- 31 Ocak 2014
- 1.318
- 1.604
- 133
- 34
aynen öyleburdak ölcü belimizin en ince yerimidir ? ölcüm yaptigimiz yer ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyleburdak ölcü belimizin en ince yerimidir ? ölcüm yaptigimiz yer ??
Hoşgeldin canımSabah peynir zeytin domates bşber salatalık közlenmiş kırmızı biber bir tatlı kaşığı kadar bal yedim çay eşiliğinde bir dilimde çvdr ekmeği.
judiee bu senin için
Sabah bir batdaktan az süt
Azcık peynir
Azcık yumurta
1 dilim tb ekmeği
Sabaha kadar içinde 1 ceviz beklemiş su ve cevizi
1200 mg balık yağı hapı
Maydonoz
hım ben de evde fındıklarım bittiğinden beri kabızlığa doğru gidiyorum sanırım tekrar stoklasam iyi olacakjudiee tahminim kabizliga iyi geldigi yagli ya ceviz ondan olabilir...gelelim
14.09
sabah: foto paylastim
aksam: arada rahat 7-8 saat vardi fazla acikmistim ackcasi 17 gibi aksami sabahi 9 gibi yapmistim.
15.09.15
kahvaltim 10:00:..menemen..1/2 kirmizi biber(büyüklerden), peynir, ceviz
Gunaydin guzel arkadaslarimmmmm bende biraz once kalktm oglum gece mizmizdibi kase sutlu nesfit yedim ben kalktgmda karnm cok sis oluyoya neden acaba regl donemimede daha var?
Kahvaltıyı yaptım 2kk kadar peynir bol yeşillik iki dilim ekmek bir ceviz temizliğe başladım çam silme kapı silme ev içi temizlik pertim çıkar bugün
Arada da bir biskotti ile iki dlm şeftali yedim
Biscotti mi?Kahvaltıyı yaptım 2kk kadar peynir bol yeşillik iki dilim ekmek bir ceviz temizliğe başladım çam silme kapı silme ev içi temizlik pertim çıkar bugün
Arada da bir biskotti ile iki dlm şeftali yedim