Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim kardeşim çok sever ninelerle muhabbeti onları konuşturur konuşturur sonrada güler deli

Ooo naptin sen acil toparlanan bakalım birde ne zamandı regl bi test yapsaydin
evet canım malesef
29 ağustos cnm.yoktur diye korkuyorum test yapmıyorum. Varsa diye kemer,mekik,ip atlama da yapmıyorum. Düzensiz olurum böyle...

Nasılsın iz kizlar
Benim yine mide tuttu ağrıyor eksiyor
Yesem aynı aç kalsam aynı.
Pufffff gece gece fgıcık oldum
Aksam ölçülerimi aldım kızlar. Göbek 100 ne ara bu hale gelmişim ben. Günde 1000 mekik falan yapmam lazumancak erir

29 ağustos cnm.yoktur diye korkuyorum test yapmıyorum. Varsa diye kemer,mekik,ip atlama da yapmıyorum. Düzensiz olurum böyle...
Yao canım bitest boşuna stres olmaktan iyidir ben olsam 8kere yapmıştım :)
yağlı ağır şeyler yeme bide yoğurtta geç vakitte midede ekşime yanma yapiyo

Düzensiz olunca, varsa bile test için erken diye düşünüyorum
Yok ise olsamda rahatlasam hayirlisiyla
Erigim kg veremezsem yine alma beni listeye.

cansutr nereye gidiyonnn gitmeeeeee ne zaman gelcen @erigim bana noldu bende bilmiyrmki bi anda ole hissettim ne etkledi blmiyrm ki ... ama smdi biraz kendme geldm yesilcaymi iciyrm su an.utanarak yaziyorum menumu
Sabah
Ceyrek tost
Ikindi mevlut tabagi
Tavuklu pilav
4 5 sarma
1 kucuk borek 1 adet baklava
Yarim tulumba
Snra hicbisey yemedm ama yiyecegimi yedim zaten
Coook cok cok cok uzgunum mahcubum ama ins soz veriyrm bu hafta en cok dikkat edecegim haftalardn biri olck her turlu cezaya raziyim tabi ruh halim de beni etklems olblr ciktm saylr ama ordan ins

Ben geldimmmm :))) ooo ne kadarda kaynatmissiniz oylee maasaallahhh :))
Hemen bugünkü menumu paylasayim. Bugün pek iç acici değil kusura bakmayin
Sabah 09:30 peynirli sandivic şekersiz cay
Aksam 16:00 yarim tabak kisir, 2 tane peynirli poğaça cay
Düğünde bir bardak Fanta ve 2 kurabiye

Başka yok.

Ahufizar evet tatlim valiz. Simdi valizle götürülürmüş benim zamanimda yoktu hergun bisey cikiyor. Sen evleneceğini zaman seve seve fikir verebilirim tabikide şekerim :))

cansutr canim bohcada yok yok. İç camasirlqri, pijamalar, basortuler, pratikler, terlikler, havlular, makyaj malzemeleri, kiyafetler, saten gecelikler.... Bir suru şey var. Haftaya götürünce acilmis halinde foto yollarim sana. Birde sen neden izne ayriliyorsun bakimm?

Spor nerde ? pogca, kurabiye fanta olmasaydi idare ederdi..ama bu olmamis ki olsun yarin dahah güzelini yaparsin sen
kimyager1508 elife yolladigim mesagin aynisi sanada yolliycam cnm.

Canim bilirim takmamak elde degill

Canim bugün inan çok kosturdum ve en hafif bu şekilde atlattim. 8 haftadir ilk defa boyle bigün gecirdim. Düğündeki halaylqri spor olarak sayamaz miti? Birde oradan oraya kostururken tempolu yürüyüş var tabiki de :))
Spor nerde ? pogca, kurabiye fanta olmasaydi idare ederdi..ama bu olmamis ki olsun yarin dahah güzelini yaparsin sen

Canim bugün inan çok kosturdum ve en hafif bu şekilde atlattim. 8 haftadir ilk defa boyle bigün gecirdim. Düğündeki halaylqri spor olarak sayamaz miti? Birde oradan oraya kostururken tempolu yürüyüş var tabiki de :))

tmm sorun yok o zaman kosusturmali gecmis günün.. ama yarin itibari o sporlari görecegim listelerde.

Tamam yapabildiğim kadar yaparim. Ama ben regle 2 hafta kala sporu en hafiften tutmaya calisiyorum. Malum durumunu biliyorsun. Ama öyle yan gelip yatmakta yok söz :)
tmm sorun yok o zaman kosusturmali gecmis günün.. ama yarin itibari o sporlari görecegim listelerde.

sen bir doktora bakin bakayim pazartesi dogruuuu dr a. Önce saglik migdede agri, bulanti filan varsa seni hem günlük hayatinda hemde diyetinden zorluk cektirir...gecmis olsun.

biraz gecikmeli olsada listeyi ekledim...2.10 cuma az kisi bildirim yapmis onun disinda iyi gözüküyor elfkkk ya ben yanlis gördüm yada gercekten haftada sadece 1 kere menü paylasmissin..yaklasik 50 sayfa okudum o yüzden hatam olabilir sen bana bir yaz elfkkk ...sunu fark ettim pazartesi herkesi pisi pisi yapmis bildirimleri..sali carsamba sallaniyor...ve cuma bildirim yapan takimin yarisindan daha az.

Tekrar ediyorum 04.10 pazar itibariyle lütfen..menüleri topluca..+ spor ile yazin misal aksam 21 gibi geliyorsunuz buraya tüm gün ne yediniz ne ictiniz + sporunuzu yaziyorsunuz..takip etmesi gercekten cok cok daha kolay oluyor...herkezede tavsiyem cesaretiniz varsa..her gün dartilin ve not edin...yediklerinizide yazin her gün hatta yiyeceklerin saglik dereceseine göre renkler kullanin...ben misal yesil saglikli yigcekler, kirmizi cislar, mor masum karbonhydratlar (bulgur pilavi) extralar pembe (yesil cay ) spor siyah...böylelikle kendinizi daha iyi takip edip her gün muhasebe yapacaksiniz.

Düzensiz olunca, varsa bile test için erken diye düşünüyorum
Yok ise olsamda rahatlasam hayirlisiyla
Erigim kg veremezsem yine alma beni listeye.
Kg vereceksin tıpış tıpış bi tek hamileysem almam bence testini yap

Bu hafta cumadan sonra beni izine ayir @erigim.
Neden
,4*2mile leslie cumaya kadar bitecek
Naptin sen öğretmenim hsibu diye tavan yapmışsin
Çok düzensiz olmuş 60dk yuruyus
tmmdir hatta bu renklendirmesi dur ben not defterinde yapiyim
Liste için ellerine sağlık listeyi hangi formatta ekledim ben bu şekilde ekleyemiyorum

Kızlar noluyor benim vücuduma anlamadım. Bu sabah 58.5 çıktım. Bu kadar fark olmamalı. Tamam sporu eskisi gibi yapamıyorum henüz ama bu kadar fark okur mu ki. Ekmeği kesmeye, peyniri bir kk ya düşürmeye, diğer öğünleri de olabikdiğince azaltmaya karar verdim. Önerisi olan var mı?

Reglin yaklaşımı gittiğin yerin sıcaklığı bile odem artışı yapar panik yok bol bol yuru ve suyu artir carsambaya kadarda tartılma

Kızlar nazar boncuğumuz eksik olmasın

Su tüketimin ne halde kabizlik varmi ? Bunlara bir yönel yoksa bir fikrim yok
@erigim Günaydinlar bilgisiyara geciyorum hemen cvbliycam sorularini..liste boynumun borcuydu rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…