Canim bu şekilde ameliyatlarda var yağ aldıran mide küçükten vs onlarda bilmediği için yorum yapıyor işte o kadar turlu şey varki bu diyette hatta geçen yağları dondurma diye birşey duydum o ne ki acabao kadar dil dökmüsüm yazimda sen sarma diyorsun salata yogurt...bir sebze corbasi yaninda yada tavuk gögüsü...yada yagsiz pismis köfte...yesil fasulye yemegi ..bamya yemegi....olmadi disardan 1/2 iskender dahi olabilir...(Pidesiz, yogurtlu ve az soslu) yarim dedim cünkü yaninda bol salata ile yarisi ile doyuluyor....ama sen simdi sarma yersen...icinde pirinc var..pirinc karbonhydrattir..buda =seker yine sen bilirsin fazlasiyla karisamam ama 10.Takim olarak gercekten itham altindayiz...haftaya dudujan listemizde olmadigi halde 1 ci olursak herkez susar...hakkimizda sacma sapan konusulmaz.
@alpikesonsuz ayferim10 tanesine izin veriyorsa sen rahat ol. ama yinede yorumu oldugu gibi kalmasini istedim..alternatifler belki baska takim arkadaslarina fikir olur
@erigim haklisin ama agzi olan konusuyor ,,yag mi aldirmis ?'' gibi seyler okuyunca ben dellendim yani
@erigim bende simdi yürüyüse cikcam evde otur otur SIkildim...aksam yada ertesi sabah menüleri paylasiyoruz ya menünün altina yazin ne olur sporlari..takip etmesi daha kolay...birdaha söyliyorum bu hafta herkezde her gün 30 dakka spor görecem...ortadanda olsak karadenizliyim sakam yokhic olmadi uykudan biraz kisin ama spor yapilacak.. o yüzdeler firliycak..o kupa bizim olacak
Canim bu şekilde ameliyatlarda var yağ aldıran mide küçükten vs onlarda bilmediği için yorum yapıyor işte o kadar turlu şey varki bu diyette hatta geçen yağları dondurma diye birşey duydum o ne ki acaba
Bu günkü menüm
Sabah:
1 yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
1 dl tb ekmeği
Dımates salatalık
Öğlen
Kepekli ekmekle peynirli sandiviç
Ayran, 6 hurma
İkindin 1 armut
Akşam
3 kaşık falan patlıcan yemeği (yemekhaneden patlıcanları kızartarak yapmışlar)
2 kaşık pilav, ayran
Şimdi yeşil çay içcem
Her türlü eleştiriye açığım kızlar. Yurt şartlarında bazı şeyleri değiştiremesemde çabalarım. İçtiğim suyuda hesaplıycam bundan sontira inşAllaah. Cansucum sana kolaylık olsun diye toplu yazdım canım. Bu gün spor yapmaya fırsatım olmadı ama iyi bir temizlik yaptık. Yarına artık.
Teşekkür ederim. Aslında ben biraz bu gün kaygısız davrandım. Bi dahakibe yemeyeyim. Hurmada tatlı krizindem ötürü. Tamam ben de bu haftadan çok umutluyum.tskler cnm..lütfen yarindan sonra sporsuz bir menü paylasimi görmek istiyorum bu hafta ölüm kalim meselesigelelim menüne 6 yerine 2 hurma olsaydi daha iyiydi....güzel menü aslen patlicanlarin kizarmis olmalari yurtdasin be kuzum ne yapacaksi el mahkum :S ama diger ögülerinde güzel yedikce sorun olmaz
bende ilk gördüğümde şookkkk oldummm, bi an kilonuda hatırlayamadım, yawww bu kız 14 kilo vermişti ama 72,5 ne ki demiştim
kesinlikle deneyeceğim canımm, gebelik düşünenlerde günde 1 türk kahvesinin sakıncası olmaz sanırım değil mi? @erigim , @baldamlasxixmelis
Buralar çok olmuş patlıcanı dert etme az yemissin bu şartlarda el mahkum canım sen yajarsin telafi edersin zatenBu günkü menüm
Sabah:
1 yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
1 dl tb ekmeği
Dımates salatalık
Öğlen
Kepekli ekmekle peynirli sandiviç
Ayran, 6 hurma
İkindin 1 armut
Akşam
3 kaşık falan patlıcan yemeği (yemekhaneden patlıcanları kızartarak yapmışlar)
2 kaşık pilav, ayran
Şimdi yeşil çay içcem
Her türlü eleştiriye açığım kızlar. Yurt şartlarında bazı şeyleri değiştiremesemde çabalarım. İçtiğim suyuda hesaplıycam bundan sontira inşAllaah. Cansucum sana kolaylık olsun diye toplu yazdım canım. Bu gün spor yapmaya fırsatım olmadı ama iyi bir temizlik yaptık. Yarına artık.
eşek kestanesi yeniyimu ki topların napcam ki onuEki Görüntüle 1646586
Motivasyon olsun size canlarbisikletle etrafda dolandim isirganimi ve esek kastanemi topladim
Geçmiş olsun canım artık kisliklarcikmaya başladı dolaptan aman dikkat edin ıhlamur bal limon içKızlar merhaba,
Bugün rahatsızdım bütün gün uyudum, yeni kalktım. Havalar soğuduya yine başladı hastalıklarım
Geçmiş olsun canım artık kisliklarcikmaya başladı dolaptan aman dikkat edin ıhlamur bal limon iç
Selam kizlar nasilsiniz? Bugün hic ugrayamadim. Haftaya gelinimize nisan bohcasi goturucez. Bugün onlari hazirladik. Nasil olmuslar? Yeni eve geldim. Birazdanda düğüne gidicez. Bugün pek ugrayamadim buralara çok opuyorum sizi :)
Kızlar merhaba,
Bugün rahatsızdım bütün gün uyudum, yeni kalktım. Havalar soğuduya yine başladı hastalıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?