- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
Geçmiş olsun, canının bir şey istememesi güzelmiş amakızlar yaaa ben bugün biraz keyifsizim birazda başım ağrıyor canımda hiç bişey yemek istemiyor
Arkadaşlar gereken herşeyi söylemişlermerhaba kizlar ,
erkek arkadasimin yanindan geliyorum benden ayrilmak istedigini soyledi yikildim yaninda bisey demedim ama yolda aglamaktan icim cikti moral olarak cok kotuyum ne yedigimi de hic bilmiyorum
Güzel fikir vallaCanım hiç canını sıkma... Aksine güçlü ol, dik dur , umursamadığını göster bak nasıl pişman oluyor. Hatta bu dönem diyetine iyice sarıl , süslen ki onsuz daha da iyi olduğunu görsün bulunmaz hint kumaşı olmadığınıdq anlasın. @tobefit
Arkadaşlar ölçerken göbek deliğinin 2 parmak ustunden ölçülür diye hatırlıyorum
Bence de yok yaa...kuzey beyden fırsat bulabilindiğinde ne yapabiliyorsan cezan o olsun canımcım, ama aslında çokta cezalık bişey var mı bilemedimbence yok
He ben en tombik yerden biliyorum ordan olctumdukimyager1508 Ablacığım bildiğim kadarıyla en ince olan yer.Yani spor salonundaki hocalar belimizi öyle ölçüyordu
he ölümünden ötürü istahin kapanmış olur hem aman iyiki demiş başkasını bi insan severek ayrılmak iliklerime kadar nefret edeceksin ki ayrılık ayrılık olduğunu bilsin yok öyle ay çok iyuydide yapamadık niye iyilik mi fazla geldi bi yerde tirt diyecek ki bitecek bu işler böylehahha alemsin kaptan :) benim de bunu atlatmam icin acisini hemen cekmem gerekiyo yani hemen agliycam agliycam sizlancam sonra gecicek biliyorum, ama bunu yasamazsam hep erteliyorum bi yerde patliyo hop basa sariyorum. bi kac gun yas tutayim rahmetlinin arkasindan kendime gelcem
Basen 108o zaman 77 canım. basende 98 cm, can simitlerimde 90 cmkeşke diyete başlamadan öncede ölçseydim
tatlım sanki bugün kaçırmışmısın ne???
Baseni kalça altından mı ölçtün?Basen 108bugün olcmustim bende sabah leslieden sonra
Onu da en çıkık olduğu yerden olctum :)Baseni kalça altından mı ölçtün?
yoğurt kürünü bilmem de ben yoğurdun çok faydasını gördümNasilsinizz takim arkadaslarimmm bugun biraz mahcubum bilemdm biraz karstrdm bignku menumu..hayatttcimm daha bende yeniyim sende hosgeldinnn bi sey sorcam yaa bi haftada en cok kilo veten yigit arkadasmz kac kilo cvarnda veryo ve az veren kac kilo cvari verms oluyobide yogurt kurunn etksni gorms olan arkadasmz varmi cok sorduysam kusuruma bakmayinnnn
oo aynıyız resmeen ben 75 bel tişörtsüz ölçtüm baseni de şortla ölçtm 98o zaman 77 canım. basende 98 cm, can simitlerimde 90 cmkeşke diyete başlamadan öncede ölçseydim
bende beli atlet üzerinden ölçtüm, basenide iç çamaşırı ile wc de ölçtümoo aynıyız resmeen ben 75 bel tişörtsüz ölçtüm baseni de şortla ölçtm 98
bu sabah 53.3 ben minyonum boy 150bende beli atlet üzerinden ölçtüm, basenide iç çamaşırı ile wc de ölçtümsen en son kaç kiloydun?
allah allah aramızda neredeyse 14 kilo var ama ölçüler aynı bi gariplik var sankibu sabah 53.3 ben minyonum boy 150
boy kaçallah allah aramızda neredeyse 14 kilo var ama ölçüler aynı bi gariplik var sanki
165boy kaç
165 canımkimyager1508 Senin boyun kaç?
oranlarımız aynı bmı olarak sadece boylarımız farklı fiziklerimiz aynı
Aranızda 15 cm var.15 kilo farkı da olduğuna göre ölçüleriniz benzerdir.E doğal yani165 canım
burdak ölcü belimizin en ince yerimidir ? ölcüm yaptigimiz yer ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?