Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım ben senelerce kronik kabızlık çektim artık şükür yok. Öncelikle çok su iceceksin ama öyle bir oturuşta bir litre değil. Gün içine dağıtarak en z iki litre. Sabah AC karnına bir bardak ılık su içine bir tarçın çubuğu biraz bal ve limon sık onu iç. Birde ben aktara bir karışım yaptırdım . içinde sineması vardı ama azdı. Biberiye sinemaki bir kaç birşey daha var aktar bilir o karışımın çayını sabahları bir bardak iç. Bunu enaz 15 gün yap . bird probiyotik yogurtlardan ye. Mutlaka faydası oluyor .
sağol ya deneyeceğim önerilerini

@basen yogurt suyuda tavsiye ediliyor..ibrahim saracoglunun öyle bir kürü vardi.

benim kilo sabah ac karnina 79,5 :KK57::KK57: dün regl gelmisti ama yinede kilo almis durumdayim :KK17::KK12: evde tatli börek vesaire yok gittigim yerlerde yememeye caliscam :KK43: dün gece migde bulantisiyla uyandim :KK61: migde bosaldi :KK43: ondan bugün etimek günüm benim...gece yine migde bulantisiyla uyanmazsam yarin sabahtan yeniden diyete devam.

sağol ya deneyeceğim önerilerini
Söylemeyi unuttum tarçın çubuğuna 4 5 kere kullanabilirsin . Tarçın mide ve metabolizma 9cinde çok faydalı kizlar.

Çok yoruldum ya iki banyoyuda tertemiz yaptım :21:ama ben bittim . Aksama yemek yapacak hal bile kalmadı. Bir banyo yapıp biraz uzanayim bakalım gelir bir yemek fikri aklıma :KK49:

Bu gün akşam yemeğim çok sağlıksız oldu. Ama hayırlısı böyleymiş napalım. Ben ütü yaparken annem sağlıklı bir yemek pişirmemiş. İşim olmasaydı ben pişirirdim. Kırmamak için birşey demedim. Salata yaptım hemen. Bulgur pilavıyla yedim. İllada sütlaca bak nasıl olmuş dedi. Onunda tadına baktım. Umarım aynı şeyi su böreği, sarma ve baklava için söylemez.
Dışarda da yağmur yağıyor, ben gribim. Evde yapılacak birsürü iş var. Yürüyüşe çıkabilir miyim bilmiyorum.

Kısaca menüm söyle:
4 kaşık kabuklu bulgurdan yapılmış bulgur pilavı
Salata(şişe yeni açılmış. Zeytinyağı fazla
kaçtı)
Yoğurt
2 kaşık sütlaç

Bu günde böyle geçti. Kızlar cıs yeseniz bile yazın. Burdan kopmayın bence. Bayram hazırlığında diyet yapmak daha zor. Bayramda refdeymek daha kolay olacak. Yılmak yok. Bizleri güzel günler bekliyor. Öptüm hepinizi.

Merhaba arkadaslar naslsnz nasl gdyo sabh maydonoz suyumu ivtm 3 e kadar feln hicbisey yiyemdm frsatm olmdi pazara gttm snra cook aciktim ve:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:1.5 lahmacun 1 icli kofte ve 1 adet kucuk cikolata yedim nolcakkk:KK11::KK11::KK11::KK11:

KAHVALTI:
1 fincan kadar cornflakes
6 yemek kaşığı yoğurt
AKŞAM YEMEĞİM(15:30)
1 tabak kıymalı bamya yemeği
(16:00)
Büyük 1 bardak süt

Merhaba arkadaslar naslsnz nasl gdyo sabh maydonoz suyumu ivtm 3 e kadar feln hicbisey yiyemdm frsatm olmdi pazara gttm snra cook aciktim ve:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:1.5 lahmacun 1 icli kofte ve 1 adet kucuk cikolata yedim nolcakkk:KK11::KK11::KK11::KK11:
Çok birşey yememişsin ki canım. Saat daha geç değil. Yakarsın. Hem gün boyu koşuşturmuşsun.

potterhead potterhead haklsn ewt ya peki napabilirim bi de sen kac kiloydn ve boyun hedefn yuksek de gerci gayetde iradelisin abladgm kadariyla:nazar:

selam kızlar, hemen günümden bahsedeyim :KK76:

kahvaltı kepekli sandiviç ekmeği, kaşar, zeytin, domates, şekersiz çay
ara şekersiz çay ve su
öğlen 4 tane gong, 1 bardak süt
ara ufak kase üzüm
akşam 2 parça yağsız kızarmış tavuk, domates salata, 2 bardak ayran

Süprizzz:KK73:
QuickMemo+_2015-09-23-20-45-54-1.png

potterhead potterhead haklsn ewt ya peki napabilirim bi de sen kac kiloydn ve boyun hedefn yuksek de gerci gayetde iradelisin abladgm kadariyla:nazar:
Protein ağırlıkta beslenebilirsiniz.Kahvaltıda süt,yoğurt,yumurta,peynir ağırlıkta beslenebilirsiniz.Kırmızı et için en iyi zaman öğlen olacaktır.Yanında salata yiyebilirsiniz.Akşamları et olarak tavuğun göğüs kısmı (derisi alınmış) idealdir.Ekmek ve şeker elinizden geldiğince azaltın.Acıkırsanız salatalık ve domates gibi çiğ sebzeler tüketebilirsiniz.Bu arada güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Boyum 1.70 Kilom 63.1 olmuş maalesef ama şu an regl oluyorum

Back