Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

:KK61::KK61: itiraf ediyorum kuru kayisi ve kuru incirden sonra salak gibi kahvalti etmedim :mad: sonra nasil oldu bilmiyorum chipse sardim :KK61::KK61: 80 gr pringles 7-8 kurabiye, ve 2 tane ufak ikramlik cikolatalardan yedim :mad::mad: yarin sanirim adet olacam takvime bakinca gercekten bir an nasil bu kadar kendimi kaybettim bilmiyorum :mad::KK61::KK61: kusura bakmayin..spor ile telafi etmeye calisacagim aksamda protein agirlikli beslenecem sanirim... ne kadar kizsaniz haklisiniz dartidan 1 gün önce ama adetten bir kac gün önceden oluyor bende bu haller istah kabariyor filan ama aburcubara :mad::mad:

aaaaaa bak annem ev yogurdu kullaniyordu...benimki hazir yogurttuuu :KK57::KK57: ben bu aksam yogurt mayaliyayim bari :KK70: annemde hazirdan mayaliyordu...ama yinede o ev yogurduyla yapiyordu corbayi her zaman...ve icine corbanin suuyndan katip yogurdu biraz ilistirdim yani yavasca döküp karistira karistira kattim yavsca yani nasil olamiyor delircektim...ondan dertlendim sinirlendim yedim :KK61: ,,dertlerim türlü türlü nice dertleri cektim bu baska türlü '' tatlises :KK70:

Oy çokluğu ile kabul edildi bayram arifesinde çarşamba günü ve donuste ptesi günü tartılacak herkes
Yaa cansu yanlış anlama ama hayran kaldım sana ya. MaşAllah. Ciddi söylüyorum. Benim abim olsa yanıma gelse hem çalılıyor olup hem baklava açmak ve ben düşünemiyorum doğrusu. Birde mercimekleri hala değerlendirmeye çalışıyorsun. Yoğurt mayalıyorsun falan. On parmağında on marifet. MaşAllah. :nazar:

iyi bende yaklasik 1000 kcal yakmadan birdaha millete cemkirmiyeyim sunu bunu yeme diye :KK70: ama @erigim sabah darti 1 kilodan fazla - gösterdi :rolleyes::KK6::KK71: umarim yarina kadar dartida + görmem bugüne nazaran :KK59::KK70:

Ahufizar Ahufizar tskler cnm :KK68: istersen mantida acarim :KK70: benim ufakken hamur yogurmaya filan bayilirdim pasta kek börek pogca üretimi benim icin bir hobbydi :rolleyes: yemesinide seviyordum ama sirf yemek icin yapmiyordum yapmas hosuma gittigi icin....annem cok agladim su baklavayi ögret diye yok sen yapaman edemen dedi...bende tr deyken yengemden ögrendim...benim baklava anneminkini acik ara sollamis durumda :rolleyes::KK71: su kacamaklar olmasaydi iyi ama neyse :KK17: Ahufizar Ahufizar en son alintinin altina birsey yazmamissin yanlislikmi oldu ?

Yukarıdaki mesaja yazdım ama. Bir problem oldu çıkmadı. Telefonumun şarjı az ondan herhalde. @erigim ben pazartesi tartılamıycam. Pazar gecesi izmire yola çıkoyorum bir tek o zamana bilet bulabildik. İlk gün babamı gezdircem okuldan sonra. Akşam uğurluycam onu. Salı okuldan sonra bagaj odasından kolilerimi çıkarıp deşip tartıyı bulacak gücü kendimde hissedersem salı tartılmaya çalışayım. Bir de ordaki tartım aşırı elektronik. Kas yağ oranı falan ölçüyor ama beni deli ediyor her seferinde farklı çıkıyor kilom. Belki yeni tartı almak zorunda kalabilirim.

@erigim kuzisin masallahi var Allah nazarlardan saklasin umarim öyle mavis mavis kalir gözleri...
bu ara aksama ben ne yesem :KK17: yogurt süt ve cilekten olusan bir protein icecegimi hazirlasam kendime yada tavuk but yaninda salatami tüketsem hangisi ni yapsam ?

Ahufizar Ahufizar tskler cnm :KK68: istersen mantida acarim :KK70: benim ufakken hamur yogurmaya filan bayilirdim pasta kek börek pogca üretimi benim icin bir hobbydi :rolleyes: yemesinide seviyordum ama sirf yemek icin yapmiyordum yapmas hosuma gittigi icin....annem cok agladim su baklavayi ögret diye yok sen yapaman edemen dedi...bende tr deyken yengemden ögrendim...benim baklava anneminkini acik ara sollamis durumda :rolleyes::KK71: su kacamaklar olmasaydi iyi ama neyse :KK17: Ahufizar Ahufizar en son alintinin altina birsey yazmamissin yanlislikmi oldu ?
Yazdım aslında da telefonum beni deli etmek üzere. Demiştim ki. İstediğin kadar çemkir. Hepimizin yararına. Bana isteyen istediği kadar çemkirebilir. Çok duygusal bir insanım ama kolay kolay alınıp darılmam.

@erigim kuzisin masallahi var Allah nazarlardan saklasin umarim öyle mavis mavis kalir gözleri...
bu ara aksama ben ne yesem :KK17: yogurt süt ve cilekten olusan bir protein icecegimi hazirlasam kendime yada tavuk but yaninda salatami tüketsem hangisi ni yapsam ?
bu kadar kaçamakların üzerine ve yarın tartı günü olduğuna göre bence olabildiğince hafif geçir derim, hatta bu gece karnının gurultusuna bile katlan :confused:

kızlarrr yaaa ben haftada 500-600 gr kadar verebiliyorum. ancak hergün spor yaparsan 1 kg ın üzerine çıkabiliyorum. sizce haftalık 500-600 gr çok mu az???? aslında yediklerime de çok dikkat ediyorum öyle aman aman kaçamaklarımda olmuyor ama canım sıkılıyor :KK51:

kızlarrr yaaa ben haftada 500-600 gr kadar verebiliyorum. ancak hergün spor yaparsan 1 kg ın üzerine çıkabiliyorum. sizce haftalık 500-600 gr çok mu az???? aslında yediklerime de çok dikkat ediyorum öyle aman aman kaçamaklarımda olmuyor ama canım sıkılıyor :KK51:

ya bünyeden bünyeye degisiyor senin isin daha cok oturarak mi ? ben spor yapmasam dahi isim yüzünden cok hareketliyim aksamlari isten sonrada birsey yemiyorum--2-3 saat daha oturuyorum vücüt mecbur depolardan kullaniyor cünkü ben is yerinde nerden baakrsaniz yediklerimi rahat yakiyorumdur en az 4 saat ayaktayim sag sola kosuyor ve merdiven inip cikiyorum...yani günlük fiziksel aktivete etki ediyor birde yasin kacti senin ? benim bünye kolay kilo alir ama kolayda verir herkezin bünyesi degisik o_O

ya bünyeden bünyeye degisiyor senin isin daha cok oturarak mi ? ben spor yapmasam dahi isim yüzünden cok hareketliyim aksamlari isten sonrada birsey yemiyorum--2-3 saat daha oturuyorum vücüt mecbur depolardan kullaniyor cünkü ben is yerinde nerden baakrsaniz yediklerimi rahat yakiyorumdur en az 4 saat ayaktayim sag sola kosuyor ve merdiven inip cikiyorum...
benim o kadar hareketli bi işim yok, zaten laboratuvarda çalışıyorum ve numune gelmedikçe ayakta olmuyorum bile

benim o kadar hareketli bi işim yok, zaten laboratuvarda çalışıyorum ve numune gelmedikçe ayakta olmuyorum bile

ordan kaynaklanabilir..ben misal eskiden calismiyorken en az hafta 3-4 kez kosuya filan cikmam gerekiyordu ki hafta 1 1,5 kilo vereyim cünkü hareketsizdim normalde...simdi öyle bir sorunum yokkk..ama bu is yerinde bir tarafima motor takilmis gibi hizli ve hareketli oluyorum :rolleyes:

:KK61::KK61: itiraf ediyorum kuru kayisi ve kuru incirden sonra salak gibi kahvalti etmedim :mad: sonra nasil oldu bilmiyorum chipse sardim :KK61::KK61: 80 gr pringles 7-8 kurabiye, ve 2 tane ufak ikramlik cikolatalardan yedim :mad::mad: yarin sanirim adet olacam takvime bakinca gercekten bir an nasil bu kadar kendimi kaybettim bilmiyorum :mad::KK61::KK61: kusura bakmayin..spor ile telafi etmeye calisacagim aksamda protein agirlikli beslenecem sanirim... ne kadar kizsaniz haklisiniz dartidan 1 gün önce ama adetten bir kac gün önceden oluyor bende bu haller istah kabariyor filan ama aburcubara :mad::mad:
Tartiyi düşünüp yapmasan iyiymis ama...sağlık olsun.bazen ben de böyle oluyorum
Tatlı yiyorum,üstüne ekşili bir seyler, üstüne tuzlu....benden beteri var mıdır acep.erigim duymasın sonra takıma almaktan vazgeçer falan...:KK24:

yok yok bugün yapicamda ise gidecekmiyim belli degil sali tatilim basliyor ama pazartesi yazmislar calisacagim diye bende bos günümü degistireyim diyorum bugun calissam cumartesiden sonra tatil oluyor iste :rolleyes: ben 3*10 dakka araliksiz ip atliyayim diyorum 10 dakka atlayip 1-2 dakka durcam sonra devam umarim basaririm böylece yaklasik 340 kalori yakmis olacagim
Cnm judie katılıyorum.ip bacak kaslarını çok acitiyor.dikkatli ol

Aynen öyle bak aktifler (yeniler dışında)
baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis
@judiee
Ahufizar Ahufizar
kimyager1508 kimyager1508
alpikesonsuz alpikesonsuz
cansutr cansutr
masalimsii masalimsii
@basende akşamları ugruyo
@dudujan aktifti ama rahatsız
Genelde bunlar atladigim var mi

Ay sen baklava da mi aciyirsun valla bende öyle marifetleri yok çocuk olana kadar hamur işi bile yapmadım sonra ziyaretçi gitmeyince mecbur öğrendim profesyonel oldum hatta :KK70:

Aynen canım yoksa ipin ucu çok kaçar burası yine aktif olacak zaten sadece tarti lmama hakkı var üyelerin malum sdusi filan durumları

Okul açılınca gorursun :KK70:

Paylaşıma devam canım bizim grupta sıkıntı yok bize bayram yok verdiğim iki uç kiloyu iki uç günde geri almak istemeyiz dimi

Tamam ama kilo alıp gelirsen yakarim seni birde fırsat buldukça gir paylaş menulerkni

Bizde ekmeksiz bol salata ile et yiyeceğiz mangal et sorun değil gazlı içeceğe ekmeğe tatlıya şekere hayır deyin yeter

Hikmm o halde çarşamba tartiliyoruz birde bayram bitince 28inde böylece kilo alan inşallah olmaz onların canına ojuyoruz duyurulur

Aynen canım kilo almayalım yeter genelde tüm takımlar yer yer gelir biz on numara takımı olmaz boize ters

Arastirmalar inek sütunun pek bir yararı olmadığını söylüyor bu yüzden yoğurt ayran tek gecerim haa bide kefir

oy birliği ile devam diyete

Nasıl basardin

cansuuuuuu :KK62:arada böyle patlama hasliyorsun herkese akıl verip patliyorsun patlatacam seni cips paketi gibi :KK67::KK67:
O spor az gelir bugün yap ve uç günde sana ceza menü paylaşmaları not al paylasmayanlari dovelimdovelim
:KK20:Haa ipi yarında atla
Allahın izniyle almadan donucem kaptan.alirsam oku...

Rabbim herkesin evladını korusun olmayanlara da tez zamanda inşallah nasip etsin
Canım evet benziyo ağız burun ,:KK70:
Amiiiin,inş

Bence çok hafif atlat akşamı.kendini tutabilirsen sadece salata ya da çorba iç bi kase

Haftada 500-600 gr kalıcı gider cnm.rahat ol bence daha sağlıklı

Arkadaşlar biz bugün bisiklet turuna ciktik.ne güzel spor yapıyorum diye seviniyordum.kızım dondurma diye tutturdu.benim de gözüm döndü. Tuttum karamelli cornetto yedim.sonra kaloriye baktım ki 800 kusurlerde.bana ne ceza veriyorsunuz

2 küçük tb ekmeği ile

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    112,5 KB · Görüntüleme: 42
Back