• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ya kızlar annem irmik helvası yapmış babamın ananesinin ölüm yıldönümü için. Çok severim kendimi tutamadım yarım tabak yedim. Çok pişmanım ben ettim siz etmeyin sakın:oops:

ya kızlar annem irmik helvası yapmış babamın ananesinin ölüm yıldönümü için. Çok severim kendimi tutamadım yarım tabak yedim. Çok pişmanım ben ettim siz etmeyin sakın:oops:

terzi kendi sökügünü dikemezin örnek bir tablo hanimlar :KK70: bugün daha spor yapmadiysan yapinca biraz fazladan yap olur biter...kac kez diyorum pismanlik yokkkkk :KK67:

@Ahufizar gercekten motive edici resimler cok hosuma gitti :rolleyes: suana kadar menümü yazcam cok sacma sapanda olsa :KK70:

Sabah 12-13 gibi: 1 avuc kabak cekirdegi..3 kuru erik 3 kuru kayisi...ardindan cnm kahvalti istemedi..(sonra acisini cok cekti:KK70:)

ara: 1 avuc fistik (karatay izin veriyor) + yesil cay yudumliycam simdi
evde deli gibi kirinti abur cubur varmi diye düsünüp durdum:oops: kardesim sabah tost yapmis evi bir kizarmis ekmek kokusu sarmis :KK70: bir ara sucuklu yumurtada aklima geldide @basen in yorumu beni caydirdi :rolleyes:

Aksama da: izgara tavuk olacak + üsenmezsem salata..

Spor yapinca yazarim.:oops:
Cansu ogunlerjnin arası en az 4saat dimi canım
Aburvcuburuda aklından cikar
Ben 11.sınıfım şuan ama sıkı dönem başlıyor özel ders ve eski senelerin dersleri felan sürekli oturur durumda olucam o stresle ağzımı nasıl tutarım hiç bilmiyorum ama dikkat edeceğim bu kiloları acil kalıcı bir şekilde vermem gerek iki senede fıçı gibi olurum yoksa :KK43:
Oo sen erken başlıyorsunuz kampa bu erkekler haylaz oluyor beyefendi bu sene oniki olacak sevgililerden vakit bulup çalışırsa artık :(
Bende akşam yemeğimi yedim :KK70:
Fırında köfte (4 tane), patates(2 dilim), biber yedim ve birde 1 bardak ayran
öğle pek canım bişey istemedi nedense.
2 lt su içtm ama spor yok, sanırsam okul benim için tek hareket noktası olucak spor insanın gözüne bu kadar büyümemelii!
Ben ününün ilk yılı 53den 43e indim kahvaltı durağa yuruyus öğle atıştırma akşam yemeği olay şuydu her sabah 7de kahvaltı akşamda 6da son yemek kentinde sadece soda icerdim yurt özeldi ama yemekler berbatti bununda etkisi var tabi :D
basencim naptin yawww şimdiki bu yemek tabağı değil dimi hanı bu helvaları filan şekil vermek için kalıplar var yada kaseyi yarım doldurup ters çeviririz onlardan dimi

Menüm
Sabah
1.5 lavaş. :(
2 KK peynir
Domates salatalık
Kahve sütlü

Öğle
1yumurta
1dlm ekmek

Ara
Sütlü kahve

Akşam(15:30)
1kepce çorba
2yk pilav
5yk kurufasulye

Su:2lt (iki gundur su icmiyorum :( )
Spor:40dk yuruyus

Kızlar çok acim ama yemiycem belki kahve içerim canım çok fena CIS istiyor :KK43:ama allahtan evde yok

@erigim yok rahat 4 saat var sanirim sabah ile aranin arasinda...cünkü evi topladim temizledim...dizi izledim yani vardir 4 saat :D ama sunu kesin diyebilirim ne olursa olsun minide olsa protreinli bir kahvalti yapiyoruz yoksa benim gibi carkonhydrat diye sag sola saldirmaya calisirsiniz...(annem hicmimi cikolata birakmadi giderken diye dolaplari ariyan ben gibi :D )

reismler cok guzel gercekten ben de menumu yazayim

sabah
lor peynirli omlet 2 dilim cavdar domates 1 zeytin

ara
1 avuc findik badem 1 nescafe 2 si bi arada

ogle
domates soslu izgara patilcan 2 dilim cavdar 1 bardak ayran

ara
1 mandalina

aksam
1 kase mantar corbasi yesil salata 1 dolim cavdar

ara
1 sade soda

Kızlar çok acim ama yemiycem belki kahve içerim canım çok fena CIS istiyor :KK43:ama allahtan evde yok
yesil cay yap kendine bak gercekten insani frenliyor abur cubur istegi gidiyor ;) menüne göz attim..lavas sorun degil diyor karatay :) ama aksam yemegine keske salata yada yogurt koysaydin tam 5 yildizli menü olacakti :rolleyes:

yesil cay yap kendine bak gercekten insani frenliyor abur cubur istegi gidiyor :KK66: menüne göz attim..lavas sorun degil diyor karatay :) ama aksam yemegine keske salata yada yogurt koysaydin tam 5 yildizli menü olacakti :rolleyes:
Bir lavaş iki dilim ekmek bir buçuk uç dlm oluyorda :(
Akşam evde değildim kavun vardı yemedim bende :)

Benimde bu sene çok aktif geçicek 2 üniv birden inşallah senin dediğin gibi en azından spor ihtiyacını dışardan karşılayabilirim @erigim :KK70::KK70:

Diyet Kür Tarifi'nin Malzemeleri
  • Yarım salatalık
  • 1 tutam maydanoz
  • Yarım limon
  • Su
Diyet Kür Tarifi'nin Yapılışı
Maydanoz ve salatalık üzerine su eklenerek blendırla çekilir daha sonra üzerine limon sıkılıp tekrar blendırdan geçirilir her sabah yapıldığı zaman göbekte inanılmaz etkisi oluyor :-) Afiyet olsun.

Bir lavaş iki dilim ekmek bir buçuk uç dlm oluyorda :KK43:
Akşam evde değildim kavun vardı yemedim bende :)

bende bir avantaj varsa oda kavun, karpuz...serbet gibi meyveleri sevmiyorum...1,5 lavas 3 dilim ekmek kim diyor ayca kaya mi yoksa :D onun birda karatayin sayesinde ekmegi biraktim diyebilirim :KK6: zayif olacagimiz ani hayal edelim...aynaya baktigimizda ince hayal edelim kendimizi..beynimizi öyle programliyalim oda elbette zayiflamamizda yardimci olacaktir...bilinc altimiz etkilenip zayiflamayi basaricagiz arkadaslar :KK71:

bende bir avantaj varsa oda kavun, karpuz...serbet gibi meyveleri sevmiyorum...1,5 lavas 3 dilim ekmek kim diyor ayca kaya mi yoksa :KK70: onun birda karatayin sayesinde ekmegi biraktim diyebilirim :KK6: zayif olacagimiz ani hayal edelim...aynaya baktigimizda ince hayal edelim kendimizi..beynimizi öyle programliyalim oda elbette zayiflamamizda yardimci olacaktir...bilinc altimiz etkilenip zayiflamayi basaricagiz arkadaslar :KK71:
Kesinlikle önce ben kendimi öyle gitmeliyim ki başkaları inansın eşim kafaya çok taktin diyor hayır dedim taksaydim bu duruma gelmezdi dalında oldu şimdi sıra toplamakta ayrıca girenler taniyamiyir hiç bu kg olmadimki ama kısa surede yine hayrete düşecekler herkesi sasirtalim kızlar herkes nasıl yaptığımızı sirrimizi sorsun :D

Kesinlikle önce ben kendimi öyle gitmeliyim ki başkaları inansın eşim kafaya çok taktin diyor hayır dedim taksaydim bu duruma gelmezdi dalında oldu şimdi sıra toplamakta ayrıca girenler taniyamiyir hiç bu kg olmadimki ama kısa surede yine hayrete düşecekler herkesi sasirtalim kızlar herkes nasıl yaptığımızı sirrimizi sorsun :KK70:
Allahım bu akıllı tel saçma sapan düzeltiyor ne anladiniz kizlar

selam kızlar nasılsınız bakim?
ben bugün doğru dürüst bişey yemedim, sabah kahvaltıdan sonra eşimle dışarı çıktık akşam üzeri geldik. kendime görümcemin kınası için elbise baktım ama bulamadım :KK43: arayışlara devam edicem daha vakit var ne de olsa.hemen menümü paylaşayım;
sabah 10:00 az sucuklu 1 yumurta, peynir, domates, salata, zeytin, 2 dilim ince kepekli ekmek, şekersiz çay
15:00 bol yeşillikle beraber 6-7 tane çiğ köfte
18:00 2 tane eti brçak kepekli bisküvi, 2 tane hurma, 5 kayısı, şekersiz çay
şimdide yeşil çay yada maydanoz kürü yapıp içicem ama henüz karar veremedim :-) sizce? , yatmadan öncede yoğurt kürü yiyicem :KK50:

Kesinlikle önce ben kendimi öyle gitmeliyim ki başkaları inansın eşim kafaya çok taktin diyor hayır dedim taksaydim bu duruma gelmezdi dalında oldu şimdi sıra toplamakta ayrıca girenler taniyamiyir hiç bu kg olmadimki ama kısa surede yine hayrete düşecekler herkesi sasirtalim kızlar herkes nasıl yaptığımızı sirrimizi sorsun :KK70:

kimse kusura bakmasin bu forum ve bu takim benim sirrim kimselerle kolay kolay paylasamam :rolleyes::KK70: ayrica bu kilo yillarca üzerimde cokk laff yedim bu yüzden..hatta en son anneme: sen beni yemek yemeye zorlayana kadar zayifliycam demistim :KK70: hani fena bozdum kafayi onlar gelene kadar yaklasik 6 haftam var 1,5 dan hesaplasak 9 kilo yani 68 filan olurum...umarim bizimkiler taniyamaz :rolleyes::KK71::KK59: burda saat 19.40 ufaktan aksam yemegine kacarim..ayrica bu millet nerde aksam üstü bari ugrayin kizlar...bakin buraya girmiyorsunuz unutuyorsunuz...sonra gelincede cislari itiraf ediyorsunuz :KK67:

selam kızlar nasılsınız bakim?
ben bugün doğru dürüst bişey yemedim, sabah kahvaltıdan sonra eşimle dışarı çıktık akşam üzeri geldik. kendime görümcemin kınası için elbise baktım ama bulamadım :KK43: arayışlara devam edicem daha vakit var ne de olsa.hemen menümü paylaşayım;
sabah 10:00 az sucuklu 1 yumurta, peynir, domates, salata, zeytin, 2 dilim ince kepekli ekmek, şekersiz çay
15:00 bol yeşillikle beraber 6-7 tane çiğ köfte
18:00 2 tane eti brçak kepekli bisküvi, 2 tane hurma, 5 kayısı, şekersiz çay
şimdide yeşil çay yada maydanoz kürü yapıp içicem ama henüz karar veremedim :-) sizce? , yatmadan öncede yoğurt kürü yiyicem :KK50:
Var mı aklında model?

Back