- 31 Ocak 2014
- 1.318
- 1.604
- 133
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayram psikolojisi bir tane ile durdu isen ceza değil ödül vermek gerek benceDurup dururken 1 tane lokum yedim. Ceza verin bana.
çok felaket değil bence.Iyi aksamlar kizlar naslsnz nasl gdyo bugunku beslenmem baya duznsz oldu ya sabh 1 firin sigara boregi ikindide ayni az once 6 7 adet mercmk koftesi cokmu abartmsm ve daha misafr gelck ikramlklar hazrldm ve ins kacrmam
Çok güzel bence. Çikolata paketini şimdi açma sakın. Kendine bu kötülüğü yapma. Bu saatte karbonhidrat tüketirsen gece sabaha kadar vücudun yağ yakamaz. Karbonhidrat yakar. Normal bir vakitte süt ile beraber yersin. Biz birşeyi yasaklamıyoruz ki. Sadece doğru zamanda doğru miktar.Sabah 1 yumurta
2 dilim ekmek
1 zeytin
Yarım domates
Çok az tereyağı( yumurtayı pişirdim de )
Öğle yok
İkindi
Yarım domatesin kalanı
Akşam saat beş civarı
5,5 köfte(eşimin koftesinden yarım aldım da)
Bir dilim ekmek
Yarım soğan
Bir biber
Bir domates
Bir tarafim şişmesine diye de 3tane patates kizartmasi
Su şuan iki litre daha yatma kadar da içerim. Şuan canım birşey yemek istemiyor insallh yatana kadar böyle gider. Çok iyi değil ama ilk gün için fena sayılmaz di mi![]()
aaa tamamen aklımdan çıkmış umarım unutmam sabah misafirimiz de olacakYarın tartı varrr![]()
Açma o paketi çok iyi gidiyorsun bugünAynen Eşimi yolladım çikolata şeker falan alsın diye . 1 saatte donebildi. Çikolata paketini açmadım korkudan . Bayram günü bir tane yerim şimdilik kapalı kalsın o paket
akşam bir bardak süt var icmem gereken unuttum gündüz içmeyi onun dışında da belki 5- 10 tane badem ve fındık yerim inşallah yatana kadar böyle gidecek.
![]()
10 twister :)Durup dururken 1 tane lokum yedim. Ceza verin bana.
Akşam misafirlerle abartmazsan sorun yok onlar gelmeden bi corbaic diyeceğim ama çocuktan ancak vakit buldumIyi aksamlar kizlar naslsnz nasl gdyo bugunku beslenmem baya duznsz oldu ya sabh 1 firin sigara boregi ikindide ayni az once 6 7 adet mercmk koftesi cokmu abartmsm ve daha misafr gelck ikramlklar hazrldm ve ins kacrmam
kiz çıldırtma adamı ne demek yedim yedim verdim:)Yemesen daha çok gidecekti demektiben de coştum sağolsunlar her gün teyzemler olunca misafirlik felan çok oluyor yeme içme beraber oluyor felan daha bayrama başlamadan böyle oldum ya ona şaşırıyorum işin daha acayip tarafı yedim yedim kilo verdimama şimdi spor yapıcam bir anda alırsam çok üzülürüm okul 6gün sonra başlıyor 51i görmem gerek
ben de coştum sağolsunlar her gün teyzemler olunca misafirlik felan çok oluyor yeme içme beraber oluyor felan daha bayrama başlamadan böyle oldum ya ona şaşırıyorum işin daha acayip tarafı yedim yedim kilo verdimama şimdi spor yapıcam bir anda alırsam çok üzülürüm okul 6gün sonra başlıyor 51i görmem gerek
inşallah yedim kilo verdim derken yarın artı çıkarsanboş olan spor yapsın derim yarın bizi neyin beklediğini bilemeyiz ben sağlam bir spor yapayım da içim rahat çıkayım evden 10da evden çıkıyoruz inşallah devamı yoktur yemekli programlı birşeyler ertesi günü bayram zaten![]()
Tam iyileşene kadar çok zorlamaBayram psikolojisi bir tane ile durdu isen ceza değil ödül vermek gerek bence
çok felaket değil bence.
Bayram sebebi ile rehavet var anlaşılanben bugünü iyi geçirdim ama spor yok hiç . Ayağım ağrıyı diye full yattım. Birazdan mekik çekmeyi deneyeceg im . birden toptan bir yazayım bakayım ne yemisim .
![]()
Patatesleri görmedik hadiSabah 1 yumurta
2 dilim ekmek
1 zeytin
Yarım domates
Çok az tereyağı( yumurtayı pişirdim de )
Öğle yok
İkindi
Yarım domatesin kalanı
Akşam saat beş civarı
5,5 köfte(eşimin koftesinden yarım aldım da)
Bir dilim ekmek
Yarım soğan
Bir biber
Bir domates
Bir tarafim şişmesine diye de 3tane patates kizartmasi
Su şuan iki litre daha yatma kadar da içerim. Şuan canım birşey yemek istemiyor insallh yatana kadar böyle gider. Çok iyi değil ama ilk gün için fena sayılmaz di mi![]()
sen ona bakma tavır yapÇikolata paketi bana bakıyor ama acmayacagim işte![]()
çok pis acim en son 4de yedim malum çocuk emiyor midem kazanıyor süt icecegim en iyisi sütlü kahve naneli aldım çok hoş tadıYarın tartı varrr![]()
Katılmayı düşünebilirmisMerhaba, çok aşırı bir ciddiyetim olmadığını belirterek, sadece yapabiliyor muyum diye kendimi deneme amaçlı kilo vermek istiyorum, sebebi yaşıma ve boyuma göre ideal bir kilom olsa bile, tüm ekstra kilomu basenlerimden aldığım için bir 5 kilo vermek istiyorum. Boyum 170, kilom 59. Eğer 54 gibi bir kiloya düşersem, basenlerimde bu etkiyi görebileceğimi düşünüyorum + yürüyüşlerle birlikte. Sizce yapmalı mıyım? Görüşleriniz nedir? Eğer olur, doğrudur diyorsanız katılmayı düşünebilirim.
Bu msj katılmak isteyenler bölümünde görebilirsinizşimdi gelde çıldırma 170biyum olacak bide 59kg olcam yarabbim niye bazılarına torpil gectin ki
Dur şimdi hen kendimi motive ediyorum kesin ben daha guzelimdir![]()
pisBende açım. O lokum şeker metobolizmamı altüst etti. Ben bu saatte tok olurdum hep.
Bende açım. O lokum şeker metobolizmamı altüst etti. Ben bu saatte tok olurdum hep.
Harika bir bakış açısıpiskarbonhidratlar hiç yanlız kalmayalim yenisi gelsin istiyorlar
Uff benim yanında reglden mi ne acayip baharatlı birşey istiyo hanı su citirdak içinde MSG olan hatta yanan seyler bu kadar iğrenç birseyi can neden ister ki![]()
inşallah yedim kilo verdim derken yarın artı çıkarsan
Tam iyileşene kadar çok zorlama
Patatesleri görmedik hadi
Kız bizim bi yerimiz sismez sisti heryer sisecegi kadar: D
sen ona bakma tavır yap![]()