Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@erigim bende simdi yürüyüse cikcam evde otur otur SIkildim...aksam yada ertesi sabah menüleri paylasiyoruz ya menünün altina yazin ne olur sporlari..takip etmesi daha kolay...birdaha söyliyorum bu hafta herkezde her gün 30 dakka spor görecem...ortadanda olsak karadenizliyim sakam yok hic olmadi uykudan biraz kisin ama spor yapilacak.. o yüzdeler firliycak..o kupa bizim olacak

Canim bu şekilde ameliyatlarda var yağ aldıran mide küçükten vs onlarda bilmediği için yorum yapıyor işte o kadar turlu şey varki bu diyette hatta geçen yağları dondurma diye birşey duydum o ne ki acaba

Canim bu şekilde ameliyatlarda var yağ aldıran mide küçükten vs onlarda bilmediği için yorum yapıyor işte o kadar turlu şey varki bu diyette hatta geçen yağları dondurma diye birşey duydum o ne ki acaba

biliyorumda cnm böyle birsey yaptigini sanmalari bilip bilmeden konusmalari gücüme gitti -.- freeze olayi bende bilmiyorum tam olarak nedir ama sunu bilirim hepsi para tuzagi..zayifliyamiyorum diye birsey yok sadece herkesin kendi yöntemini bulmasi gerek iste

Bu günkü menüm
Sabah:
1 yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
1 dl tb ekmeği
Dımates salatalık

Öğlen
Kepekli ekmekle peynirli sandiviç
Ayran, 6 hurma

İkindin 1 armut

Akşam
3 kaşık falan patlıcan yemeği (yemekhaneden patlıcanları kızartarak yapmışlar)
2 kaşık pilav, ayran

Şimdi yeşil çay içcem
Her türlü eleştiriye açığım kızlar. Yurt şartlarında bazı şeyleri değiştiremesemde çabalarım. İçtiğim suyuda hesaplıycam bundan sontira inşAllaah. Cansucum sana kolaylık olsun diye toplu yazdım canım. Bu gün spor yapmaya fırsatım olmadı ama iyi bir temizlik yaptık. Yarına artık.

tskler cnm..lütfen yarindan sonra sporsuz bir menü paylasimi görmek istiyorum bu hafta ölüm kalim meselesi gelelim menüne 6 yerine 2 hurma olsaydi daha iyiydi....güzel menü aslen patlicanlarin kizarmis olmalari yurtdasin be kuzum ne yapacaksi el mahkum :S ama diger ögülerinde güzel yedikce sorun olmaz

Teşekkür ederim. Aslında ben biraz bu gün kaygısız davrandım. Bi dahakibe yemeyeyim. Hurmada tatlı krizindem ötürü. Tamam ben de bu haftadan çok umutluyum.

bende ilk gördüğümde şookkkk oldummm, bi an kilonuda hatırlayamadım, yawww bu kız 14 kilo vermişti ama 72,5 ne ki demiştim

kesinlikle deneyeceğim canımm, gebelik düşünenlerde günde 1 türk kahvesinin sakıncası olmaz sanırım değil mi? @erigim , @baldamlasxixmelis

Aynen cnm ya bende okudum ne yazmışım diyorum :)

Benim çevremdeki tüm hamileler içiyordu cnm arkadaşım hatta hamileyken doktoruna sormuştu günde bi kere içersen bi sorun olmaz demişti.

Selam kizlar nasilsiniz? Bugün hic ugrayamadim. Haftaya gelinimize nisan bohcasi goturucez. Bugün onlari hazirladik. Nasil olmuslar? Yeni eve geldim. Birazdanda düğüne gidicez. Bugün pek ugrayamadim buralara çok opuyorum sizi :)

Eklentiler

• IMG_20151003_165159.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20151003_173946.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20151003_174000.jpg
    111,6 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar merhaba,

Bugün rahatsızdım bütün gün uyudum, yeni kalktım. Havalar soğuduya yine başladı hastalıklarım

[
Buralar çok olmuş patlıcanı dert etme az yemissin bu şartlarda el mahkum canım sen yajarsin telafi edersin zaten
Eki Görüntüle 1646586

Motivasyon olsun size canlar bisikletle etrafda dolandim isirganimi ve esek kastanemi topladim
eşek kestanesi yeniyimu ki topların napcam ki onu

Sabah kahvaltıda ; 1 yumurta , 1 dilim peynir, 2 dilim tb ekmeği

Arada bi küçük dilim kıymalı börek yedim.

Birazdan kısırla ayran yicem.

Bugün misafir vardı bizde , annem ve ben birsürü şey hazırladık ben sadece bi dilim börek yedim. Sonrada hastayım diye yattım.

Geçmiş olsun canım artık kisliklarcikmaya başladı dolaptan aman dikkat edin ıhlamur bal limon iç

Saol cnm . Aslında dikkatte ediyorum kışlıkları çıkarttım ama çok dayanıksızım hemen hasta oluyorum. Dün nane limon içtim canım.

Selam kizlar nasilsiniz? Bugün hic ugrayamadim. Haftaya gelinimize nisan bohcasi goturucez. Bugün onlari hazirladik. Nasil olmuslar? Yeni eve geldim. Birazdanda düğüne gidicez. Bugün pek ugrayamadim buralara çok opuyorum sizi :)

neler konuyor ki böyle bohcalara ? merak ediyorum cok güzel olmuslar...Allah tamamini erdirsin cnm

Kızlar merhaba,

Bugün rahatsızdım bütün gün uyudum, yeni kalktım. Havalar soğuduya yine başladı hastalıklarım

gecmis olsun cnm..dikkat et kendine...iyilesde spor görcem listende

@erigim esek kestanesi ile kestane yagi yapicagim...kilcal damarlarin genis olmasinda ve rosaceada tedavi ediyormus denigcem bunun icin kestaneleri rendeleyip zeytinyaginda ya bekeletecem yada benmari usülü bir kere kaynatcam...bakalimm..isirganlarida...kurutmaya birakiyorum hem cay olarak kullancam hemde saclarim icin kullanmayi düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…