• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhabalar tekrar ilk once samimi karsilamanizdan oturu coook cokk tesekkurler benimde cok sakin bi yapim oldugu soylenemez 171 boyunda ve 75 76 kilo vivarindayim hedefim 60 oncelikle 65 evliyim minik bi oglum var ogretmenim simdi kurallari karar defterini okudum ozet olarak neler yapmam gerekir bi de sizden dinlesem olurmu sanirim siz kendinizden daha once bahsetmssnzdir onlari bulmaya calsaym:KK66:
canım bende 165 boyunda şuan 66.7 kg yum (takıma 5 hafta önce 71 ile başlamıştım) 30 yaşında evli, çocuk sahibi olmak için 2 yıldır uğraşan, yüksek kimyagerim ve çalışıyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK70:

Ben de bugün kötü bir gün geçirdim ya :KK43: Olur arada öyle.Ama yarın çok dikkat edelim bari:KK17:

İnş yaa.yeni güne bismillah diye başlayalım

canım bende 165 boyunda şuan 66.7 kg yum (takıma 5 hafta önce 71 ile başlamıştım) 30 yaşında evli, çocuk sahibi olmak için 2 yıldır uğraşan, yüksek kimyagerim ve çalışıyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK70:

Ben de başarılar dilerim cnm.biz bir de farklı şeyler için yarisiyoruz seninle.bakalım nasıl olacak.tedavi oldun mu hiç. Pko vardı sanırım

Oglumun 9. Ayi bitti 10. Ayin icersndeyiz tmm takipteyim;)

Diyetisyene giden de varmi aramizda ve haftalik bi kilo hedefimiz varmi?

Bu günkü sporum

Eklentiler

• QuickMemo+_2015-09-13-22-04-25-1.png
    QuickMemo+_2015-09-13-22-04-25-1.png
    290,1 KB · Görüntüleme: 31
26 yasinda 157 boy 77.5 kiloyum onumuzdeki sene evlencem o yuzden istikrarimin saglam olmasi icin bana bunu surekli hatirlatacak yol lazimdi o yuzden katildim ancak sorum su ki herkes ayni diyeti mi yapio

26 yasinda 157 boy 77.5 kiloyum onumuzdeki sene evlencem o yuzden istikrarimin saglam olmasi icin bana bunu surekli hatirlatacak yol lazimdi o yuzden katildim ancak sorum su ki herkes ayni diyeti mi yapio
Hoşgeldin canım. Hepimiz sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz, aynı diyeti yapmıyoruz. Her gün ne yediğimizi ve yaptığımız sporları yazıyoruz. Kaçamak yapanlar kendi kendilerine veya biz onlara ceza veriyoruz (20 mekik gibi mesela). Ama öyle zorlayıcı, bıktırıcı hiçbirşey yok. Tam tersine çok eğlenceli. Birbirimize destek oluyoruz.

Canim PCO yokta yetkinlik var. Gecen sene 3 ay klomen+catlatma iğnesi kullandim olmadi, gonal f kullanarak 2 asilama yaptirdim olmadi. En son tüp bebeğe karar verdik Dr gittik şimdiye kadar tüm Dr kar bi problem yok derken gittiğim Dr rahim sekil bozukluğu var dedi histeroskopi oldum temmuz ayında. İste 1 yildir tedavilerden dolayı aldigim hormon ilaclari bana kilo olarak geri dondu. Ya klasik 7-8 kilo aldim. Simdi onlari vermeye calisiyorum. Histeroskopi sonrasi Dr 6 ay deneyin dedi olmazsa tüp yaptircaz. Bu arada bende hem bebek fikrinden uzaklaşmak hem de kilolardan kurtulmak için bu mükemmel takimla karsilastim. Sen tedavi gördün mu?
İnş yaa.yeni güne bismillah diye başlayalım

Ben de başarılar dilerim cnm.biz bir de farklı şeyler için yarisiyoruz seninle.bakalım nasıl olacak.tedavi oldun mu hiç. Pko vardı sanırım

Hg canim. Aynen gunuk yapilan herşeyi yaziyoruz. Herkes kendince birşeyler yapiyor. Bizlerde tavsiyelerde bulunuyoruz. 2 hafta deneme suresi @erigim onaylarsa 3. Hafta listede olursun. Zaten 1-2 güne herşeyi oturtursun.
Guzel peki gunluk yaptigimiz herseyi buraya mi yaziyoruz

Back