ben de kaçırdım biraz dün ödül olsa gerek ama neyse şuandan itibaren diyete devam kızlar bu aralar aşırı üşeniyorum ya spor yapmaya haftada üç gün dedim kendime oldu haftada sıfırayrıca kimmiş o geçmiş olsun diyeceğine dudujanı bahane eden takım gelsinler de yarısalım madem bizi geçebileceklerini sanıyorlardı boylarının ölçüsünü alsınlar
sabah:
2dilim fırında peynirli domatesli ekmek
1çay kaşığı nutella dolu dolu değil zaten sevmem
1çatal peynir
1 tatlı kaşığı salçalı ezme gibi bişe
Acilen spora don canım hepimiz sporun dibine vuralim bu hafta Nutella sevmeyen ahada yeňi duydumben de kaçırdım biraz dün ödül olsa gerek ama neyse şuandan itibaren diyete devam kızlar bu aralar aşırı üşeniyorum ya spor yapmaya haftada üç gün dedim kendime oldu haftada sıfırayrıca kimmiş o geçmiş olsun diyeceğine dudujanı bahane eden takım gelsinler de yarısalım madem bizi geçebileceklerini sanıyorlardı boylarının ölçüsünü alsınlar
sabah:
2dilim fırında peynirli domatesli ekmek
1çay kaşığı nutella dolu dolu değil zaten sevmem
1çatal peynir
1 tatlı kaşığı salçalı ezme gibi bişe
Yaptır canım stresten iyidir ben kaç kere yaptırdım allah bilir yine hamile değilsiniz diyen sapsik teknisyen bile olduBelki yarın kan testi yaptirabilirim.yoksa mekigimi kemerimi kullanır rahatlarim en azından
Tşk ederim kaptan
senin smilrle ile kalbini sevsinler cimcimeCok renkli olmadi ama misal olarak eklemek istedim
spor her güne söz veremem bu aralar fazla sinirlendim bazı olaylardan dolayı derslerime yüklendim yoluna girsin sporu da halledicem eve gelir gelmez zaten hafif bişeler yiyorum çabuk doyuyorum artık midem baya küçüldü ondan sonra bir daha ara öğün yapıyorum bir iki evde tur atıp derslere geçiyorum 11de de uyuyorum zaten boşluk olmuyor hiç ama havalar güneşli olmadığı zamanlarda okuldan yürüyerek geliyorum eve mesela bu hafta iki kez yürüdüm 2.7km yaklaşık 30dk sürüyor yokuş aşağıaksam hepsini toptan yaz cnm lütfenyani her girdiginde sabah ögle aksam bunu yedim diye yazarsan takibi zor olacak..aksam hepsini toptan yaz + spor görecem 3-5 yok bugün itibari her gün listelerde spor görecem o kadar
takimi salla ya elimizden geleni yapalimda...cuma sadece dartilar konussun
aynen benimki de bir acayip işte fındık çok severim çikolata da canım aşırı isterse yerim ama fındık aromalı çikolataları sevmemAcilen spora don canım hepimiz sporun dibine vuralim bu hafta Nutella sevmeyen ahada yeňi duydumben çok severim bi bulassam kavonoza düşerim eve alamiyorum o yüzden
Yaptır canım stresten iyidir ben kaç kere yaptırdım allah bilir yine hamile değilsiniz diyen sapsik teknisyen bile oldu
senin smilrle ile kalbini sevsinler cimcime
Reglim yaklaştı evet ondan olabilir çünkü geçen seferde böyle olmuştu. Sabahları erken kalkıp spor yapmaya ve okula yolu uzatıp yürümeye başlıycam yarın.(Allah'Allah'ın izniyle)Reglin yaklaşımı gittiğin yerin sıcaklığı bile odem artışı yapar panik yok bol bol yuru ve suyu artir carsambaya kadarda tartılma
Tamam suyuda hesaplıycam artıkSu tüketimin ne halde kabizlik varmi ? Bunlara bir yönel yoksa bir fikrim yok
@erigim Günaydinlar bilgisiyara geciyorum hemen cvbliycam sorularini..liste boynumun borcuydurica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?