Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yapmadım ki tatlım yaptırdımmTeşekkürler
Harika olmuşlar.maşAllah nasıl yaptın bunları?
sağol ya deneyeceğim önerileriniCanım ben senelerce kronik kabızlık çektim artık şükür yok. Öncelikle çok su iceceksin ama öyle bir oturuşta bir litre değil. Gün içine dağıtarak en z iki litre. Sabah AC karnına bir bardak ılık su içine bir tarçın çubuğu biraz bal ve limon sık onu iç. Birde ben aktara bir karışım yaptırdım . içinde sineması vardı ama azdı. Biberiye sinemaki bir kaç birşey daha var aktar bilir o karışımın çayını sabahları bir bardak iç. Bunu enaz 15 gün yap . bird probiyotik yogurtlardan ye. Mutlaka faydası oluyor .
Söylemeyi unuttum tarçın çubuğuna 4 5 kere kullanabilirsin . Tarçın mide ve metabolizma 9cinde çok faydalı kizlar.sağol ya deneyeceğim önerilerini
Çok birşey yememişsin ki canım. Saat daha geç değil. Yakarsın. Hem gün boyu koşuşturmuşsun.Merhaba arkadaslar naslsnz nasl gdyo sabh maydonoz suyumu ivtm 3 e kadar feln hicbisey yiyemdm frsatm olmdi pazara gttm snra cook aciktim ve1.5 lahmacun 1 icli kofte ve 1 adet kucuk cikolata yedim nolcakkk
![]()
Icli kofte yagli ya canm kizartma ne bilim ole bi anda yiyinceÇok birşey yememişsin ki canım. Saat daha geç değil. Yakarsın. Hem gün boyu koşuşturmuşsun.
Çok değil fakat hepsi karbonhidratMerhaba arkadaslar naslsnz nasl gdyo sabh maydonoz suyumu ivtm 3 e kadar feln hicbisey yiyemdm frsatm olmdi pazara gttm snra cook aciktim ve1.5 lahmacun 1 icli kofte ve 1 adet kucuk cikolata yedim nolcakkk
![]()
Yarın güzel beslenelim. Atlatırız bunu daIcli kofte yagli ya canm kizartma ne bilim ole bi anda yiyince![]()
buradayım canım geldimmm
Protein ağırlıkta beslenebilirsiniz.Kahvaltıda süt,yoğurt,yumurta,peynir ağırlıkta beslenebilirsiniz.Kırmızı et için en iyi zaman öğlen olacaktır.Yanında salata yiyebilirsiniz.Akşamları et olarak tavuğun göğüs kısmı (derisi alınmış) idealdir.Ekmek ve şeker elinizden geldiğince azaltın.Acıkırsanız salatalık ve domates gibi çiğ sebzeler tüketebilirsiniz.Bu arada güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Boyum 1.70 Kilom 63.1 olmuş maalesef ama şu an regl oluyorumpotterhead haklsn ewt ya peki napabilirim bi de sen kac kiloydn ve boyun hedefn yuksek de gerci gayetde iradelisin abladgm kadariyla
![]()
Hoşgeldin güzel rakibemmburadayım canım geldimmm![]()