Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Neden i kadar hamur işine yuklendin :KK43:
birek yedin niye ekmek yedin o halde

Haklısın. Sabah 6 da kalktık ve ben misafirleri beklerken acıkıp bir yandanda sofrayı hazırlarken açlıktan 2 dilim börek yedim. Sonra misafirler gelince sıradan kahvaltı.

Bu gün yakın akrabalarımız hep kurban kesti. Kesmeyenlarde kalvaltıya ve öğle yemeğine geldi. Şimdi rahatız artık. Biraz dinlenip yürüyüşe çıkıp eriticem yediklerimi inşAllah. Yarın Allah kerim.

Haklısın. Sabah 6 da kalktık ve ben misafirleri beklerken acıkıp bir yandanda sofrayı hazırlarken açlıktan 2 dilim börek yedim. Sonra misafirler gelince sıradan kahvaltı.

Bu gün yakın akrabalarımız hep kurban kesti. Kesmeyenlarde kalvaltıya ve öğle yemeğine geldi. Şimdi rahatız artık. Biraz dinlenip yürüyüşe çıkıp eriticem yediklerimi inşAllah. Yarın Allah kerim.
Hadi bakalım yak bütün yağları :D

Sabah 2 dilim tam tahlili ekmek
Yarim domates
Çok ince 6 dilim sucuk
Yarım yumurta
Saat ucde bir bardak sut
2 çikolata ikramlık küçük
Sonrasında midem çok kazindi birkaç cizi:KK11:
Akşam 4 kaşık topalak ( yumurta bulgur ve un ile yapılıyor bol kalori yani:KK11:) ve yarım kase yogurt.

Çok karbonhidrat yükledim bugün ya . Keşke en azından şu çizileri yemeseydim :KK51:

Ewt cok haklsn @erigim ama esim ekmek alamams cok sira var diye o yuzden birazda mecbur kaldm ama snra yuruyus yaptim 1 saati gecti sanrm smdi sutlu cornflakes yedm ama esim aksama sac tava yaonk istyo kurban kestik onn etinde yemek nasip olsun istyo bakalm ins kacirmamo_O

Sabah 2 dilim tam tahlili ekmek
Yarim domates
Çok ince 6 dilim sucuk
Yarım yumurta
Saat ucde bir bardak sut
2 çikolata ikramlık küçük
Sonrasında midem çok kazindi birkaç cizi:KK11:
Akşam 4 kaşık topalak ( yumurta bulgur ve un ile yapılıyor bol kalori yani:KK11:) ve yarım kase yogurt.

Çok karbonhidrat yükledim bugün ya . Keşke en azından şu çizileri yemeseydim :KK51:
Çizgiler tatlı yediğim için tuzlu isteği o toparlaklari bsri az yrseydinb4tane yerine
Ewt cok haklsn @erigim ama esim ekmek alamams cok sira var diye o yuzden birazda mecbur kaldm ama snra yuruyus yaptim 1 saati gecti sanrm smdi sutlu cornflakes yedm ama esim aksama sac tava yaonk istyo kurban kestik onn etinde yemek nasip olsun istyo bakalm ins kacirmamo_O
telafi etmebs sevindim etten birşey olmaz ekmeksiz salata ile ye çok geç saate kalma canım

ben geldim :rolleyes: umarim hepiniz ailenizle güzel bir bayram geciriyorsunuzdur...benim abim dahi yakinimda degil :KK61: gelelim bugünkü yediklerime:

sabah 08:00: menemen, peynir, ceviz, 1 kirmizi biber

ara:12..30: yaklasik 1 avuc badem

aksam: 2,5 tavuk kanat yaninda salata

ortaligi topladim...alisveris yaptim..kendime geldim regl agrisindan kös kös oturuyordum hareket etmek iyi geldi :KK70::KK70: bu saatden sonra daha birsy yemem...yarin bayramlasmaya medreseye gidecegim sanirim :KK71: ama orda baklava filan olabilir 1 dilimde birakmak suanki planim projem :oops:

ben geldim :rolleyes: umarim hepiniz ailenizle güzel bir bayram geciriyorsunuzdur...benim abim dahi yakinimda degil :KK61: gelelim bugünkü yediklerime:

sabah 08:00: menemen, peynir, ceviz, 1 kirmizi biber

ara:12..30: yaklasik 1 avuc badem

aksam: 2,5 tavuk kanat yaninda salata

ortaligi topladim...alisveris yaptim..kendime geldim regl agrisindan kös kös oturuyordum hareket etmek iyi geldi :KK70::KK70: bu saatden sonra daha birsy yemem...yarin bayramlasmaya medreseye gidecegim sanirim :KK71: ama orda baklava filan olabilir 1 dilimde birakmak suanki planim projem :oops:
inşallah diğer bayramlarda hep beraber olursunuz cansucum günün gayet güzel geçmiş yarinda sözünü tut birde bırak canım :)

alpipost: 42750981 .!.:
Pufff çok sıkıldım bu bayram. Evde tek başına otur otur geçmedi vakit. Çocuk falan da gelmedi.
çocuklar artk dolaşmiyor ben de olsam izin vermem zaman çok kötü :KK43: kapıyı kimin açacağı niyeti hiç belli değil
En çok istismar yapmaz dediğin yakın çevrede oluyor :KK43:Amir khanin çocuklara uç bölgede dokunma diye bi öğretisi var kesinlikle izletilmesi çocuklara ve anlatılmalı

Bugün akşam
4yk hünkar begendi çok oldu galiba
(Izgara etle birlikte)
1kase yoğurt çorbası
Bu şekilde bitirdim hiç çikolata şeker yemedim :KK49:
Şimdi bi kahve icecegim günün yorgunluğu gitsin benim çocuğu goren bu kadar hareketli çocukla nasıl gitmedi kilolar diyor
:KK12: Ondaki enerjiyi dengelemek için tatlı yedim diyorum :63:

Tam yürüyüşe çıkıp bu kadar yürümüştümmki:
QuickMemo+_2015-09-24-22-23-38-1.png

ZIRRRR telefon. Annem: "misafiler gelcek koş eve gel" her zaman 2. Gün gelen insanların bu sefer geleceği tuttu. Bir açıdan iyi bir açıdam kötü. Koş koş kısa yoldan eve dön. Duş al, giyin... Gelenlere nelerrr nelerrr ikram ettik. Tabakların yüzüne bile bakmadım. :63: (zati yedin sabah yiyeceğin kadar desenize:KK70:). Bu yarın daha az misafir geleceği ve daha az tabak hazırlanacağı anlamına gelirrrr ki ondan sonraki gün biz büyüklere gidicez. Başkasının evinde pişeni kolay kolay yemem zaten biraz kötü bir huyum var tiksiniyorum. Yarın için oldukça özgüvenliyim. Ama bu gün canım çok sürlaç çekti belki yarın bir kasecik yerim(üzerinde düşünmem lazım) anneciğimin sütlaçlarını bir daha kolay kolay bulamam. :cry:

Şimdik kızlar. Bu saatte yürüyüşe falanda çıkamıyacağıma göre bir jilliana hayır demem. Üstüne ısınmışkende inşAllah 100 mekik. Misafir gelmezde yapabilirsem haberdar ederim. :KK36:

bugün gözümü tatlıyla açtım resmen nasıl bir istektir öyle yazim de bir güzel parçalayın beni :(
sabah:
1magnum mini classic

öğle aslında yemicektm teyzemlerle buluşup mangal yapıcaktık sona işler aksadı dedi annem ye yemeğini uzun sürecek bende yedim 1-2saat sonra hadi gidiyoruz demez mi boşu boşuna midemi doldurdum

öğle:
1-2dilim ekmek
1.5 kase yoğurt çorbası

ara: komşudan gelmişti tadımlık kavurma ve pilav yedim ama baklava cevizli oluca direk saldırdım :( cevizli bizim eve pek girmez benim de en sevdiğim olunca 1tane yedim

akşam:(saat 15-16 gibi)
yarım şiş et
yarım şiş ciğer
1bardak ayran
biraz közlemiş soğan biber
elimden küçük kebap ekmeği (kaç dilime denk bilmiyorum)

ara: 1dilim baklava(yine komşudan gelen)

su yok
spor yardım vs ordan oraya koşturdum

umarım komşudan gelenler bir an önce biter de rahatlarım ona karşı koyamıyorum üzgünüm :( daha bayramlaşmaya gidicez onlara :(

Bugün akşam
4yk hünkar begendi çok oldu galiba
(Izgara etle birlikte)
1kase yoğurt çorbası
Bu şekilde bitirdim hiç çikolata şeker yemedim :KK49:
Şimdi bi kahve icecegim günün yorgunluğu gitsin benim çocuğu goren bu kadar hareketli çocukla nasıl gitmedi kilolar diyor
:KK12: Ondaki enerjiyi dengelemek için tatlı yedim diyorum :63:
hünkar beğendi en hafifi biz evde olsak bolca yoğurtlu patlıcan azıcık da et yiyecektim ilk gün planım oydu ama aileyle birlikte olunca öyle olmuyormuş işte :( sabah da kahvaltıya davetliyiz kavurma zaten dert inşallah başka yağlı birşey yoktur :(

judiee .!.:
bugün gözümü tatlıyla açtım resmen nasıl bir istektir öyle yazim de bir güzel parçalayın beni :KK43:
sabah:
1magnum mini classic

öğle aslında yemicektm teyzemlerle buluşup mangal yapıcaktık sona işler aksadı dedi annem ye yemeğini uzun sürecek bende yedim 1-2saat sonra hadi gidiyoruz demez mi boşu boşuna midemi doldurdum

öğle:
1-2dilim ekmek
1.5 kase yoğurt çorbası

ara: komşudan gelmişti tadımlık kavurma ve pilav yedim ama baklava cevizli oluca direk saldırdım :KK43: cevizli bizim eve pek girmez benim de en sevdiğim olunca 1tane yedim

akşam:KK43:saat 15-16 gibi)
yarım şiş et
yarım şiş ciğer
1bardak ayran
biraz közlemiş soğan biber
elimden küçük kebap ekmeği (kaç dilime denk bilmiyorum)

ara: 1dilim baklava(yine komşudan gelen)

su yok
spor yardım vs ordan oraya koşturdum

umarım komşudan gelenler bir an önce biter de rahatlarım ona karşı koyamıyorum üzgünüm :KK43: daha bayramlaşmaya gidicez onlara :KK43:
Sabah sağlıksız başladığın için dayanamadın sen o baklavalara. Bu gün bende yedim. Vaktin olursa kendine ceza ver spor. Yarın protein ağırlıklı beslenelim.

Benim jilliana + 100 yarın mekik + basit şekilde kendimi yormadan 50 şınav(pek alışık olduğum bir spor değil)
Uykudan kıstım bunları yapmak için. Şimdide hiç uykum yok. Fazla karbonhidrat alımından mıdır nedendir jillian ilk defa beni hiç yormadı. Ayy uyuyamıycam şimdi insülin salğılıycak vücudum ya. İyice stres oldum.

Evettt bu günde böyle geçti sevgili günlük. (???!!! :KK57:) :KK14:Millet nerdesiniz. Buraya günlük yazar gibi dayıyorum döşüyorum siz yoksunuz. :KK12:Baramdan sonra gelip ağlamayın sakın. :KK47:

Selam Kizlar çok şükür evime gelebildim. Aksam ustu anneme geçtim daha yeni geldik. Bizim kurban kesme isi çok geç saate kalinca ben ablamlarla gectim Esim sonradan saat 10.30 gibi geldi. Sağolsun tüm herşeyi yapip buzluca koymuş. Super olmuş.
Bugün ki menume gelince:
Kahvalti 1 haslanmis yumurta, zeytin peynir domates salata 1 tatil kasigi bal 2 dilim çavdar ekmeği şekersiz cay
Ara farkli zamanlarda 4 tane ufak sarma 3 tane baklava (yengem super yapar baklavayi dayanamadim) 2 tane maden suyu
Aksam yarim tabak kuru fasulye, 2 kasik pilav,2 isirimlik börek salata

Tabi birsuru şey vardi sofrada ama hicbisey canim istemedi et bile yemedim sonrasında da ne tatil ne pasta hicbiaey yemedim.

Ama bugün herkes bana coookkk zayiflamissin kaç kilo verdin diye sordu superdi bu sözleri duymakkk, hatta bugün bana olmayan bi pantalonumu giydim ve boldu :rolleyes:

aksam biraz abur cubura kacti elim cok pismanim cok :KK12::KK17: annemle görüntülü konustum demin...beni bir hirslandirdir anlatamam:KK62: ,, ben gidince sen zayifliycaktin ne oldu......??? '' tmm bir kac kilo verdim aslinda annem gideli ama bariz bir sekilde fark yok taabiiki :mad::KK43: yaklasik 5 haftam var ne kadar cok kilo giderse o kadar kar...savas ilan ettim :KK59:

Selam Kizlar çok şükür evime gelebildim. Aksam ustu anneme geçtim daha yeni geldik. Bizim kurban kesme isi çok geç saate kalinca ben ablamlarla gectim Esim sonradan saat 10.30 gibi geldi. Sağolsun tüm herşeyi yapip buzluca koymuş. Super olmuş.
Bugün ki menume gelince:
Kahvalti 1 haslanmis yumurta, zeytin peynir domates salata 1 tatil kasigi bal 2 dilim çavdar ekmeği şekersiz cay
Ara farkli zamanlarda 4 tane ufak sarma 3 tane baklava (yengem super yapar baklavayi dayanamadim) 2 tane maden suyu
Aksam yarim tabak kuru fasulye, 2 kasik pilav,2 isirimlik börek salata

Tabi birsuru şey vardi sofrada ama hicbisey canim istemedi et bile yemedim sonrasında da ne tatil ne pasta hicbiaey yemedim.

Ama bugün herkes bana coookkk zayiflamissin kaç kilo verdin diye sordu superdi bu sözleri duymakkk, hatta bugün bana olmayan bi pantalonumu giydim ve boldu :rolleyes:

olmayan pantalon bol geldi hay masallah :nazar: darisi basimiza insallah :KK66:

Iyi geceler arkadaslaaarrrr daha oturali 10 dk felan oldu esim sabh cikti gelsgnde 12 ye geliyoms kesim sirasi cookkms snra etlerle ugrastk anca bitti neyseki bekldgmden kolay oldu cok sukur Rabbim herkesn niyetni kabul etsin ins menume gecyrm
Sabah
1 pogaca+yarima yakin simit:KK12:
Maydonoz suyu
1 saatlik bi yuruyus
16 30 civari
1 kase sutlu cornflakes
Su (yaklask 1,5 km)
(Cok aciktim cunku dengesz oldu gakiba)

Back