- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
29 ağustos cnm.yoktur diye korkuyorum test yapmıyorum. Varsa diye kemer,mekik,ip atlama da yapmıyorum. Düzensiz olurum böyle...Benim kardeşim çok sever ninelerle muhabbeti onları konuşturur konuşturur sonrada güler deli
Ooo naptin sen acil toparlanan bakalım birde ne zamandı regl bi test yapsaydin
evet canım malesef
Yao canım bitest boşuna stres olmaktan iyidir ben olsam 8kere yapmıştım :)29 ağustos cnm.yoktur diye korkuyorum test yapmıyorum. Varsa diye kemer,mekik,ip atlama da yapmıyorum. Düzensiz olurum böyle...
yağlı ağır şeyler yeme bide yoğurtta geç vakitte midede ekşime yanma yapiyoNasılsın iz kizlar
Benim yine mide tuttu ağrıyor eksiyor
Yesem aynı aç kalsam aynı.
Pufffff gece gece fgıcık oldum
Aksam ölçülerimi aldım kızlar. Göbek 100ne ara bu hale gelmişim ben. Günde 1000 mekik falan yapmam lazum ancak erir
Ben geldimmmm :))) ooo ne kadarda kaynatmissiniz oylee maasaallahhh :))
Hemen bugünkü menumu paylasayim. Bugün pek iç acici değil kusura bakmayin
Sabah 09:30 peynirli sandivic şekersiz cay
Aksam 16:00 yarim tabak kisir, 2 tane peynirli poğaça cay
Düğünde bir bardak Fanta ve 2 kurabiye
Başka yok.
Ne yedim ben de bilmiyorum.
Sabah kalktim temizlik temizlik temizlik...
Sağolsun eşim destek oldu.su an yatiyorum ve ayaklarimin altı zonkluyor.diyet modundan çıktım sanki.bu regl beni mahvediyor
Takmiyorum desem de takiyorum sanirim. Allahım gonlumdekini hakkimda hayırlı eyle
Hakkimda hayırlı olanı gönlüme razı eyle
Spor nerde ? pogca, kurabiye fanta olmasaydi idare ederdi..ama bu olmamis kiolsun yarin dahah güzelini yaparsin sen
Canim bugün inan çok kosturdum ve en hafif bu şekilde atlattim. 8 haftadir ilk defa boyle bigün gecirdim. Düğündeki halaylqri spor olarak sayamaz miti? Birde oradan oraya kostururken tempolu yürüyüş var tabiki de :))
tmm sorun yok o zaman kosusturmali gecmis günün.. ama yarin itibari o sporlari görecegim listelerde.
Nasılsın iz kizlar
Benim yine mide tuttu ağrıyor eksiyor
Yesem aynı aç kalsam aynı.
Pufffff gece gece fgıcık oldum
Aksam ölçülerimi aldım kızlar. Göbek 100ne ara bu hale gelmişim ben. Günde 1000 mekik falan yapmam lazum ancak erir
Kg vereceksin tıpış tıpış bi tek hamileysem almam bence testini yapDüzensiz olunca, varsa bile test için erken diye düşünüyorum
Yok ise olsamda rahatlasam hayirlisiyla
Erigim kg veremezsem yine alma beni listeye.
NedenBu hafta cumadan sonra beni izine ayir @erigim.
,4*2mile leslie cumaya kadar bitecekcansutr nereye gidiyonnn gitmeeeeee ne zaman gelcen @erigim bana noldu bende bilmiyrmki bi anda ole hissettim ne etkledi blmiyrm ki ... ama smdi biraz kendme geldm yesilcaymi iciyrm su an.utanarak yaziyorum menumu
Sabah
Ceyrek tost
Ikindi mevlut tabagi
Tavuklu pilav
4 5 sarma
1 kucuk borek 1 adet baklava
Yarim tulumba
Snra hicbisey yemedm ama yiyecegimi yedim zaten
Coook cok cok cok uzgunum mahcubum ama ins soz veriyrm bu hafta en cok dikkat edecegim haftalardn biri olck her turlu cezaya raziyimtabi ruh halim de beni etklems olblr ciktm saylr ama ordan ins
Çok düzensiz olmuş 60dk yuruyusBen geldimmmm :))) ooo ne kadarda kaynatmissiniz oylee maasaallahhh :))
Hemen bugünkü menumu paylasayim. Bugün pek iç acici değil kusura bakmayin
Sabah 09:30 peynirli sandivic şekersiz cay
Aksam 16:00 yarim tabak kisir, 2 tane peynirli poğaça cay
Düğünde bir bardak Fanta ve 2 kurabiye
Başka yok.
tmmdir hatta bu renklendirmesi dur ben not defterinde yapiyimEki Görüntüle 1646960
biraz gecikmeli olsada listeyi ekledim...2.10 cuma az kisi bildirim yapmis onun disinda iyi gözüküyorelfkkk ya ben yanlis gördüm yada gercekten haftada sadece 1 kere menü paylasmissin..yaklasik 50 sayfa okudum o yüzden hatam olabilir sen bana bir yaz elfkkk ...sunu fark ettim pazartesi herkesi pisi pisi yapmis bildirimleri..sali carsamba sallaniyor...ve cuma bildirim yapan takimin yarisindan daha az.
Tekrar ediyorum 04.10 pazar itibariyle lütfen..menüleri topluca..+ spor ile yazin misal aksam 21 gibi geliyorsunuz buraya tüm gün ne yediniz ne ictiniz + sporunuzu yaziyorsunuz..takip etmesi gercekten cok cok daha kolay oluyor...herkezede tavsiyem cesaretiniz varsa..her gün dartilin ve not edin...yediklerinizide yazin her gün hatta yiyeceklerin saglik dereceseine göre renkler kullanin...ben misal yesil saglikli yigcekler, kirmizi cislar, mor masum karbonhydratlar (bulgur pilavi) extralar pembe (yesil cay ) spor siyah...böylelikle kendinizi daha iyi takip edip her gün muhasebe yapacaksiniz.
Reglin yaklaşımı gittiğin yerin sıcaklığı bile odem artışı yapar panik yok bol bol yuru ve suyu artir carsambaya kadarda tartılmaKızlar noluyor benim vücuduma anlamadım. Bu sabah 58.5 çıktım. Bu kadar fark olmamalı. Tamam sporu eskisi gibi yapamıyorum henüz ama bu kadar fark okur mu ki. Ekmeği kesmeye, peyniri bir kk ya düşürmeye, diğer öğünleri de olabikdiğince azaltmaya karar verdim. Önerisi olan var mı?
15. TUR / BİRİNCİ HAFTA
1. TAKIM
431. Etap => -0,02% => 1. NOTA
2. TAKIM
431. Etap => -0,29% => 1. NOTA
3. TAKIM
BAŞARILI
4. TAKIM
431. Etap => -0,22% => 1. NOTA
5. TAKIM
BAŞARILI
6. TAKIM
BAŞARILI
7. TAKIM
BAŞARILI
8. TAKIM
BAŞARILI
9. TAKIM
BAŞARILI
10. TAKIM
BAŞARILI
14. TAKIM
BAŞARILI
Kızlar nazar boncuğumuz eksik olmasın15. TUR / İKİNCİ HAFTA
1. TAKIM
431. Etap => -0,02% => 1. NOTA
433. Etap => -1,68% => 2. NOTA => 1. SARI KART
2. TAKIM
431. Etap => -0,29% => 1. NOTA
433. Etap => -0,63% => 2. NOTA => 1. SARI KART
3. TAKIM
433. Etap => -0,39% => 1. NOTA
4. TAKIM
431. Etap => -0,22% => 1. NOTA
433. Etap => 0,00% => 2. NOTA => 1. SARI KART
5. TAKIM
433. Etap => -0,27% => 1. NOTA
6. TAKIM
433. Etap => 0,21% => 1. NOTA
7. TAKIM
433. Etap => -0,22% => 1. NOTA
8. TAKIM
433. Etap => -0,04% => 1. NOTA
9. TAKIM
BAŞARILI
10. TAKIM
BAŞARILI
14. TAKIM
BAŞARILI
Kızlar noluyor benim vücuduma anlamadım. Bu sabah 58.5 çıktım. Bu kadar fark olmamalı. Tamam sporu eskisi gibi yapamıyorum henüz ama bu kadar fark okur mu ki. Ekmeği kesmeye, peyniri bir kk ya düşürmeye, diğer öğünleri de olabikdiğince azaltmaya karar verdim. Önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?