• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Erigim erkekler hakkında söylediklerine çok güldüm
kızlar yaaa ben bugün biraz keyifsizim birazda başım ağrıyor canımda hiç bişey yemek istemiyor :KK51:
Geçmiş olsun, canının bir şey istememesi güzelmiş ama

merhaba kizlar ,

erkek arkadasimin yanindan geliyorum benden ayrilmak istedigini soyledi yikildim yaninda bisey demedim ama yolda aglamaktan icim cikti moral olarak cok kotuyum ne yedigimi de hic bilmiyorum :KK43:
Arkadaşlar gereken herşeyi söylemişler
Çok çabuk geçer inş

Canım hiç canını sıkma... Aksine güçlü ol, dik dur , umursamadığını göster bak nasıl pişman oluyor. Hatta bu dönem diyetine iyice sarıl , süslen ki onsuz daha da iyi olduğunu görsün bulunmaz hint kumaşı olmadığınıdq anlasın. @tobefit
Güzel fikir valla

potterhead potterhead ben olctum akıllara zarar 93cm :KK43:
Arkadaşlar ölçerken göbek deliğinin 2 parmak ustunden ölçülür diye hatırlıyorum
Benim ki dede taktigim kemerde 94 su an

kuzey beyden fırsat bulabilindiğinde ne yapabiliyorsan cezan o olsun canımcım, ama aslında çokta cezalık bişey var mı bilemedim :KK15: bence yok :KK66:
Bence de yok yaa...

kimyager1508 kimyager1508 Ablacığım bildiğim kadarıyla en ince olan yer.Yani spor salonundaki hocalar belimizi öyle ölçüyordu
He ben en tombik yerden biliyorum ordan olctumdu
hahha alemsin kaptan :) benim de bunu atlatmam icin acisini hemen cekmem gerekiyo yani hemen agliycam agliycam sizlancam sonra gecicek biliyorum, ama bunu yasamazsam hep erteliyorum bi yerde patliyo hop basa sariyorum. bi kac gun yas tutayim rahmetlinin arkasindan kendime gelcem :KK70:
he ölümünden ötürü istahin kapanmış olur hem aman iyiki demiş başkasını bi insan severek ayrılmak iliklerime kadar nefret edeceksin ki ayrılık ayrılık olduğunu bilsin yok öyle ay çok iyuydide yapamadık niye iyilik mi fazla geldi bi yerde tirt diyecek ki bitecek bu işler böyle

IMG_20150914_223043.jpg

Nasilsinizz takim arkadaslarimmm bugun biraz mahcubum bilemdm biraz karstrdm bignku menumu..hayatttcimm daha bende yeniyim sende hosgeldinnn bi sey sorcam yaa bi haftada en cok kilo veten yigit arkadasmz kac kilo cvarnda veryo ve az veren kac kilo cvari verms oluyobide yogurt kurunn etksni gorms olan arkadasmz varmi cok sorduysam kusuruma bakmayinnnn:eek::eek:
yoğurt kürünü bilmem de ben yoğurdun çok faydasını gördüm :D

Back