• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

simdi gördügüm gibi sorun net sabahda... müsliyi cikar bakayim hayatindan...sen cift karbonhydrat gitmissin :KK43: müsli (karbon)+ ekmek (karbon)...cok arastirdim ve cok denedim en ideali zayiflamak icin 3 ögün aralara yesil cay filan kat yani migdeni hazima gecirmeyecek seyler...

Kahvaltiyi söyle yapilirsin 1 haslanmis yumurta, yaninda 2-3 zeytin, biraz peynir, maydanoz, salatalik, biraz findik olabilir...yaninada en fazla 1 dilim ekmek dilimden kastim kendi avcunun ici var ya o kadar iste :KK59:

gelelim öglene... cok begendim afferin :rolleyes:

aksam olmamis :KK67:yani dogruya dogru..ama böreginde cesitleri var diyet börege kizmam ayca kayanin bir tarifi var yufkasiz kabak böregi ondan 2 parca yesen yaninda salata SIKinti olmaz :KK66: Börekde yiyin..tatlida yiyin YASAK katiyen yok kizlar ama diyet tariflerini yapmaya calisin...sonucta oda seker buda...seker...haaa olmadi illa gercek baklava yigcem diyorsun 1 dilim baklava degil 1 isirim alin...1 isirimdan sonra tad degil nefsinizi simartiyorsunuz :KK20: Kendinizce sunu tekrarlamaya calisin: Ben iradeleyim.. Nefsimi bana degil ben nefsime hükmederim...ve ben zayifliycagim.

Her cislari yemeye yelkendinizde bu söz akliniza gelsin.

aksam yemegimin yaninda: 1 domates 1/2 büyük kirmizi biber ve 3-4 kornisun tursu tükettim..salata yapmaya üsenmistim..yukarda sebzeleri yazmayi unutmusum..o_O
Anladım çok teşekkür ederim ama ben resmen kahvaltı özürlüsüyüm ne zeytin ne yumurta ağzıma süremem sabahları çok hassas benim için ekmeği artık sürekli tüketmemeye çalışıyorum ama üstüne sürülüp yenecek bişey varsa yiyorum müsliyi de aslında mecburi aldım yulaf ezmesi alıp kendim kuru meyve fındık badem Vs eklicektim öğünüm o olacaktı bitince bida almam ama bitirmezsem annemler çok kızar çünkü sadece ben yiyorum :(

judiee judiee anladim tatlim bak o zaman söyle yapalim kahvaltiyi benim dedigim gibi...yap öglen müslini tüket..aksamda izgara tavuk balik köfte yaninda bol salata ile tüket..böylece 3 ögün yap aralardada sadece yesil cay isirgan cayi yap bunu bir 3-5 gün dene :KK66: anliyorum bende sabahlari hicbirsey yiyesim gelmiyor :mad: ama yemezsem bugün gibi..deliler gibi dolaniyorum karbonhydratli birsey ariyorum :KK61: o yüzden SIKi bir kahvalti cok önemli.

Oglumun 9. Ayi bitti 10. Ayin icersndeyiz tmm takipteyim:KK66:
Enemmmm oda kuccukmus iki ay fark var aralarında bunlar doğum kilolsrimi benimkiler süt olsun ye verirsin sonra kilolari :KK70: tam 17kg ama benim hedef 28kg :)
Anladım çok teşekkür ederim ama ben resmen kahvaltı özürlüsüyüm ne zeytin ne yumurta ağzıma süremem sabahları çok hassas benim için ekmeği artık sürekli tüketmemeye çalışıyorum ama üstüne sürülüp yenecek bişey varsa yiyorum müsliyi de aslında mecburi aldım yulaf ezmesi alıp kendim kuru meyve fındık badem Vs eklicektim öğünüm o olacaktı bitince bida almam ama bitirmezsem annemler çok kızar çünkü sadece ben yiyorum :KK43:
bitince yulaf al ben çalışırken yulaf kuru üzüm ceviz fındık yada bir tanede meyve ve yoğurtla yapıyordum inan dehşet tok tutuyor

jilian shreed level 1 de yapildi :KK49: arkadas kosuya cagirdi bende olur dedim 2,5 saat sonrada kosuya cikiyorum :KK49:
3 Takima o kadar iddali laf savurduk :oops: simdi kahvalti zamani :21:
Supersin gune bomba gibi baslamissin
Kahvaltim:
3 bardak sekersiz cay
Domates, 1 kucuk haslanmis yumurta
1 dilim kepek ekmegi
Biraz da çeçil peyniri

judiee judiee anladim tatlim bak o zaman söyle yapalim kahvaltiyi benim dedigim gibi...yap öglen müslini tüket..aksamda izgara tavuk balik köfte yaninda bol salata ile tüket..böylece 3 ögün yap aralardada sadece yesil cay isirgan cayi yap bunu bir 3-5 gün dene :KK66: anliyorum bende sabahlari hicbirsey yiyesim gelmiyor :mad: ama yemezsem bugün gibi..deliler gibi dolaniyorum karbonhydratli birsey ariyorum :KK61: o yüzden SIKi bir kahvalti cok önemli.
Bizim evde akşam yemeği pişmiyor sadece öğlen o yüzden üçüncü öğünde ne yesem arayışlarına giriyorum akşam yemeğimi komple kesicem beni sürekli aç hissettiriyor geçen hafta hiç aç gezmedim ama bu hafta berbat :( bide müslinin içindeki de yulaf ve kuru meyve Vs o baya tok tutuyor

Bizim evde akşam yemeği pişmiyor sadece öğlen o yüzden üçüncü öğünde ne yesem arayışlarına giriyorum akşam yemeğimi komple kesicem beni sürekli aç hissettiriyor geçen hafta hiç aç gezmedim ama bu hafta berbat :KK43: bide müslinin içindeki de yulaf ve kuru meyve Vs o baya tok tutuyor
Bence aksam yediden once muhakkak meyve bile olsa tuket ac kalma yoksa seni halsiz birakir tabi bu benim fikrim

Supersin gune bomba gibi baslamissin
Kahvaltim:
3 bardak sekersiz cay
Domates, 1 kucuk haslanmis yumurta
1 dilim kepek ekmegi
Biraz da çeçil peyniri

tskler cnm bu iyi halim..sporu aslinda cok aksatirim ama suan aslinda 2-3 kilo daha az olmam gerekti bir jojo kurbani oldum..ondan daha hirsliyim bu hafta ayrica 3 Takimi ezicegiz :KK59:

Bence aksam yediden once muhakkak meyve bile olsa tuket ac kalma yoksa seni halsiz birakir tabi bu benim fikrim

yok ne olursa olsun aksam meyve yok :KK20:...yogurt olabilir süt olabilir...salata olabilir...yatmadan 3 saat önce yemeyi kesiyoruz atiyorum gece 02:00 de yatiyorsunuz...23:00 cok agir olmayan birseyler yiyebilirsiniz.

Gunaydin arkadaslar..
Forum ben yokken bayagi ilerlemis..yeni katilanlarda olmus..super..
Dun son kez hastanedeydik insallah..gerci su an yine hastanedeyim ama kizimin disi icin..cok sukur babam daha iyi..
Sabah kalkinca koca bardak su ictim..ardindan 1 hlanmis yumurta 2 dilim tam tahilli ekmek sogus 7 adet zeytin ve 2 bardak orta sekerli cay

1mile leslie yapıldı oğlum uyandı kahvaltı yaptik beraber resimdeki salatalık domates oğlum tarafından katledildi :)

IMG_20150914_084943.jpg
1442214015399.jpg

Gunaydin arkadaslar..
Forum ben yokken bayagi ilerlemis..yeni katilanlarda olmus..super..
Dun son kez hastanedeydik insallah..gerci su an yine hastanedeyim ama kizimin disi icin..cok sukur babam daha iyi..
Sabah kalkinca koca bardak su ictim..ardindan 1 hlanmis yumurta 2 dilim tam tahilli ekmek sogus 7 adet zeytin ve 2 bardak orta sekerli cay
Çaya hala şeker atan mi var :KK12:bir bardaktan fazla içme o halde :63:

Back