Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar annem irmik helvası yapmış babamın ananesinin ölüm yıldönümü için. Çok severim kendimi tutamadım yarım tabak yedim. Çok pişmanım ben ettim siz etmeyin sakın![]()
Cansu ogunlerjnin arası en az 4saat dimi canım@Ahufizar gercekten motive edici resimler cok hosuma gittisuana kadar menümü yazcam cok sacma sapanda olsa
Sabah 12-13 gibi: 1 avuc kabak cekirdegi..3 kuru erik 3 kuru kayisi...ardindan cnm kahvalti istemedi..(sonra acisini cok cekti)
ara: 1 avuc fistik (karatay izin veriyor) + yesil cay yudumliycam simdi
evde deli gibi kirinti abur cubur varmi diye düsünüp durdumkardesim sabah tost yapmis evi bir kizarmis ekmek kokusu sarmis
bir ara sucuklu yumurtada aklima geldide @basen in yorumu beni caydirdi
Aksama da: izgara tavuk olacak + üsenmezsem salata..
Spor yapinca yazarim.![]()
Oo sen erken başlıyorsunuz kampa bu erkekler haylaz oluyor beyefendi bu sene oniki olacak sevgililerden vakit bulup çalışırsa artıkBen 11.sınıfım şuan ama sıkı dönem başlıyor özel ders ve eski senelerin dersleri felan sürekli oturur durumda olucam o stresle ağzımı nasıl tutarım hiç bilmiyorum ama dikkat edeceğim bu kiloları acil kalıcı bir şekilde vermem gerek iki senede fıçı gibi olurum yoksa![]()
Ben ününün ilk yılı 53den 43e indim kahvaltı durağa yuruyus öğle atıştırma akşam yemeği olay şuydu her sabah 7de kahvaltı akşamda 6da son yemek kentinde sadece soda icerdim yurt özeldi ama yemekler berbatti bununda etkisi var tabiBende akşam yemeğimi yedim
Fırında köfte (4 tane), patates(2 dilim), biber yedim ve birde 1 bardak ayran
öğle pek canım bişey istemedi nedense.
2 lt su içtm ama spor yok, sanırsam okul benim için tek hareket noktası olucak spor insanın gözüne bu kadar büyümemelii!
basencim naptin yawww şimdiki bu yemek tabağı değil dimi hanı bu helvaları filan şekil vermek için kalıplar var yada kaseyi yarım doldurup ters çeviririz onlardan dimiya kızlar annem irmik helvası yapmış babamın ananesinin ölüm yıldönümü için. Çok severim kendimi tutamadım yarım tabak yedim. Çok pişmanım ben ettim siz etmeyin sakın![]()
yesil cay yap kendine bak gercekten insani frenliyor abur cubur istegi gidiyorKızlar çok acim ama yemiycem belki kahve içerim canım çok fena CIS istiyorama allahtan evde yok
Kızlar çok acim ama yemiycem belki kahve içerim canım çok fena CIS istiyorama allahtan evde yok
Bir lavaş iki dilim ekmek bir buçuk uç dlm oluyordayesil cay yap kendine bak gercekten insani frenliyor abur cubur istegi gidiyormenüne göz attim..lavas sorun degil diyor karatay :) ama aksam yemegine keske salata yada yogurt koysaydin tam 5 yildizli menü olacakti
![]()
Haklisin bunu yapabilirim sağol canımbir elma dilip tarcin dok ye mis gibi![]()
Vay benim citirlarim çok çalışkan maşallahBenimde bu sene çok aktif geçicek 2 üniv birden inşallah senin dediğin gibi en azından spor ihtiyacını dışardan karşılayabilirim @erigim![]()
Bir lavaş iki dilim ekmek bir buçuk uç dlm oluyorda
Akşam evde değildim kavun vardı yemedim bende :)
Kesinlikle önce ben kendimi öyle gitmeliyim ki başkaları inansın eşim kafaya çok taktin diyor hayır dedim taksaydim bu duruma gelmezdi dalında oldu şimdi sıra toplamakta ayrıca girenler taniyamiyir hiç bu kg olmadimki ama kısa surede yine hayrete düşecekler herkesi sasirtalim kızlar herkes nasıl yaptığımızı sirrimizi sorsunbende bir avantaj varsa oda kavun, karpuz...serbet gibi meyveleri sevmiyorum...1,5 lavas 3 dilim ekmek kim diyor ayca kaya mi yoksaonun birda karatayin sayesinde ekmegi biraktim diyebilirim
zayif olacagimiz ani hayal edelim...aynaya baktigimizda ince hayal edelim kendimizi..beynimizi öyle programliyalim oda elbette zayiflamamizda yardimci olacaktir...bilinc altimiz etkilenip zayiflamayi basaricagiz arkadaslar
![]()
Allahım bu akıllı tel saçma sapan düzeltiyor ne anladiniz kizlarKesinlikle önce ben kendimi öyle gitmeliyim ki başkaları inansın eşim kafaya çok taktin diyor hayır dedim taksaydim bu duruma gelmezdi dalında oldu şimdi sıra toplamakta ayrıca girenler taniyamiyir hiç bu kg olmadimki ama kısa surede yine hayrete düşecekler herkesi sasirtalim kızlar herkes nasıl yaptığımızı sirrimizi sorsun![]()
Kesinlikle önce ben kendimi öyle gitmeliyim ki başkaları inansın eşim kafaya çok taktin diyor hayır dedim taksaydim bu duruma gelmezdi dalında oldu şimdi sıra toplamakta ayrıca girenler taniyamiyir hiç bu kg olmadimki ama kısa surede yine hayrete düşecekler herkesi sasirtalim kızlar herkes nasıl yaptığımızı sirrimizi sorsun![]()
Var mı aklında model?selam kızlar nasılsınız bakim?
ben bugün doğru dürüst bişey yemedim, sabah kahvaltıdan sonra eşimle dışarı çıktık akşam üzeri geldik. kendime görümcemin kınası için elbise baktım ama bulamadımarayışlara devam edicem daha vakit var ne de olsa.hemen menümü paylaşayım;
sabah 10:00 az sucuklu 1 yumurta, peynir, domates, salata, zeytin, 2 dilim ince kepekli ekmek, şekersiz çay
15:00 bol yeşillikle beraber 6-7 tane çiğ köfte
18:00 2 tane eti brçak kepekli bisküvi, 2 tane hurma, 5 kayısı, şekersiz çay
şimdide yeşil çay yada maydanoz kürü yapıp içicem ama henüz karar veremedimsizce? , yatmadan öncede yoğurt kürü yiyicem
![]()