- 24 Nisan 2015
- 414
- 528
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inan az gitsin ama gitsin yoyo olmasın yeter@erigim @Ahufizar benim iş yerimin orada bi bakkal var orada satılıyor. ayyy ben bayılıyorum cinoyaaaa
bugünlük yemek işimde bitti hemen özet geçeyim;
sabah kalkınca (11:00) 600 ml maydanoz kürü
11:30 yuvarlak kepekli sandiviç ekmeği (50 gr), 1 kk peynir, domates, salata, 7 zeytin, 1 haşlanmış yumurta
15:45 sütlü nescafe şekersiz
16:30 3 tane erik
17:00 12 tane taze fındık
20:30 1,5 kepçe buğdaylı nohutlu çorba, 1 kepçe etli kuru fasülye, salata
spor yok, su 1,5 lt olmuştur. yatana kadar 2'ye tamamlarım.
ayyyy bakalım yarın tartıda neler olacak? çok heyeceanlıyım gerçi öyle mucizeler beklemiyorum yine 500-600 civarı olur sanırım![]()
Filminin izlemistim ya filmler için nasıl kilo alıp veriyorlar hayretKızlar bridget Jones in günlüğü isimli kitabi okuyirum. Cok guzEl tavsiye ederin. Günlük gibi yazılmış. Kilolu hayatından mutsuz sevgilisi olmayan sigara içen vb.. bir kadın. Filmi izledi iseniz bilirsiniz. her sayfa başında günlük kalori sigara alkol miktarını falan yazıyor. Kendimi hatırlattı . Bir ara diet günlüğü tutuyordum. Bende böyle yazardım. Şunu yedim keşke yemeseydim. Şunu yaptım keşke yapmasaydim falan![]()
Dimi dimi acayip bi heves geliyoAyy ben filmlerle çok güzel motive oluyorum. Filmde birisi ders çalıştımı hemen ders çalışasım gelir. Şimdi boşum bu filme bakıyım bari. Saol canım.
Hayir 28i dönünce uç gün menü takibi yok siz sporla kapatirim diye yiyip yiyip geliyorsunuzAynen
Kaptan benim ceza spor olsun yaa.benim cumartesi izin başlıyor ya,geri 26 sında geleceğiz kismetse.yanı çarşamba da tartilamam, ama 28 pazartesi tartilirim inş
Çok tebrik ederim![]()
Sen de mi brutusSABAH:
1 su bardağı cornflakes
6 yemek kaşığı ev yoğurdu
AKŞAM YEMEĞİM(15:30):
Avuç içi kadar ince lavaş ekmek
2 tane avuç içi kadar köfte
6 dilim fırında patates
İKİNDİ(16:00):
1 incecik dilim hindistan cevizli kakaolu kek
resim çizerek yirtamazsin kalpler evler kurtarmaz seni