- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Bebe bisküvisi derken?Sabah
1/3dlm ekmek
1yumurta+1beyazi(0glumun)
Roka bolca 60gr burgu peynir 2ceviz
Ara2dilim şeftali bi bebe biskuvisi ablam oğluna almıştı ona yedirmiyorum sağlıksız diye kendim arada arıyorum ağzına canım çok tatlı isterse az sonra kahve keyfi yapacağım sabah beri oğlumun kışlık yazdıklarını ayırmaya çalışıyorum ama bucur heryere yetişiyor duzelttiklerimi çekip çekip atıyor sonunda Vazgeçtim oda dağınık duruyoro uyumadan toplanmaz
Hanı varya minik sert sözde e vitaminli ama kesin değil işte ondanBebe bisküvisi derken?
Haydi bakalım hepimize başarılar 10.mıntıka
Tabiki getirebilirsinnnn
Ben anlamam . 10 mekikHanı varya minik sert sözde e vitaminli ama kesin değil işte ondan
Diskalifiye falan anlamam her gün menu her gün spor burdan devam . Zorla zayıflatma dönemi başlattım.Günaydın herkese.Her ne kadar diskalifiye olsam da takibinizdeyim hanımlar
rakı vardı sanki bol kaloriliBen anlamam . 10 mekik
Dünkü helva için kendime 100 mekik ceza kestim bugün yapacam inşallah .
Her cisa ceza bundan sonra
Çıtır olacaz bak anlamam. Bu hafta birincilik olacak yine
Kızlar
@dudujan arkadasiniz in kilo vermesi yüzünden maşallah herkes sınır oldu hastalığı gormuyolar gözleri de vicdanları da hayır dudujan olmasada ikinciydik çokta büyük sert değil zaten birincilik keşke o sağlıklı olsaydı bebek bekleyen birinin hastalık beklemesi ne kadar kötü tahmin bile edemiyor sanal dünyanın klavye kahramanları
Her neyse anlıyoruz ki dosttan ziyade düşmanımız çok bu nedenle kilo almayan her hafta gitsin kilolar mezun olalım sonrada bu takımı kapatacagim sizin için duruyorum duruyorsa yoksa acayip üzüldüm yorumlara
Ben anlamam . 10 mekik
Dünkü helva için kendime 100 mekik ceza kestim bugün yapacam inşallah .
Her cisa ceza bundan sonra
Çıtır olacaz bak anlamam. Bu hafta birincilik olacak yine
Süpersin. Biz 1. Liğe layığız. Bende bu günü spor günü ilan ettim. Hafta içi yapamıyorum nede olsa.Diskalifiye falan anlamam her gün menu her gün spor burdan devam . Zorla zayıflatma dönemi başlattım.
Darbe yapıyorum herkesle uğraşacam kızlar kaçmak yok. En hızlı incelen takım olacaz
rakı vardı sanki bol kalorilionun cezasinidabu hafta yap tmmdir on mekik ceza yapılacak
Süpersiniz kizlarSüpersin. Biz 1. Liğe layığız. Bende bu günü spor günü ilan ettim. Hafta içi yapamıyorum nede olsa.
Mizitirlar canım hayır dudujan olmasada ikinci olurduk acaba onlar kacinciydiKizlar telefondan girdigim icin 7 takima ugramam biraz zaman aldi ama okuduklarima inanamiyorum@erigim ne olur öbür hafta bunlarla kapisalim ne olursuuuunnm lütfen...paçalarina asagi almak çok zevkli olacak ayrica bunlar SIki yönetim.ilan etti bu Hafta cok hirslilar bizimde hak yedigimizi dusunuyorlar vesaire...bu haftada 1 ci olup tüm takimlara daima 1 ciligi hak ettigimizi gösterelim...1 ricam olacak menu+ sporunuzu 1 yorumda yazin ki takip etmesi kolay olsun..özellikle sporu en cok aksatan benim..ama onlar bizim tahta goz diktiyse isler degisir...bu hafta diyeyim cis yok..1 lokma aldim bir isirik..kenarindan ucundan.anam hic biri yookkk..ve lütfen her gün en az 30 dakka spor görecem o listelerde..lütfen bu hafta hic bir Bahanemiz olmasin istersek...basarabiliriz...bu haftada 1 ci olup herkezin cenesi kapanacak..umarim @erigim de söylediklerimi desteklerde bir gecerliligi olur
[/QUOTE]Haklısın canım onuda ekleyeyim her gün 10 mekik fazladan .
Bu karın dümdüz olacak
hadi bakalım 15cok canım küçükte olsa gel 10da anlasalimKızlar aksama sarma var yemekte. Ekmek yemeyecegim sadece sarma ve yoğurt. Kaç sarma tuketeyim. Aç kalıp sonra yemek düşünmek istemiyorum ama çok yemekte istemiyorum. 15 tane çok mu olur . Sarmalar küçük bu arada :)
Kızlar aksama sarma var yemekte. Ekmek yemeyecegim sadece sarma ve yoğurt. Kaç sarma tuketeyim. Aç kalıp sonra yemek düşünmek istemiyorum ama çok yemekte istemiyorum. 15 tane çok mu olur . Sarmalar küçük bu arada :)
Şimdi yorumlara baktım bende üzüldüm. Keşke eklemeseydin onun kilo kaybını canım bu konu açılmazdi hiç. Birbirimizi motive etmek için yarışma yapıyoruz şurda. Bu kadar ciddiye almaya gerek yok ki . DuduJan okusa üzülecek. Düşüncesiz olabiliyor bazen insanlar.Kızlar
@dudujan arkadasiniz in kilo vermesi yüzünden maşallah herkes sınır oldu hastalığı gormuyolar gözleri de vicdanları da hayır dudujan olmasada ikinciydik çokta büyük sert değil zaten birincilik keşke o sağlıklı olsaydı bebek bekleyen birinin hastalık beklemesi ne kadar kötü tahmin bile edemiyor sanal dünyanın klavye kahramanları
Her neyse anlıyoruz ki dosttan ziyade düşmanımız çok bu nedenle kilo almayan her hafta gitsin kilolar mezun olalım sonrada bu takımı kapatacagim sizin için duruyorum duruyorsa yoksa acayip üzüldüm yorumlara
Haftaya canım. 11 ekim mi neydi. Yok kaçmam sabah öğle aksam uğrar im fırsat buldukça. Nasılsa tel giriyorum.40dk yuruyusumu yaptım kaptan yardimcim
Aybuke sen ne zaman ise başlıyorsunuz ise başlayınca tobefit gibi kacarsan diğer ayağında ben kirarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?