Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah
1/3dlm ekmek
1yumurta+1beyazi(0glumun)
Roka bolca 60gr burgu peynir 2ceviz
Ara2dilim şeftali bi bebe biskuvisi ablam oğluna almıştı ona yedirmiyorum sağlıksız diye kendim arada arıyorum ağzına canım çok tatlı isterse az sonra kahve keyfi yapacağım sabah beri oğlumun kışlık yazdıklarını ayırmaya çalışıyorum ama bucur heryere yetişiyor duzelttiklerimi çekip çekip atıyor sonunda Vazgeçtim oda dağınık duruyoro uyumadan toplanmaz

Bebe bisküvisi derken?

Slm kızlar. Sabah menum
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 çatal peynir
3 zeytin
1 ince dilim salam
1 çatal bal

Hanı varya minik sert sözde e vitaminli ama kesin değil işte ondan
Ben anlamam . 10 mekik

Dünkü helva için kendime 100 mekik ceza kestim bugün yapacam inşallah .
Her cisa ceza bundan sonra
Çıtır olacaz bak anlamam. Bu hafta birincilik olacak yine

Ben anlamam . 10 mekik

rakı vardı sanki bol kalorili onun cezasinidabu hafta yap tmmdir on mekik ceza yapılacak

Diger takimlarin yorumlarinami üzüldün ?? Hangi takimlarda ? Bende merak ettim simdi..

Ben anlamam . 10 mekik

Diskalifiye falan anlamam her gün menu her gün spor burdan devam . Zorla zayıflatma dönemi başlattım.
Darbe yapıyorum herkesle uğraşacam kızlar kaçmak yok. En hızlı incelen takım olacaz
Süpersin. Biz 1. Liğe layığız. Bende bu günü spor günü ilan ettim. Hafta içi yapamıyorum nede olsa.

Kizlar telefondan girdigim icin 7 takima ugramam biraz zaman aldi ama okuduklarima inanamiyorum @erigim ne olur öbür hafta bunlarla kapisalim ne olursuuuunnm lütfen...paçalarina asagi almak çok zevkli olacak ayrica bunlar SIki yönetim.ilan etti bu Hafta cok hirslilar bizimde hak yedigimizi dusunuyorlar vesaire...bu haftada 1 ci olup tüm takimlara daima 1 ciligi hak ettigimizi gösterelim...1 ricam olacak menu+ sporunuzu 1 yorumda yazin ki takip etmesi kolay olsun..özellikle sporu en cok aksatan benim..ama onlar bizim tahta goz diktiyse isler degisir...bu hafta diyeyim cis yok..1 lokma aldim bir isirik..kenarindan ucundan.anam hic biri yookkk..ve lütfen her gün en az 30 dakka spor görecem o listelerde..lütfen bu hafta hic bir Bahanemiz olmasin istersek...basarabiliriz...bu haftada 1 ci olup herkezin cenesi kapanacak..umarim @erigim de söylediklerimi desteklerde bir gecerliligi olur

Kızlar aksama sarma var yemekte. Ekmek yemeyecegim sadece sarma ve yoğurt. Kaç sarma tuketeyim. Aç kalıp sonra yemek düşünmek istemiyorum ama çok yemekte istemiyorum. 15 tane çok mu olur . Sarmalar küçük bu arada :)

Süpersin. Biz 1. Liğe layığız. Bende bu günü spor günü ilan ettim. Hafta içi yapamıyorum nede olsa.
Süpersiniz kizlar
Mizitirlar canım hayır dudujan olmasada ikinci olurduk acaba onlar kacinciydi
Umrunda değil biz bayramda bile gelip bildirim yaptıysak hakkimizdi diyorum bu yarışmanın kurucusu bahara danisip ekledim ben onu herşey adil onlar kendilerini besinler siz 6.takımı boş bırakmayın onlarda gaza gelsin :)
Haklısın canım onuda ekleyeyim her gün 10 mekik fazladan .
Bu karın dümdüz olacak
[/QUOTE]

hadi bakalım 15cok canım küçükte olsa gel 10da anlasalim

o kadar dil dökmüsüm yazimda sen sarma diyorsun salata yogurt...bir sebze corbasi yaninda yada tavuk gögüsü...yada yagsiz pismis köfte...yesil fasulye yemegi ..bamya yemegi....olmadi disardan 1/2 iskender dahi olabilir...(Pidesiz, yogurtlu ve az soslu) yarim dedim cünkü yaninda bol salata ile yarisi ile doyuluyor....ama sen simdi sarma yersen...icinde pirinc var..pirinc karbonhydrattir..buda =seker yine sen bilirsin fazlasiyla karisamam ama 10.Takim olarak gercekten itham altindayiz...haftaya dudujan listemizde olmadigi halde 1 ci olursak herkez susar...hakkimizda sacma sapan konusulmaz.

alpikesonsuz ayferim 10 tanesine izin veriyorsa sen rahat ol. ama yinede yorumu oldugu gibi kalmasini istedim..alternatifler belki baska takim arkadaslarina fikir olur
@erigim haklisin ama agzi olan konusuyor ,,yag mi aldirmis ?'' gibi seyler okuyunca ben dellendim yani

Şimdi yorumlara baktım bende üzüldüm. Keşke eklemeseydin onun kilo kaybını canım bu konu açılmazdi hiç. Birbirimizi motive etmek için yarışma yapıyoruz şurda. Bu kadar ciddiye almaya gerek yok ki . DuduJan okusa üzülecek. Düşüncesiz olabiliyor bazen insanlar.

Valla bin pismanim ama kurallar gereği eklemeliydim
Neyse biz yolumuza bakalım ilk mezunumuz kim olacak kızlar kim hedefine çok yaklaştı bakıyim

40dk yuruyusumu yaptım kaptan yardimcim

Aybuke sen ne zaman ise başlıyorsunuz ise başlayınca tobefit gibi kacarsan diğer ayağında ben kirarim

Tamam 10 sarma ve yoğurt ta anlaşalim. Bugün sabahtan beri sadece 1 küçük kase yogurt yedim . 110 mekik çektim . Akşam tekrar çekmeye çalışacağım. su ebru sallıyı acayip you tube dan bir onunla plates deneyeyim.
Eşim gelsin bisikleti m var onu cikarttirscagim hergün yarım saat kullanmayı düşünüyorum. Tabii ayağım sorun cikartmazsa
40dk yuruyusumu yaptım kaptan yardimcim

Aybuke sen ne zaman ise başlıyorsunuz ise başlayınca tobefit gibi kacarsan diğer ayağında ben kirarim
Haftaya canım. 11 ekim mi neydi. Yok kaçmam sabah öğle aksam uğrar im fırsat buldukça. Nasılsa tel giriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…