• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

H hayat70 hg canım aynen deryanın anlattığı gibi ilk sayfada kurallarını var yarım saat takıl anlarsın bizi azıcık kafadan kırık bir takım ama onuncu takım on numara takım

seninki kaç? benim ki seninkinden kesin fazladır :KK70: zaten göbek ve bel bölgem ile başım belada :mad:
bel mi ne beli 17 yıldır ben daha belimi görmedim :D :D valla ya sanırım diyete başlayış sebebim buydu şuan hatırladımç ya belimi göremeden ölürsem diye korktum hedef büyük hala :D :D

Bugün ki menü

Sabah
Foto atmistim

Ara
Detox sıvıs

Öğle
Yok

Akşam
2catal havuç tarator
3adet karalahana sarması
Bil salata
2kk kadar sütlü irmik tatlısı
(Un yok içinde 10yk şeker var tepsi 15dlm geldi bu durumda bana düşen 1.5tatli kaşığı şeker 1.5tatli kaşığı irmik 1cay bardağı süt oldu) cezami alayın
Spor:leslie 1mile ve gün boyu kosturmaca daha neler vardı nelerde yemedim

Bugün ki menü

Sabah
Foto atmistim

Ara
Detox sıvıs

Öğle
Yok

Akşam
2catal havuç tarator
3adet karalahana sarması
Bil salata
2kk kadar sütlü irmik tatlısı
(Un yok içinde 10yk şeker var tepsi 15dlm geldi bu durumda bana düşen 1.5tatli kaşığı şeker 1.5tatli kaşığı irmik 1cay bardağı süt oldu) cezami alayın
Spor:leslie 1mile ve gün boyu kosturmaca daha neler vardı nelerde yemedim
kuzey beyden fırsat bulabilindiğinde ne yapabiliyorsan cezan o olsun canımcım, ama aslında çokta cezalık bişey var mı bilemedim :KK15: bence yok :KK66:

bel mi ne beli 17 yıldır ben daha belimi görmedim :KK70: :KK70: valla ya sanırım diyete başlayış sebebim buydu şuan hatırladımç ya belimi göremeden ölürsem diye korktum hedef büyük hala :KK70: :KK70:
deli kızzzz ne güldüm yaaa :KK70::KK70:kız senin belin ne kadarcıktır ki bide belimi hiç görmedim diyor :KK75:

Nasilsinizz takim arkadaslarimmm bugun biraz mahcubum bilemdm biraz karstrdm bignku menumu..hayatttcimm daha bende yeniyim sende hosgeldinnn bi sey sorcam yaa bi haftada en cok kilo veten yigit arkadasmz kac kilo cvarnda veryo ve az veren kac kilo cvari verms oluyobide yogurt kurunn etksni gorms olan arkadasmz varmi cok sorduysam kusuruma bakmayinnnn:eek::eek:

Nasilsinizz takim arkadaslarimmm bugun biraz mahcubum bilemdm biraz karstrdm bignku menumu..hayatttcimm daha bende yeniyim sende hosgeldinnn bi sey sorcam yaa bi haftada en cok kilo veten yigit arkadasmz kac kilo cvarnda veryo ve az veren kac kilo cvari verms oluyobide yogurt kurunn etksni gorms olan arkadasmz varmi cok sorduysam kusuruma bakmayinnnn:eek::eek:
canım zamanla motive olup menünü oturtursun merak etme, hemen kaygılanma :KK52: canım o hiç belli olmuyor mesela ben geçen hafta regli dönemindeydim 500 gr verdim ondan önceki hafta 2 kg vermiştim. ama benim ortalama 700 gr gibi bişey oluyor. diğer arkadaşlarda hemen hemen öyle. bazen alıyoruz bazen veriyoruz. ben yoğurt kürünü yapıyorum, sanki az biraz faydası oluyor.

Bak sana ne anlatacağım
Uniye hazirlaniyorum ramazan dershaneye giderken biri aradı sevgilinin telinde adının aşkım diye ne işi var hinkkk sevgilisi sevgilim ama başka sehirdeydi ayrılmıştır yalvar yakar barismisti meğer bana yalvarirken başkasında varmış sutladim hemen tabi bende bi sınır bi sınır on kg gitti :KK43:
Çivi çiviyi söker hesabı dersanede benden hoşlanan benim de zamanla yakınlaştığını ama en yakın arkadaşı da beni seviyo durumlar karışık ama ben hayatta aşka bi kere geç kaldım dedim (ilk aşkım lisede olursun ya kalbin çok acır ama kankasi ondan önce geldi söyledi istemedim ama hanı lisede kankaya ihanet olmaz çok sevdim tam lise bitti herşeyi konuşur cozeriz derken ölüm haberi geldi ve ben aşka geç kaldım)başladık neyse 2yil dünyanın en mutlusuydum galiba hergun çiçek alirmi bi insan hergun şiir yazar mi
Ama bu ince ruhlu okuz bugün msj atti
Ayrılmak istiyorum eski sevgilisi unutamadım
Beynine tukurdugum iki yıl aklın nerdeydi
Ne ağladım ne ağladım sonuç geçenlerde kardeşimi gormus beni sormuş evlendi demiş kardeşim o bekar ohh olsun :)
Gerçi eşimde evlenme teklif etti kabul etmedim aynı yerde çalışıyoruz gitti nişanlandı gözünün önünde olunca yapamadı ayrıldı 4yil konuştuk 4yildir evliyiz
Dusun erkekler bu kadar salak beyinli :)
Onlarr için uzulneye değmez

hahha alemsin kaptan :) benim de bunu atlatmam icin acisini hemen cekmem gerekiyo yani hemen agliycam agliycam sizlancam sonra gecicek biliyorum, ama bunu yasamazsam hep erteliyorum bi yerde patliyo hop basa sariyorum. bi kac gun yas tutayim rahmetlinin arkasindan kendime gelcem :D

Back