• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çok güzel bir sporla karşınıza çıkıcam birazdan
Tsk ederim hayirlisi bakalim
hoşgeldiniiiz bir yeni üye daha :) meltem ben. şuan bende spor yapıyorum ne enerjiyse bir türlü bitmedi tükenene kadar devam :KK49: diyetlerimiz şok diyet felan değil sağlıklı yaşam tarzı gibi kaçamak yaptığımız da oluyor arada ama cezasını da çekiyoruz tabi :(

Y yellow diamond aramiza Hosgeldin cnm..arkadaslar zaten tüm sorulari cevablamis ama baska sorularin varsa cevablarim ben Cansu kaptanimizin yardimcisiyim...sorun varsa hic cekinme sor herkez burda birbirine destek olmak icin motive etmek icin var.
elfkkk elfkkk bende üniverste okuyorum 24 yasindayim..meslek tas sayiliriz bende insallah ögretmen olacagim 1.62 boyum..kilom baslarken 81 di burdaki citirlarin yardimiyla 77 lerdeyim suan :KK68: bir ögüt verebilirsem sabah kahvaltisini hafife almayin..güzel bir kahvalti tüm gün diyetine uygun beslenmenize yardimci olur...sporu ne zaman yapayim derseniz sabah erkenden....dus..sonra kahvalti...hem böyle biraz daha istahiniz acik olabilir (dusdan dolayi)...ben misal sabahlari pek istahsiz oluyorum :mad: sabah yaparsaniz sporu misal ögle yada aksam abur cubura eline gideceginize..sabahki eforunuzu hatirliyorsunuz hemen o eller cekiliyor :KK66:

Tesekkurler ben bi sey sorcm biraz ozel bi konu olacak ama ogrenmk istedgm bi sey sorcm ben dogum kontrol hapi kullniyorum bu durum kilo vermeme engelmio_O

Cansucugum cok sewindim Rabbim gonlune gore versin ins severek yaparsin meslegini:KK66:

Acikcasi dgum kontrol hapi kullanip zapzayif bi cok kadin var psikolojik olabilir ya da kilo aldirip aldirmamasi bunyesel de olabilir bence kosullama@elfkkk

Y yellow diamond spor olarak leslie 1 ile basliyabilirsin ardindan misal jilean shred 30 youtube yaz hemen ilk video level 1 filan yaziyor onu yapabilirsin...ben ne yapiyorum spor yaparsam...ip atliyorum 100 yapip sonra arada hareketler yapiyorum..üsenmezsem 2 kiloluk agirliklari katiyorum (pet sisesi)...bunu yorulana kadar yaklasik 30-40 dakka boyunca yapiyorum..

@elfkk benim bildigim öncelikle selülitden kurtulmak icin biraktiriliyor ama sen evlisin..bosver böylede kilo verebilirsin vücüdün alistiysa hapa yan etkisi artik bastaki gibi fazla olmaz.

Kuzuuu sen 3 mili 3 kez mi yaptin? Yok artik :KK53: pes diyorum daha da soylencek soz bulamiyorum :KK52:
yaptım valla sabah da yaptım baya spor:KK49: bu haftam kötü geçti üç öğün deneyeyim dedim akşama doğru hep elim bişeylere gitti geri iki öğüne geçiyorum ama önce onları yakmam gereek vee bu hafta 3. takımla yarışıyoruz valla o kadar iddialı konuşmalarda bulundum kazanamazsak üzülürüm :(

yaptım valla sabah da yaptım baya spor:KK49: bu haftam kötü geçti üç öğün deneyeyim dedim akşama doğru hep elim bişeylere gitti geri iki öğüne geçiyorum ama önce onları yakmam gereek vee bu hafta 3. takımla yarışıyoruz valla o kadar iddialı konuşmalarda bulundum kazanamazsak üzülürüm :KK43:

asil ben cok iddali sözlerde bulundum birde takimlarina ugrayip laf caktim :KK70: dur senin beslenmene bir bakayim tavsiyem olursa etiketlerim seni :KK68:

judiee judiee tüm sayfalari taradim bugünkü menünü bulamadim paylas bir ara cnm.
akşamı yazmadım aslında yüzüm bile yok :(

sabah:
1kase sütlü müsli
1dilim çok tahıllı ekmek
biraz tuzlu yoğurt

ara: yarım avuç leblebi

öğle:
yarım kase yoğurtlu kabak (çiğ)
yarım kase kabak yemeği

ara: 1avuç leblebi

akşam:
2börek

akşamı yazmadım aslında yüzüm bile yok :KK43:

sabah:
1kase sütlü müsli
1dilim çok tahıllı ekmek
biraz tuzlu yoğurt

ara: yarım avuç leblebi

öğle:
yarım kase yoğurtlu kabak (çiğ)
yarım kase kabak yemeği

ara: 1avuç leblebi

akşam:
2börek

simdi gördügüm gibi sorun net sabahda... müsliyi cikar bakayim hayatindan...sen cift karbonhydrat gitmissin :KK43: müsli (karbon)+ ekmek (karbon)...cok arastirdim ve cok denedim en ideali zayiflamak icin 3 ögün aralara yesil cay filan kat yani migdeni hazima gecirmeyecek seyler...

Kahvaltiyi söyle yapilirsin 1 haslanmis yumurta, yaninda 2-3 zeytin, biraz peynir, maydanoz, salatalik, biraz findik olabilir...yaninada en fazla 1 dilim ekmek dilimden kastim kendi avcunun ici var ya o kadar iste :KK59:

gelelim öglene... cok begendim afferin :rolleyes:

aksam olmamis :KK67:yani dogruya dogru..ama böreginde cesitleri var diyet börege kizmam ayca kayanin bir tarifi var yufkasiz kabak böregi ondan 2 parca yesen yaninda salata SIKinti olmaz :KK66: Börekde yiyin..tatlida yiyin YASAK katiyen yok kizlar ama diyet tariflerini yapmaya calisin...sonucta oda seker buda...seker...haaa olmadi illa gercek baklava yigcem diyorsun 1 dilim baklava degil 1 isirim alin...1 isirimdan sonra tad degil nefsinizi simartiyorsunuz :KK20: Kendinizce sunu tekrarlamaya calisin: Ben iradeleyim.. Nefsimi bana degil ben nefsime hükmederim...ve ben zayifliycagim.

Her cislari yemeye yelkendinizde bu söz akliniza gelsin.

aksam yemegimin yaninda: 1 domates 1/2 büyük kirmizi biber ve 3-4 kornisun tursu tükettim..salata yapmaya üsenmistim..yukarda sebzeleri yazmayi unutmusum..o_O

Back