• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sağolun kızlar, ama ben işteyim koyamam ki...
sıcak bişeyler iyi gelebilir o zaman annem midem bulandığı zamanlar tuttururdu nane limon kaynatim nane limon gelir gider derdi sıcak bişeyler girmezse o mideye düzelmezsin ben de sırf söylenmesin diye içerdim ama çok etki etmişmiydi hatırlamıyorum benim için tek çare ütü bitki çayını dene istersen

sıcak bişeyler iyi gelebilir o zaman annem midem bulandığı zamanlar tuttururdu nane limon kaynatim nane limon gelir gider derdi sıcak bişeyler girmezse o mideye düzelmezsin ben de sırf söylenmesin diye içerdim ama çok etki etmişmiydi hatırlamıyorum benim için tek çare ütü bitki çayını dene istersen
yeşil çay içsem yada soda mı içsem?

Merhaba hanımlar ben geldim takıma

Napcaz nasıl olacak kurallar var mı

hoşgeldin canım ben Derya. sende kendinden bahsedermisin? boy kilo, hedef kilo falan. @erigim takımımızın kaptanıdır. şuan misafirleri var :-) gelince daha ayrıntılı bilgi veriri ama ilk önce ilk sayfadaki kuralları okumanı tavsiye ederim. genel olarak bahsedersem hergün menü bildiriminde bulunuyoruz, cumadan cumaya tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz, birbirimizin menülerine yorum yapıyoruz, birbirimizi motive ediyoruz yeri geldiğindede eleştrilrde bulunuyoruz. ama takımımız adı gibi 10 numara bi takımdır, doğru yerdesin :KK3:

Kızlar ben mide kanaması geçirdim çok kötüydüm şimdi çıktım eve bir süre düzenli giremeyecem ama diyete devam hatta sütten başka şey içmiyorum :(
tobefit tobefit geçmiş sayfalara göz atarken gördüm başkasına bakıp aşık olabiliyorsa sen varken bu olay ne kadar erken oldu o kadar iyi.Ya evlenince olsaydı?
Her şeyin hayırlısı olsun sıkmamaya çalış canını

Kızlar ben mide kanaması geçirdim çok kötüydüm şimdi çıktım eve bir süre düzenli giremeyecem ama diyete devam hatta sütten başka şey içmiyorum :KK43:
tobefit tobefit geçmiş sayfalara göz atarken gördüm başkasına bakıp aşık olabiliyorsa sen varken bu olay ne kadar erken oldu o kadar iyi.Ya evlenince olsaydı?
ççooookkk geçmiş olsun canım. daha iyisindir inş. sen iyi ol yeterki, ama buralarıda ihmal etme :KK68:

Kızlar ben mide kanaması geçirdim çok kötüydüm şimdi çıktım eve bir süre düzenli giremeyecem ama diyete devam hatta sütten başka şey içmiyorum :KK43:
Çok geçmiş olsun

kızlar hepinize cok cok tssekkür ediyorum , birazz ağladım kendime geldim mesajlarınzıı okudum iyi geldi. sebep olarak, baskasına karsı bişeyler hissettiğini söyledi, seni aldatmak yerine senden ayrılmanın daha doğru olcağını düşündüm dedi. Her zaman lafı dolandırmadan söyler ve bana karsı drüsttür ama bazen dürüstlük de can yakıyormus ne bileyim baska bi şey söyleseydi yalan söyleseydi de baskasına karsı bişey hissediyorum demeseydi keske. Bana diyecek laf kalmadı ama cok zor yüreğim almıyor.
Bak sana ne anlatacağım
Uniye hazirlaniyorum ramazan dershaneye giderken biri aradı sevgilinin telinde adının aşkım diye ne işi var hinkkk sevgilisi sevgilim ama başka sehirdeydi ayrılmıştır yalvar yakar barismisti meğer bana yalvarirken başkasında varmış sutladim hemen tabi bende bi sınır bi sınır on kg gitti :(
Çivi çiviyi söker hesabı dersanede benden hoşlanan benim de zamanla yakınlaştığını ama en yakın arkadaşı da beni seviyo durumlar karışık ama ben hayatta aşka bi kere geç kaldım dedim (ilk aşkım lisede olursun ya kalbin çok acır ama kankasi ondan önce geldi söyledi istemedim ama hanı lisede kankaya ihanet olmaz çok sevdim tam lise bitti herşeyi konuşur cozeriz derken ölüm haberi geldi ve ben aşka geç kaldım)başladık neyse 2yil dünyanın en mutlusuydum galiba hergun çiçek alirmi bi insan hergun şiir yazar mi
Ama bu ince ruhlu okuz bugün msj atti
Ayrılmak istiyorum eski sevgilisi unutamadım
Beynine tukurdugum iki yıl aklın nerdeydi
Ne ağladım ne ağladım sonuç geçenlerde kardeşimi gormus beni sormuş evlendi demiş kardeşim o bekar ohh olsun :)
Gerçi eşimde evlenme teklif etti kabul etmedim aynı yerde çalışıyoruz gitti nişanlandı gözünün önünde olunca yapamadı ayrıldı 4yil konuştuk 4yildir evliyiz
Dusun erkekler bu kadar salak beyinli :)
Onlarr için uzulneye değmez

Back