Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlarrr yaaa ben haftada 500-600 gr kadar verebiliyorum. ancak hergün spor yaparsan 1 kg ın üzerine çıkabiliyorum. sizce haftalık 500-600 gr çok mu az???? aslında yediklerime de çok dikkat ediyorum öyle aman aman kaçamaklarımda olmuyor ama canım sıkılıyor :KK51:
Fazlası sarkma yapıyor zaten boşver yavaş yavaş en güzeli hem diyette olduğunu bile anlamıyorsun bazen sıkmıyor hic

kızlar önceden cino diye çikolata kaplamalı meyveli bir çikolaya vardı portakallı kayısılı hatırlar mısınız? ben çok severdim. aacaba onun bi paketi (20 gr) kaç kaloridir? üzerinde yazmıyor da, yarın için yemeyi düşünüyorum :kk77::kk77:

kızlarrr yaaa ben haftada 500-600 gr kadar verebiliyorum. ancak hergün spor yaparsan 1 kg ın üzerine çıkabiliyorum. sizce haftalık 500-600 gr çok mu az???? aslında yediklerime de çok dikkat ediyorum öyle aman aman kaçamaklarımda olmuyor ama canım sıkılıyor :KK51:
bence önemli olan vermek yavaş vermek daha iyi vücut şoka uğramiyor. Ben diet te deli gibi spor yapsamda haftada 500 falan ancak veriyorum. Bazı insanların metabolizma yavaş oluyor. Bence takma sen aynen devam et. İlerde vermen durursa artırırsin sporu

Bende elimden geldgnce aktif olmya calsyrm tabi yenilerden olarak:eek:ben sabhlari karnm sis olrk kalkiyrm hep ya ozellkle diyete basldktn snra yogurt kurnnmu etkisiki neden acaba bilemiyrmki?:KK43:

Bende elimden geldgnce aktif olmya calsyrm tabi yenilerden olarak:eek:ben sabhlari karnm sis olrk kalkiyrm hep ya ozellkle diyete basldktn snra yogurt kurnnmu etkisiki neden acaba bilemiyrmki?:KK43:
canım mide problemin varsa yoğurt kürü şişkinlik yapar. limon ve pul biber mide rahatsızlığını tetikler. mesela bende reflü var onun için limonlu yada karbonatlı su içemiyorum.

Yukarıdaki mesaja yazdım ama. Bir problem oldu çıkmadı. Telefonumun şarjı az ondan herhalde. @erigim ben pazartesi tartılamıycam. Pazar gecesi izmire yola çıkoyorum bir tek o zamana bilet bulabildik. İlk gün babamı gezdircem okuldan sonra. Akşam uğurluycam onu. Salı okuldan sonra bagaj odasından kolilerimi çıkarıp deşip tartıyı bulacak gücü kendimde hissedersem salı tartılmaya çalışayım. Bir de ordaki tartım aşırı elektronik. Kas yağ oranı falan ölçüyor ama beni deli ediyor her seferinde farklı çıkıyor kilom. Belki yeni tartı almak zorunda kalabilirim.
Tmm canım Musait olunca tartil ay bende almak istiyordum fakirin var 300tl ama almadan mi neyse artı çıkarsan tartı farkını yansitiriz giderken tartil farkı bilelim
@erigim kuzisin masallahi var Allah nazarlardan saklasin umarim öyle mavis mavis kalir gözleri...
bu ara aksama ben ne yesem :KK17: yogurt süt ve cilekten olusan bir protein icecegimi hazirlasam kendime yada tavuk but yaninda salatami tüketsem hangisi ni yapsam ?
Dahada maviydi açıldı biraz ama kalır sanırım 8aylik oldu bide babasının gözleri gibi aynı bi bakıyorum sağında iki aynı göz bana bakiyo boncuk boncuk
Yazdım aslında da telefonum beni deli etmek üzere. Demiştim ki. İstediğin kadar çemkir. Hepimizin yararına. Bana isteyen istediği kadar çemkirebilir. Çok duygusal bir insanım ama kolay kolay alınıp darılmam.
:KK19:
Gayet iyi az gitsin yağdan gitsin:oops:
Tartiyi düşünüp yapmasan iyiymis ama...sağlık olsun.bazen ben de böyle oluyorum
Tatlı yiyorum,üstüne ekşili bir seyler, üstüne tuzlu....benden beteri var mıdır acep.erigim duymasın sonra takıma almaktan vazgeçer falan...:KK24:

Cnm judie katılıyorum.ip bacak kaslarını çok acitiyor.dikkatli ol

Allahın izniyle almadan donucem kaptan.alirsam oku...

Amiiiin,inş

Bence çok hafif atlat akşamı.kendini tutabilirsen sadece salata ya da çorba iç bi kase

Haftada 500-600 gr kalıcı gider cnm.rahat ol bence daha sağlıklı

Arkadaşlar biz bugün bisiklet turuna ciktik.ne güzel spor yapıyorum diye seviniyordum.kızım dondurma diye tutturdu.benim de gözüm döndü. Tuttum karamelli cornetto yedim.sonra kaloriye baktım ki 800 kusurlerde.bana ne ceza veriyorsunuz
Duydum duydumduydumya bilerek mi yapıyorsunuz tartı öncesi bigazinizi bi tütün totonuza yapmışsin o abur cuburlar giciklargiciklar:KK12:giciklargiciklar
Cezan cansudan sonraki uç günde sen say menüleri
kızlar önceden cino diye çikolata kaplamalı meyveli bir çikolaya vardı portakallı kayısılı hatırlar mısınız? ben çok severdim. aacaba onun bi paketi (20 gr) kaç kaloridir? üzerinde yazmıyor da, yarın için yemeyi düşünüyorum :kk77::kk77:
Senin için bulacagim:KK50:
@erigim bana destek oluyor ailem zaten annem kilo aldığım zaman zayıfla diye baskı yapıyordu :)
Ne güzel annneee:KK45:
Rahatsız ediyo olabilir canım bence aç yatmak lazım valla iyi oluyor:KK53:
ay yarin tarti gunu korkuyorum
:KK11:korkma canım acimiycak yarın listedesin umarım artı değilsin :KK47:

Bence gayet güzel veriyorsun annem 13 kilo verdi 2 sene önce halada almadı. Her zaman hızlı giden kilo hızlı geri gelir der. 13 kiloyuda 4 senede verdi zaten. Tiroidleri çalışmıyordu.

Ayy onu nerden buldun. İnternette kalorisini bulamadım. Ama 4 tane falan yiyenin midesini bozmuş aman dikkat et.

Ya su b12ivin bi hap demişti biriniz neydi :KK66:
20150917_201447-1.jpg

Bunu kullanıyorum ben. Çok marka var ama doktorum bunu önermişti. Dil altına koyup eriyene kadar bekliyorsun. Kana karışıyor ordan. Mideye hiç gitmiyor. Miktar olarakta gözlerimi kapatıp kendime denge testi yapıyorum yürüyemezsem miktarı artırıyotum. Doktorum verdiği iğneyle aynıbsayıda alabilir. Lakin fiyatı azcık tuzludur.
Misafirlikteyim ve bir adet çubuk jraker dışında hiç birşey yemedim tebrikler alalim:KK68:
Oğlunu ye. O yeter sana. Acıktıkça onu öp.

Eki Görüntüle 1634807
Bunu kullanıyorum ben. Çok marka var ama doktorum bunu önermişti. Dil altına koyup eriyene kadar bekliyorsun. Kana karışıyor ordan. Mideye hiç gitmiyor. Miktar olarakta gözlerimi kapatıp kendime denge testi yapıyorum yürüyemezsem miktarı artırıyotum. Doktorum verdiği iğneyle aynıbsayıda alabilir. Lakin fiyatı azcık tuzludur.

Oğlunu ye. O yeter sana. Acıktıkça onu öp.
sağol canım benim
Onerin güzel ama misafirliğe bana gelmiyor kucakta kucağa :)

@erigim Ahufizar Ahufizar benim iş yerimin orada bi bakkal var orada satılıyor. ayyy ben bayılıyorum cinoyaaaa:KK76:
bugünlük yemek işimde bitti hemen özet geçeyim;

sabah kalkınca (11:00) 600 ml maydanoz kürü
11:30 yuvarlak kepekli sandiviç ekmeği (50 gr), 1 kk peynir, domates, salata, 7 zeytin, 1 haşlanmış yumurta
15:45 sütlü nescafe şekersiz
16:30 3 tane erik
17:00 12 tane taze fındık
20:30 1,5 kepçe buğdaylı nohutlu çorba, 1 kepçe etli kuru fasülye, salata

spor yok, su 1,5 lt olmuştur. yatana kadar 2'ye tamamlarım.

ayyyy bakalım yarın tartıda neler olacak? çok heyeceanlıyım gerçi öyle mucizeler beklemiyorum yine 500-600 civarı olur sanırım:KK17:

Kızlar bridget Jones in günlüğü isimli kitabi okuyirum. Cok guzEl tavsiye ederin. Günlük gibi yazılmış. Kilolu hayatından mutsuz sevgilisi olmayan sigara içen vb.. bir kadın. Filmi izledi iseniz bilirsiniz. her sayfa başında günlük kalori sigara alkol miktarını falan yazıyor. Kendimi hatırlattı . Bir ara diet günlüğü tutuyordum. Bende böyle yazardım. Şunu yedim keşke yemeseydim. Şunu yaptım keşke yapmasaydim falan :KK45:

Kızlar bridget Jones in günlüğü isimli kitabi okuyirum. Cok guzEl tavsiye ederin. Günlük gibi yazılmış. Kilolu hayatından mutsuz sevgilisi olmayan sigara içen vb.. bir kadın. Filmi izledi iseniz bilirsiniz. her sayfa başında günlük kalori sigara alkol miktarını falan yazıyor. Kendimi hatırlattı . Bir ara diet günlüğü tutuyordum. Bende böyle yazardım. Şunu yedim keşke yemeseydim. Şunu yaptım keşke yapmasaydim falan :KK45:
Ayy ben filmlerle çok güzel motive oluyorum. Filmde birisi ders çalıştımı hemen ders çalışasım gelir. Şimdi boşum bu filme bakıyım bari. Saol canım.

ay çok güzel tam kafa dinlemelik birşeye benziyor yarın avmye gidiyorum hazır umarım vardır almak istiyorum :confused: kitaplarla pek aram yoktur ama isteyince de okurum heyecanlandım şuan :D

Fazlası sarkma yapıyor zaten boşver yavaş yavaş en güzeli hem diyette olduğunu bile anlamıyorsun bazen sıkmıyor hic
Aynen

Tmm canım Musait olunca tartil ay bende almak istiyordum fakirin var 300tl ama almadan mi neyse artı çıkarsan tartı farkını yansitiriz giderken tartil farkı bilelim

Dahada maviydi açıldı biraz ama kalır sanırım 8aylik oldu bide babasının gözleri gibi aynı bi bakıyorum sağında iki aynı göz bana bakiyo boncuk boncuk

:KK19:

Gayet iyi az gitsin yağdan gitsin:oops:

Duydum duydumduydumya bilerek mi yapıyorsunuz tartı öncesi bigazinizi bi tütün totonuza yapmışsin o abur cuburlar giciklargiciklar:KK12:giciklargiciklar
Cezan cansudan sonraki uç günde sen say menüleri

Senin için bulacagim:KK50:

Ne güzel annneee:KK45:

Rahatsız ediyo olabilir canım bence aç yatmak lazım valla iyi oluyor:KK53:
:KK11:korkma canım acimiycak yarın listedesin umarım artı değilsin :KK47:
Kaptan benim ceza spor olsun yaa.benim cumartesi izin başlıyor ya,geri 26 sında geleceğiz kismetse.yanı çarşamba da tartilamam, ama 28 pazartesi tartilirim inş

Misafirlikteyim ve bir adet çubuk jraker dışında hiç birşey yemedim tebrikler alalim:KK68:
Çok tebrik ederim :KK9:

Back