse kahvaltı haricinde yemiyorum
günaydın dün yapamadık canım demisdin ya iki ayda diye benim kuzenim 40gun surmedi bir öz bir üvey kayınvalide aynı binada hepsi iki taraflı damadı dolduruşa getiriyorlar yok büyü varmış iç çamaşırlarını vs ta salonda belliydi nikah kiyildı kızın tüm altınlarını aldılar elinden a aşk dedikleri kor işte.en son kızın ustune bıçakla saldırdı sen bana büyü yapıyorsun diye orda bitti .bitti ama hamileymis stresten olmuyo diye anlamadı 3ay dolmadan aldırdı çocuğuna da rezil eder hayatı diye sonuç damat kişisi kendi teyze kızıyla evlendi madem derdiniz aile idi niye yakıyorsunuz başkasının canını dimi allah daima iyi insanlarla karsilastirsinGünaydın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?