Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

deryacım git sen görümcenle git beğendiği hiçbirşeyide beğenme bi daha seni götüremesin eşinde kendi gidince sıkıntıdan patlar zaten
dedikleri hep kendi ailesine laf söyledin ya o yüzden bi şekilde haklı oldgunu bildiği için kuyruk acısıyla söylüyor takma canını yakmasına izin verme en alasından at tribini gelsin özür dilesin o koca süründürülecek

bütün erkekler aynı

Tatlimbiste sorunda o ya o hic biseyi begenemiyor. Sanki esimle biz kendimize yeni ev duzuyoruz herşey bizim beğendiğimiz oluyor. Zaten artik ben gitmiyorum. 2-3 seferdir Esim tek gidiyor. Kesimde alisverisi çok sever ve hic sıkılmaz kiii :))) önceki pozisyonu satinalna şefiydi 12 yillik mesleğin verdiği bi aliskanlik gezer durur (

Ay ne güzel kesinlikle böyle olmali 10 gün ben gezmeye gitsem mizmizlanmamasi gerek yani beni bir birey olarak görecek özgürlugumu asiri kisitlamiCak...zaten yapis yapis sevgililerden hic hoslanmiyorum ya her dakka baska sevgilisiyle olur mu insan yahu.

o zaman gezsin dursun sende umursama arkadaşlarınla plan yap

***10.Takım 434***

eriğim( 79,3 / / /% )

cansutr (78,2 // /% )
keskee ( 63/ / /% )

Kimyager1508( 64,9 / / /% )
Judiee (51,7/ // /%)
Ahufizar( 56,6 / //% )
alpikesonsuz( 79,7 / / /%)
elfkkk(73.1/ / /% )
baldamlasxıxmelis(63/ / /% )

10.takım ortalaması:%

Ayy zeka fışkırıyor zeka.

@erigim yaklasik ayni kilodayiz ve hedef ayni ya senin Tickeri gördükce kendimki saniyorum

kalabaliktan eser kalmamis umarim dartilar bizden yana olur. potterhead nerelerdersin ayrilsak da beraberiz özletme kendini basari hikayeni bekliyorum 4 gözle cünkü Hedefine cok yakinsin

Evet yaa,spor yapmıyorum ve kendimi kötü hissediyorum.dün o kadar yorulmusuz ki eşim ise geç kaldı.ben de gün boyu esnedim

Kızlar hasta oluyorum boğazım sisti acil bakıma almalıyım kendimu kuzeye gecmesin
gecmis olsun bogazina atki sar...papatya cayi ic...birde kücük parca zencefili soy dilimle..üzerine biraz bal dök..cigne cigne yut..bogazi biraz yakiyor ama iyi geliyor... gecmis olsun

Ayfercim dikkat et kendine çok geçmiş olsun. Cansunun dediği gibi bal ve zencefil çok iyi gelir. Kendini sicak tut.
Kızlar hasta oluyorum boğazım sisti acil bakıma almalıyım kendimu kuzeye gecmesin

Ayfercim dikkat et kendine çok geçmiş olsun. Cansunun dediği gibi bal ve zencefil çok iyi gelir. Kendini sicak tut.
havalar soguttu ben hala ustumu ortmezsem sonuç bu
Kaptan 100 mekik 300 den fazla da kalça ve bel bacak falan yaptım. Yarım saat oldu sanırım. Artık az az yapacağım ama Karnım feci acıdi
Açısın demek ki yanıyor yağlar :)
@erigim su baslangic kilolari ne is ? suanki kiloda cuma günü verdigmiz kilomu ?
Listeye giriş kilosu şuanda ca bildirdiklerimiz canım çok oyalanmisim ben yoyo olmuş resmen
gecmis olsun bogazina atki sar...papatya cayi ic...birde kücük parca zencefili soy dilimle..üzerine biraz bal dök..cigne cigne yut..bogazi biraz yakiyor ama iyi geliyor... gecmis olsun
limon bal zencefil karabiber karıştırdı iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…