- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çook teşekkür ederim.Ben daha küçüğüm çalışmıyorumpotterhead masallah sana benm olmk istedgm kilodasn su anki donemnde bile yani ilk hedefime sennde boyun uzunmus bence zaten su an cok guzel gozkuysndr su anki fizigini cok merak ettim ya yani hani benm ilk hedef kilomdasn ya o yuzden bu arada sen ne is yapiysn firsat buldkca herkesi tanimaya calsyrm cunku herkrs bi sekilde birbirine emek verms oluyo tavsiyelerin icin de tesekkurler
![]()
Dur tahmin edeyim. Kesin hukuk okuyorsun.Çook teşekkür ederim.Ben daha küçüğüm çalışmıyorumÖğrenciyimm
Kız naptin sen rehldendir telafi edersin
Allah seni çok güzelben yapmadım ki tatlım yaptırdımm![]()
Cansu inşallah rehldendir yoyo olmasın dikkat et bayramda@basen yogurt suyuda tavsiye ediliyor..ibrahim saracoglunun öyle bir kürü vardi.
benim kilo sabah ac karnina 79,5dün regl gelmisti ama yinede kilo almis durumdayim
evde tatli börek vesaire yok gittigim yerlerde yememeye caliscam
dün gece migde bulantisiyla uyandim
migde bosaldi
ondan bugün etimek günüm benim...gece yine migde bulantisiyla uyanmazsam yarin sabahtan yeniden diyete devam.
Herşeye rağmen yenilmiştir iraden Aferin vallaBu gün akşam yemeğim çok sağlıksız oldu. Ama hayırlısı böyleymiş napalım. Ben ütü yaparken annem sağlıklı bir yemek pişirmemiş. İşim olmasaydı ben pişirirdim. Kırmamak için birşey demedim. Salata yaptım hemen. Bulgur pilavıyla yedim. İllada sütlaca bak nasıl olmuş dedi. Onunda tadına baktım. Umarım aynı şeyi su böreği, sarma ve baklava için söylemez.
Dışarda da yağmur yağıyor, ben gribim. Evde yapılacak birsürü iş var. Yürüyüşe çıkabilir miyim bilmiyorum.
Kısaca menüm söyle:
4 kaşık kabuklu bulgurdan yapılmış bulgur pilavı
Salata(şişe yeni açılmış. Zeytinyağı fazla
kaçtı)
Yoğurt
2 kaşık sütlaç
Bu günde böyle geçti. Kızlar cıs yeseniz bile yazın. Burdan kopmayın bence. Bayram hazırlığında diyet yapmak daha zor. Bayramda refdeymek daha kolay olacak. Yılmak yok. Bizleri güzel günler bekliyor. Öptüm hepinizi.
Dengesiz olmuş açlıktan saldırmış son yarın bol protein sebze tuket telafi edersin canımMerhaba arkadaslar naslsnz nasl gdyo sabh maydonoz suyumu ivtm 3 e kadar feln hicbisey yiyemdm frsatm olmdi pazara gttm snra cook aciktim ve1.5 lahmacun 1 icli kofte ve 1 adet kucuk cikolata yedim nolcakkk
![]()
KAHVALTI:
1 fincan kadar cornflakes
6 yemek kaşığı yoğurt
AKŞAM YEMEĞİM(15:30)
1 tabak kıymalı bamya yemeği
(16:00)
Büyük 1 bardak süt
Ya bana normalde msj yazılınca mail geliyo bakıyorum bugün gelmedi vakitte bulamadım kuzeyden ancak bakabildim
bravoooooooooo
selam kızlar, hemen günümden bahsedeyim
kahvaltı kepekli sandiviç ekmeği, kaşar, zeytin, domates, şekersiz çay
ara şekersiz çay ve su
öğlen 4 tane gong, 1 bardak süt
ara ufak kase üzüm
akşam 2 parça yağsız kızarmış tavuk, domates salata, 2 bardak ayran
Sağlıksız ve çok kalori yemekten sonra ne diye için tadı yok tuhaf birşey kanatlanip yurumekten yirtarim diyorsan yalan kızım o reklamlarİyi akşamlar kızlar. Akşam menu
3 parça ızgara et
Salata 3 kaşık
Yarım domates
Biber
2 kaşık pilav
Sonrasında 1 soda ve eşim içerken canım çekti 1 bardak Redbull biliyorum sağlıksız birsey amasize yalan soylemeyeyim dedim
Supersin deryacim ya valla hiç bozmayanlardan birisin geçen ki tostu unuttumAksam yemeğinden sonrada 1 soda ve yarim şeftali yedim. Esim bol findikli çikolata ve fistiklaru götürdü ama ben yemedim. En sonunda bi daha almicam bisey yemiyorsun dedi bende oluurrr dedim![]()
onun için duymuyoruz kocaya yer yer derler sonra ne zaman kilo vercen diye pat diye suratına vururlarAslında yememek guzEl şey. Reddetmek zor evet ama sonrasında aslında tok olduğunu boşuna yediğini anlıyorsun. Şuan hiç ac değilim . Dün koca tabak patates kızartması ni yememek çok zor gelmişti bugün de sütlaç i. Normalde olsa ikisinide yerdim. Sonrasında ise pismanlik duyardim. Oysa şimdi mutluyum
Midem rahat. Yemedim bir şey mi kaybettim Hayır . Sütlaç lar patatesler cipsler tatlılar vb kaçmiyor. Her daim yeme şansım var. İnşallah incecik olunca tadımlık yiyeceğim yada doya n a kadar yiyeceğim ödül günlerim de gelecek
Neden i kadar hamur işine yuklendinHayirli bayramlaaaaaarrrr herkese nasilsiniz basladimi ziyaretler ben gune cok dogru baslayamdm kahvaltida 1 poaca yarima yakin simit yedim ama eritcm ins bu arada regl dinemimede girmis bulnmktym sanirim karnm sisti yine ole hissediyorumole..
birek yedin niye ekmek yedin o haldeKızlar kahvaltı
Yarım yumurta
3 zeytin
1 dilim tb ekmeği
2 dilim börek
1 dilim baklava
Peynir
Maydonoz, domates, salatalık
Misafirlerle kahvaltı. Ancak bu kadar dikkat edebildim. Allahtan kurban sırası ilk sırayı almışlarda sabahtan beri uğraşıyoruz bitti sonunda. Az sonra hafif ne yesemde geçiştirsem onu düşünüyorum.