- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
74seninki kaç? benim ki seninkinden kesin fazladırzaten göbek ve bel bölgem ile başım belada
![]()
İncelecek bu beller
bel mi ne beli 17 yıldır ben daha belimi görmedimseninki kaç? benim ki seninkinden kesin fazladırzaten göbek ve bel bölgem ile başım belada
![]()
kesinlikle tatlım yaaa hala ağzımda tadı burnumda kokusu var. az önce mutfağa gittim sanki her yer tonbalığı kokuyorduu ııyyhhh yine midem bulandıkimyager1508 deryam ağır gelmiş ton balığı geçmiş olsun
kuzey beyden fırsat bulabilindiğinde ne yapabiliyorsan cezan o olsun canımcım, ama aslında çokta cezalık bişey var mı bilemedimBugün ki menü
Sabah
Foto atmistim
Ara
Detox sıvıs
Öğle
Yok
Akşam
2catal havuç tarator
3adet karalahana sarması
Bil salata
2kk kadar sütlü irmik tatlısı
(Un yok içinde 10yk şeker var tepsi 15dlm geldi bu durumda bana düşen 1.5tatli kaşığı şeker 1.5tatli kaşığı irmik 1cay bardağı süt oldu) cezami alayın
Spor:leslie 1mile ve gün boyu kosturmaca daha neler vardı nelerde yemedim
deli kızzzz ne güldüm yaaabel mi ne beli 17 yıldır ben daha belimi görmedim![]()
valla ya sanırım diyete başlayış sebebim buydu şuan hatırladımç ya belimi göremeden ölürsem diye korktum hedef büyük hala
![]()
![]()
öyle ama ölçtüm az önce 1 ya da 3cm incelmiş tam hatırlamadığım içindeli kızzzz ne güldüm yaaakız senin belin ne kadarcıktır ki bide belimi hiç görmedim diyor
![]()
benimki 80-85 arasındadır diye tahmin ediyorumöyle ama ölçtüm az önce 1 ya da 3cm incelmiş tam hatırlamadığım için75 valla hemen görmem gerek onu
![]()
elbiseli halin daha da iyi olduğunu söylüyor eve gidince bakarsınbenimki 80-85 arasındadır diye tahmin ediyorum![]()
bence gözlerin seni yanıltıyorelbiseli halin daha da iyi olduğunu söylüyor eve gidince bakarsın![]()
canım laboratuvarda mezura buldumelbiseli halin daha da iyi olduğunu söylüyor eve gidince bakarsın![]()
canım zamanla motive olup menünü oturtursun merak etme, hemen kaygılanmaNasilsinizz takim arkadaslarimmm bugun biraz mahcubum bilemdm biraz karstrdm bignku menumu..hayatttcimm daha bende yeniyim sende hosgeldinnn bi sey sorcam yaa bi haftada en cok kilo veten yigit arkadasmz kac kilo cvarnda veryo ve az veren kac kilo cvari verms oluyobide yogurt kurunn etksni gorms olan arkadasmz varmi cok sorduysam kusuruma bakmayinnnn![]()
Bak sana ne anlatacağım
Uniye hazirlaniyorum ramazan dershaneye giderken biri aradı sevgilinin telinde adının aşkım diye ne işi var hinkkk sevgilisi sevgilim ama başka sehirdeydi ayrılmıştır yalvar yakar barismisti meğer bana yalvarirken başkasında varmış sutladim hemen tabi bende bi sınır bi sınır on kg gitti
Çivi çiviyi söker hesabı dersanede benden hoşlanan benim de zamanla yakınlaştığını ama en yakın arkadaşı da beni seviyo durumlar karışık ama ben hayatta aşka bi kere geç kaldım dedim (ilk aşkım lisede olursun ya kalbin çok acır ama kankasi ondan önce geldi söyledi istemedim ama hanı lisede kankaya ihanet olmaz çok sevdim tam lise bitti herşeyi konuşur cozeriz derken ölüm haberi geldi ve ben aşka geç kaldım)başladık neyse 2yil dünyanın en mutlusuydum galiba hergun çiçek alirmi bi insan hergun şiir yazar mi
Ama bu ince ruhlu okuz bugün msj atti
Ayrılmak istiyorum eski sevgilisi unutamadım
Beynine tukurdugum iki yıl aklın nerdeydi
Ne ağladım ne ağladım sonuç geçenlerde kardeşimi gormus beni sormuş evlendi demiş kardeşim o bekar ohh olsun :)
Gerçi eşimde evlenme teklif etti kabul etmedim aynı yerde çalışıyoruz gitti nişanlandı gözünün önünde olunca yapamadı ayrıldı 4yil konuştuk 4yildir evliyiz
Dusun erkekler bu kadar salak beyinli :)
Onlarr için uzulneye değmez
o zaman 77 canım. basende 98 cm, can simitlerimde 90 cmkimyager1508 Ablacığım bildiğim kadarıyla en ince olan yer.Yani spor salonundaki hocalar belimizi öyle ölçüyordu