- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Wc nin etkisi olabilir birde gece su ivincede oluyor ama ben mecbur iciyorum üçte dortte filan çok susuyorum sen diğerini bozma wcdendir o artigünaydın kızlar. @erigim bende dün 65,5 kg çıkmışken bugün yine 66,0 kg çıktımanlamadım niye böyle oldu? gece yatarken su içmiştim, birde bende de wc sıkıntısı var 2-3 gündür gidememiştim.
Yok ben öğrenciyim boyum 150 kilo 52.4
bizdik vermissin 500g tebrikler cuma tartilsan 1kv giderdi demekGeçen cuma: 52.9
Bugün: 52.4
Fark 500gr
100gr almışım belliydi zaten bişeler olacağı o kadar yemeye
Canım benim vücut kitle endeksine göre 52 kilo olmam gerek. Ama daha 21 yaşındayım. Çocuk doğurmadım, evlenmedim. İlerde zaten alınır kilo. O yüzden 48 olmak istiyorum.
Ya gerçekten inanılmaz yoğundum biliyorum sizleri ihmal ettim ama şimdi bol bol yazıcam. Ağırlık kaldırıyorum belki Ondandır yani çünkü diyetimi bozmadım hiç ama bir inceleme de var yaninerelerdesin menuleriniz yok sen yoksun neden bu rakamı gordun bilemiyoruz o yüzden katılımını artir geçen hafta hiç menü yazmamisim sadece 7msj yazmissin (sarı kartı aldin)
Canım ben senelerce kronik kabızlık çektim artık şükür yok. Öncelikle çok su iceceksin ama öyle bir oturuşta bir litre değil. Gün içine dağıtarak en z iki litre. Sabah AC karnına bir bardak ılık su içine bir tarçın çubuğu biraz bal ve limon sık onu iç. Birde ben aktara bir karışım yaptırdım . içinde sineması vardı ama azdı. Biberiye sinemaki bir kaç birşey daha var aktar bilir o karışımın çayını sabahları bir bardak iç. Bunu enaz 15 gün yap . bird probiyotik yogurtlardan ye. Mutlaka faydası oluyor .Ya gerçekten inanılmaz yoğundum biliyorum sizleri ihmal ettim ama şimdi bol bol yazıcam. Ağırlık kaldırıyorum belki Ondandır yani çünkü diyetimi bozmadım hiç ama bir inceleme de var yanidün ilk kez halter kaldırdım her yerim kopuyor. Bugün kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği 7 yeşil zeytin ve 2 haşlanmış yumurta yedim şimdi de yeşil elma ve Türk kahvesi içicem.bir de şu tuvalete çıkabilsem ya ben de kronik Kabızlık var yani napsam olmuyor. Şu form çaylarını içip çıkıyorum ama onda da sinameki var işte Zararlı. Şu probiyotik haplardan alıcam sanırım.
teşekkürler gidermiydi bilmem de umarım şu sıralar kilo almam her fırsatta sporumu yapmam gerekli bugün yüzücem bol bol yakarım birazWc nin etkisi olabilir birde gece su ivincede oluyor ama ben mecbur iciyorum üçte dortte filan çok susuyorum sen diğerini bozma wcdendir o arti
bizdik vermissin 500g tebrikler cuma tartilsan 1kv giderdi demek
Aslında verilir ama mesela 4gun dikkat edersin tartı gr oynamaz ertesi gün bi bakarsın hoppp gitmiş :)Günaydın kizlar 80. 6 kilo. Demek ki bir günde kilo verilmiyormusdun ile ayni çıktı kilo.
Kas kitlesi arttinca kiloda artar ama incelme olur ölçülerini al 58kg olduğum halimin 54kg halinden daha zayıf gorundugum zamanların olmuştu ahh ahhYa gerçekten inanılmaz yoğundum biliyorum sizleri ihmal ettim ama şimdi bol bol yazıcam. Ağırlık kaldırıyorum belki Ondandır yani çünkü diyetimi bozmadım hiç ama bir inceleme de var yanidün ilk kez halter kaldırdım her yerim kopuyor. Bugün kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği 7 yeşil zeytin ve 2 haşlanmış yumurta yedim şimdi de yeşil elma ve Türk kahvesi içicem.bir de şu tuvalete çıkabilsem ya ben de kronik Kabızlık var yani napsam olmuyor. Şu form çaylarını içip çıkıyorum ama onda da sinameki var işte Zararlı. Şu probiyotik haplardan alıcam sanırım.
İhmal etme yersek yapmalıyızteşekkürler gidermiydi bilmem de umarım şu sıralar kilo almam her fırsatta sporumu yapmam gerekli bugün yüzücem bol bol yakarım biraz
geçen cuma kactin ki :)
Çok güzeller nice senelereKizlar bu cumartesi evlilik yol donumumuz bende butik kurabiye yaptirdim. Nasillar???
TeşekkürlerAhufizar tebrik ederim canim
Harika olmuşlar.Kizlar bu cumartesi evlilik yol donumumuz bende butik kurabiye yaptirdim. Nasillar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?