Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

potterhead potterhead masallah sana benm olmk istedgm kilodasn su anki donemnde bile yani ilk hedefime sennde boyun uzunmus bence zaten su an cok guzel gozkuysndr su anki fizigini cok merak ettim ya yani hani benm ilk hedef kilomdasn ya o yuzden bu arada sen ne is yapiysn firsat buldkca herkesi tanimaya calsyrm cunku herkrs bi sekilde birbirine emek verms oluyo tavsiyelerin icin de tesekkurler:KK66:

potterhead potterhead masallah sana benm olmk istedgm kilodasn su anki donemnde bile yani ilk hedefime sennde boyun uzunmus bence zaten su an cok guzel gozkuysndr su anki fizigini cok merak ettim ya yani hani benm ilk hedef kilomdasn ya o yuzden bu arada sen ne is yapiysn firsat buldkca herkesi tanimaya calsyrm cunku herkrs bi sekilde birbirine emek verms oluyo tavsiyelerin icin de tesekkurler:KK66:
Çook teşekkür ederim.Ben daha küçüğüm çalışmıyorum :KK70:Öğrenciyimm

kimyager1508 kimyager1508 Çook şirin olmuşlar :KK48: Çoooook daha iyi nice evlilik yıl dönümlerine
@erigim 60.9
Kız naptin sen rehldendir telafi edersin
ben yapmadım ki tatlım yaptırdımm :-)
Allah seni çok güzel
@basen yogurt suyuda tavsiye ediliyor..ibrahim saracoglunun öyle bir kürü vardi.

benim kilo sabah ac karnina 79,5 :KK57::KK57: dün regl gelmisti ama yinede kilo almis durumdayim :KK17::KK12: evde tatli börek vesaire yok gittigim yerlerde yememeye caliscam :KK43: dün gece migde bulantisiyla uyandim :KK61: migde bosaldi :KK43: ondan bugün etimek günüm benim...gece yine migde bulantisiyla uyanmazsam yarin sabahtan yeniden diyete devam.
Cansu inşallah rehldendir yoyo olmasın dikkat et bayramda
Bu gün akşam yemeğim çok sağlıksız oldu. Ama hayırlısı böyleymiş napalım. Ben ütü yaparken annem sağlıklı bir yemek pişirmemiş. İşim olmasaydı ben pişirirdim. Kırmamak için birşey demedim. Salata yaptım hemen. Bulgur pilavıyla yedim. İllada sütlaca bak nasıl olmuş dedi. Onunda tadına baktım. Umarım aynı şeyi su böreği, sarma ve baklava için söylemez.
Dışarda da yağmur yağıyor, ben gribim. Evde yapılacak birsürü iş var. Yürüyüşe çıkabilir miyim bilmiyorum.

Kısaca menüm söyle:
4 kaşık kabuklu bulgurdan yapılmış bulgur pilavı
Salata(şişe yeni açılmış. Zeytinyağı fazla
kaçtı)
Yoğurt
2 kaşık sütlaç

Bu günde böyle geçti. Kızlar cıs yeseniz bile yazın. Burdan kopmayın bence. Bayram hazırlığında diyet yapmak daha zor. Bayramda refdeymek daha kolay olacak. Yılmak yok. Bizleri güzel günler bekliyor. Öptüm hepinizi.
Herşeye rağmen yenilmiştir iraden Aferin valla
Merhaba arkadaslar naslsnz nasl gdyo sabh maydonoz suyumu ivtm 3 e kadar feln hicbisey yiyemdm frsatm olmdi pazara gttm snra cook aciktim ve:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:1.5 lahmacun 1 icli kofte ve 1 adet kucuk cikolata yedim nolcakkk:KK11::KK11::KK11::KK11:
Dengesiz olmuş açlıktan saldırmış son yarın bol protein sebze tuket telafi edersin canım
KAHVALTI:
1 fincan kadar cornflakes
6 yemek kaşığı yoğurt
AKŞAM YEMEĞİM(15:30)
1 tabak kıymalı bamya yemeği
(16:00)
Büyük 1 bardak süt

Ya bana normalde msj yazılınca mail geliyo bakıyorum bugün gelmedi vakitte bulamadım kuzeyden ancak bakabildim
bravoooooooooo

İyi akşamlar kızlar. Akşam menu
3 parça ızgara et
Salata 3 kaşık
Yarım domates
Biber
2 kaşık pilav
Sonrasında 1 soda ve eşim içerken canım çekti 1 bardak Redbull biliyorum sağlıksız birsey ama:KK14: size yalan soylemeyeyim dedim

Aksam yemeğinden sonrada 1 soda ve yarim şeftali yedim. Esim bol findikli çikolata ve fistiklaru götürdü ama ben yemedim. En sonunda bi daha almicam bisey yemiyorsun dedi bende oluurrr dedim :KK71:
selam kızlar, hemen günümden bahsedeyim :KK76:

kahvaltı kepekli sandiviç ekmeği, kaşar, zeytin, domates, şekersiz çay
ara şekersiz çay ve su
öğlen 4 tane gong, 1 bardak süt
ara ufak kase üzüm
akşam 2 parça yağsız kızarmış tavuk, domates salata, 2 bardak ayran

Aslında yememek guzEl şey. Reddetmek zor evet ama sonrasında aslında tok olduğunu boşuna yediğini anlıyorsun. Şuan hiç ac değilim . Dün koca tabak patates kızartması ni yememek çok zor gelmişti bugün de sütlaç i. Normalde olsa ikisinide yerdim. Sonrasında ise pismanlik duyardim. Oysa şimdi mutluyum
Midem rahat. Yemedim bir şey mi kaybettim Hayır . Sütlaç lar patatesler cipsler tatlılar vb kaçmiyor. Her daim yeme şansım var. İnşallah incecik olunca tadımlık yiyeceğim yada doya n a kadar yiyeceğim ödül günlerim de gelecek

İyi akşamlar kızlar. Akşam menu
3 parça ızgara et
Salata 3 kaşık
Yarım domates
Biber
2 kaşık pilav
Sonrasında 1 soda ve eşim içerken canım çekti 1 bardak Redbull biliyorum sağlıksız birsey ama:KK14: size yalan soylemeyeyim dedim
Sağlıksız ve çok kalori yemekten sonra ne diye için tadı yok tuhaf birşey kanatlanip yurumekten yirtarim diyorsan yalan kızım o reklamlar:D 100ml 45cal şekersizi
Aksam yemeğinden sonrada 1 soda ve yarim şeftali yedim. Esim bol findikli çikolata ve fistiklaru götürdü ama ben yemedim. En sonunda bi daha almicam bisey yemiyorsun dedi bende oluurrr dedim :KK71:
Supersin deryacim ya valla hiç bozmayanlardan birisin geçen ki tostu unuttum :D
Aslında yememek guzEl şey. Reddetmek zor evet ama sonrasında aslında tok olduğunu boşuna yediğini anlıyorsun. Şuan hiç ac değilim . Dün koca tabak patates kızartması ni yememek çok zor gelmişti bugün de sütlaç i. Normalde olsa ikisinide yerdim. Sonrasında ise pismanlik duyardim. Oysa şimdi mutluyum
Midem rahat. Yemedim bir şey mi kaybettim Hayır . Sütlaç lar patatesler cipsler tatlılar vb kaçmiyor. Her daim yeme şansım var. İnşallah incecik olunca tadımlık yiyeceğim yada doya n a kadar yiyeceğim ödül günlerim de gelecek
onun için duymuyoruz kocaya yer yer derler sonra ne zaman kilo vercen diye pat diye suratına vururlar :(

Menu
Sabah
1yumurta
Yeşillik

Öğle
6kofte

Ara
2dlm armut

Akşam
4yk mantı

Su:çok
Spor: AVM gezmece ve şimdi bitti isim evi sil supur ütü yap şekerpare yaptım son dk gölü oldu dusa girdim çıktım ancak toto yer gördü
Haa bi tane sekerparenin tadına baktım
Ve söndü evde şeker çikolata tatlı asla yemiycem :)

IMG_20150924_071819.jpg

Hayirli bayramlaaaaaarrrr herkese nasilsiniz basladimi ziyaretler ben gune cok dogru baslayamdm kahvaltida 1 poaca yarima yakin simit yedim ama eritcm ins bu arada regl dinemimede girmis bulnmktym sanirim karnm sisti yine ole hissediyorum:110:ole..

Kızlar kahvaltı
Yarım yumurta
3 zeytin
1 dilim tb ekmeği
2 dilim börek
1 dilim baklava
Peynir
Maydonoz, domates, salatalık

Misafirlerle kahvaltı. Ancak bu kadar dikkat edebildim. Allahtan kurban sırası ilk sırayı almışlarda sabahtan beri uğraşıyoruz bitti sonunda. Az sonra hafif ne yesemde geçiştirsem onu düşünüyorum.

Hayirli bayramlaaaaaarrrr herkese nasilsiniz basladimi ziyaretler ben gune cok dogru baslayamdm kahvaltida 1 poaca yarima yakin simit yedim ama eritcm ins bu arada regl dinemimede girmis bulnmktym sanirim karnm sisti yine ole hissediyorum:110:ole..
Neden i kadar hamur işine yuklendin :(
Kızlar kahvaltı
Yarım yumurta
3 zeytin
1 dilim tb ekmeği
2 dilim börek
1 dilim baklava
Peynir
Maydonoz, domates, salatalık

Misafirlerle kahvaltı. Ancak bu kadar dikkat edebildim. Allahtan kurban sırası ilk sırayı almışlarda sabahtan beri uğraşıyoruz bitti sonunda. Az sonra hafif ne yesemde geçiştirsem onu düşünüyorum.
birek yedin niye ekmek yedin o halde

Şimdiye kadar

Sabah
1yumurta
2kk peynir
Domates salatalık
1/8 dlm borek evet 1tl kadar ancak nefsini korelttim

Ara
Yoğurt

Ara
Sütlü kahve (yanında çikolata yediler yemedim)
Öğle

3adet karalahana sarması
1/3 dereotlu poğaça
1/2dilim baklava

Back