Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın kızlar. @erigim bende dün 65,5 kg çıkmışken bugün yine 66,0 kg çıktım :KK57: anlamadım niye böyle oldu? gece yatarken su içmiştim, birde bende de wc sıkıntısı var 2-3 gündür gidememiştim.
Wc nin etkisi olabilir birde gece su ivincede oluyor ama ben mecbur iciyorum üçte dortte filan çok susuyorum sen diğerini bozma wcdendir o arti
Yok ben öğrenciyim boyum 150 kilo 52.4

Geçen cuma: 52.9
Bugün: 52.4
Fark 500gr
100gr almışım belliydi zaten bişeler olacağı o kadar yemeye :KK43:
bizdik vermissin 500g tebrikler cuma tartilsan 1kv giderdi demek

günaydın kızlar insallah bugün tartıda eksileri görmek size nasip olur bana olmadida sahsen :( geçen haftaya göre 200 gr almış durumdayım umarım bayram dönüsü böyle olmycak :( suanki kilom 77.3

Gunaydin canlar tartldm 74.4 cikti cok sukur veemsm biraz ins hepimiz azalarak devam ederiz:KK16:

Geçen hafta 57
Bugün 55.9
Fark 1.1
Hepsini versidimi sanmıyorum. Susuzluktan ölürken tartıldım. Ama yinede çok sevindim. Kızlra azmedince oluyor. Lütfen bayramdada bırakmayalım. Hepimizin veriği kilo birbirimiz sayesinde.
Şimdi hemen Allah'ın izniyle mekik çekip wall sit yapıyorum.

IMG_20150923_094817.jpg
100g vermişim şükür yediklerimize telafi etmisim :)bayramda daha dikkatli olacağım

judiee judiee senn hedef kilo kacti ki ve boyun?51 e yaknsan cok cok iyisn zaten ole deglmi bi de ogretmeniydn sende brans ne?hayirli bi egitim yili olsun ins hepimiz icin.bu arada Ahufizar Ahufizar sennde kilon ayni civarda sanirm.cok sukur buyuk bi kacamagim olmadi.hepinize iyi gecelerrrr:KK54::KK15:
Canım benim vücut kitle endeksine göre 52 kilo olmam gerek. Ama daha 21 yaşındayım. Çocuk doğurmadım, evlenmedim. İlerde zaten alınır kilo. O yüzden 48 olmak istiyorum.

Kızlar görüyorum ki alınan kglar fazla değil acilen telafi edilebilir bayramda hiçbirşey dokunmayın demiyorum ama unutmayın siz diyettesiniz diyette değilmiş gibi yemeyin tadımlık olsun herşey ki dönüşte ptesiden cumaya eskilerde olabilelim

nerelerdesin menuleriniz yok sen yoksun neden bu rakamı gordun bilemiyoruz o yüzden katılımını artir geçen hafta hiç menü yazmamisim sadece 7msj yazmissin (sarı kartı aldin)
Ya gerçekten inanılmaz yoğundum biliyorum sizleri ihmal ettim ama şimdi bol bol yazıcam. Ağırlık kaldırıyorum belki Ondandır yani çünkü diyetimi bozmadım hiç ama bir inceleme de var yani:KK52:dün ilk kez halter kaldırdım her yerim kopuyor. Bugün kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği 7 yeşil zeytin ve 2 haşlanmış yumurta yedim şimdi de yeşil elma ve Türk kahvesi içicem.bir de şu tuvalete çıkabilsem ya ben de kronik Kabızlık var yani napsam olmuyor. Şu form çaylarını içip çıkıyorum ama onda da sinameki var işte Zararlı. Şu probiyotik haplardan alıcam sanırım.

Ya gerçekten inanılmaz yoğundum biliyorum sizleri ihmal ettim ama şimdi bol bol yazıcam. Ağırlık kaldırıyorum belki Ondandır yani çünkü diyetimi bozmadım hiç ama bir inceleme de var yani:KK52:dün ilk kez halter kaldırdım her yerim kopuyor. Bugün kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği 7 yeşil zeytin ve 2 haşlanmış yumurta yedim şimdi de yeşil elma ve Türk kahvesi içicem.bir de şu tuvalete çıkabilsem ya ben de kronik Kabızlık var yani napsam olmuyor. Şu form çaylarını içip çıkıyorum ama onda da sinameki var işte Zararlı. Şu probiyotik haplardan alıcam sanırım.
Canım ben senelerce kronik kabızlık çektim artık şükür yok. Öncelikle çok su iceceksin ama öyle bir oturuşta bir litre değil. Gün içine dağıtarak en z iki litre. Sabah AC karnına bir bardak ılık su içine bir tarçın çubuğu biraz bal ve limon sık onu iç. Birde ben aktara bir karışım yaptırdım . içinde sineması vardı ama azdı. Biberiye sinemaki bir kaç birşey daha var aktar bilir o karışımın çayını sabahları bir bardak iç. Bunu enaz 15 gün yap . bird probiyotik yogurtlardan ye. Mutlaka faydası oluyor .

Wc nin etkisi olabilir birde gece su ivincede oluyor ama ben mecbur iciyorum üçte dortte filan çok susuyorum sen diğerini bozma wcdendir o arti

bizdik vermissin 500g tebrikler cuma tartilsan 1kv giderdi demek
teşekkürler gidermiydi bilmem de umarım şu sıralar kilo almam her fırsatta sporumu yapmam gerekli bugün yüzücem bol bol yakarım biraz

Günaydın kizlar 80. 6 kilo. Demek ki bir günde kilo verilmiyormus:KK45:dun ile ayni çıktı kilo.
Aslında verilir ama mesela 4gun dikkat edersin tartı gr oynamaz ertesi gün bi bakarsın hoppp gitmiş :)
Kas kitlesi arttinca kiloda artar ama incelme olur ölçülerini al 58kg olduğum halimin 54kg halinden daha zayıf gorundugum zamanların olmuştu ahh ahh
teşekkürler gidermiydi bilmem de umarım şu sıralar kilo almam her fırsatta sporumu yapmam gerekli bugün yüzücem bol bol yakarım biraz
İhmal etme yersek yapmalıyız
geçen cuma kactin ki :)

Sabah
İki dilim tam tahlili ekmek.ince dilimler
1 domates
1 kibrit kutusu civarı peynir
Bir zeytin
Şimdi bir bardak süt
Birazdan banyoya temizliğe girecem bunların hepsi erir sanırsam :KK45:
Kızlar haftada en az 3 muz her gün süt ve Ceviz fındık badem yemem gerekiyor doktorun önerisi. Kırigin tam kaynamasi için ve kasların düzelmesi için. O sebeple onlarini diyetin dışı olsa da mecbur tuketecegim. Ama toplamda ki kaloriye elimden geldigince dikkat edeceğim. İşe 3 hafta sonra başlıyorum o zaman daha hızlı ve kolay gider kilolar. Şimdilik yavaş yavaş vereyim o da yeter :KK76:

Back