• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cansu ogunlerjnin arası en az 4saat dimi canım
Aburvcuburuda aklından cikar

Oo sen erken başlıyorsunuz kampa bu erkekler haylaz oluyor beyefendi bu sene oniki olacak sevgililerden vakit bulup çalışırsa artık :KK43:

Ben ününün ilk yılı 53den 43e indim kahvaltı durağa yuruyus öğle atıştırma akşam yemeği olay şuydu her sabah 7de kahvaltı akşamda 6da son yemek kentinde sadece soda icerdim yurt özeldi ama yemekler berbatti bununda etkisi var tabi :KK70:
basencim naptin yawww şimdiki bu yemek tabağı değil dimi hanı bu helvaları filan şekil vermek için kalıplar var yada kaseyi yarım doldurup ters çeviririz onlardan dimi
Hahahha Allahtan kaseydi canım

canım aslında kalem elbise gibi bişey düşünüyorum daha sonrada kullanabilirim diye. sence nasıl bişey almalıyım?
kirmizi-elbise-modelleri-7.jpg

kalem-elbise-nerden-bulabilirim.jpg

Iyi aksamlar geldim.10. Takima beklerim yazilmisti:KK66:
aramiza Hosgeldiniz...ben Cansu @erigim in takim yardimcisiyim..kendinden biraz bahsedermisin..yasin, boyun, suanki kilon...hedef kilon...istersen meslegin..medeni halinide paylasabilirsin :oops: Ama simdiden uyarmis olayim cok catlak:-):KK70: bir guruba Hosgeldin burdan cikis anca Hedefe ulasiktan sonra olur :KK59::KK66:

Merhabalar tekrar ilk once samimi karsilamanizdan oturu coook cokk tesekkurler benimde cok sakin bi yapim oldugu soylenemez 171 boyunda ve 75 76 kilo vivarindayim hedefim 60 oncelikle 65 evliyim minik bi oglum var ogretmenim simdi kurallari karar defterini okudum ozet olarak neler yapmam gerekir bi de sizden dinlesem olurmu sanirim siz kendinizden daha once bahsetmssnzdir onlari bulmaya calsaym;)

aşağıdakiler gibi düşünüyorum ama bende biraz göbek problemi varya deneyemediğim içinde nasıl durur bilmiyorum. daha kloş etekli elbiselere mi baksam?
4f6c4a76-70fe-40c9-b96f-3510bccafc08.jpg

6587cd99-c457-4a42-8f57-281a4862ccb5.jpg
bu tarz elbiseler için erken bence hedefine ulaşınca giysen daha çok dikkat çekersin şimdi geriye kalanı gizlemeye bakman daha şık olur:KK68:

selam kızlar nasılsınız bakim?
ben bugün doğru dürüst bişey yemedim, sabah kahvaltıdan sonra eşimle dışarı çıktık akşam üzeri geldik. kendime görümcemin kınası için elbise baktım ama bulamadım :KK43: arayışlara devam edicem daha vakit var ne de olsa.hemen menümü paylaşayım;
sabah 10:00 az sucuklu 1 yumurta, peynir, domates, salata, zeytin, 2 dilim ince kepekli ekmek, şekersiz çay
15:00 bol yeşillikle beraber 6-7 tane çiğ köfte
18:00 2 tane eti brçak kepekli bisküvi, 2 tane hurma, 5 kayısı, şekersiz çay
şimdide yeşil çay yada maydanoz kürü yapıp içicem ama henüz karar veremedim :-) sizce? , yatmadan öncede yoğurt kürü yiyicem :KK50:
Yeşil çay iç canım madem yorulmussun
kimse kusura bakmasin bu forum ve bu takim benim sirrim kimselerle kolay kolay paylasamam :rolleyes::KK70: ayrica bu kilo yillarca üzerimde cokk laff yedim bu yüzden..hatta en son anneme: sen beni yemek yemeye zorlayana kadar zayifliycam demistim :KK70: hani fena bozdum kafayi onlar gelene kadar yaklasik 6 haftam var 1,5 dan hesaplasak 9 kilo yani 68 filan olurum...umarim bizimkiler taniyamaz :rolleyes::KK71::KK59: burda saat 19.40 ufaktan aksam yemegine kacarim..ayrica bu millet nerde aksam üstü bari ugrayin kizlar...bakin buraya girmiyorsunuz unutuyorsunuz...sonra gelincede cislari itiraf ediyorsunuz :KK67:
:D :D
Iyi aksamlar geldim.10. Takima beklerim yazilmisti:KK66:
Hosgeldin canım sen zaten kuralları okumussun
Hahahha Allahtan kaseydi canım
Ohh iyi barı
h.g. canım takımımıza ben Derya. kendinden bahsedebilir misin? kaptanımız @erigim dir, kaptan yardımcımız cansutr cansutr dir.
:KK5:
Kırmızı kırmızı
aşağıdakiler gibi düşünüyorum ama bende biraz göbek problemi varya deneyemediğim içinde nasıl durur bilmiyorum. daha kloş etekli elbiselere mi baksam?
4f6c4a76-70fe-40c9-b96f-3510bccafc08.jpg

6587cd99-c457-4a42-8f57-281a4862ccb5.jpg
Bordo bordo tabi ten renginde önemli bide köşe giyibcede firliyomu gobis
yok tatlım, bende bel ve göbek problemim var. benim en büyük avantajım ben kilo alınca tek bölgeye almıyorum orantılı olarak alıyorum
Bende de kalça :(
Merhabalar tekrar ilk once samimi karsilamanizdan oturu coook cokk tesekkurler benimde cok sakin bi yapim oldugu soylenemez 171 boyunda ve 75 76 kilo vivarindayim hedefim 60 oncelikle 65 evliyim minik bi oglum var ogretmenim simdi kurallari karar defterini okudum ozet olarak neler yapmam gerekir bi de sizden dinlesem olurmu sanirim siz kendinizden daha once bahsetmssnzdir onlari bulmaya calsaym:KK66:
ne kadar küçük bu oğlun canım misal benimki 7aylik :KK33:
Canım yediklerimize sporu suyu yazıyoruz yorumluyoruz sonra herşeyi paylaşıyoruz yarım saat takıl anlarsın :KK73:

Volanlı şık bir etek de kullanabilirsin o zaman

bu tarz elbiseler için erken bence hedefine ulaşınca giysen daha çok dikkat çekersin şimdi geriye kalanı gizlemeye bakman daha şık olur:KK68:

Yeşil çay iç canım madem yorulmussun

:KK70: :KK70:

Hosgeldin canım sen zaten kuralları okumussun

Ohh iyi barı

:KK5:

Kırmızı kırmızı

Bordo bordo tabi ten renginde önemli bide köşe giyibcede firliyomu gobis

Bende de kalça :KK43:
ne kadar küçük bu oğlun canım misal benimki 7aylik :KK33:
Canım yediklerimize sporu suyu yazıyoruz yorumluyoruz sonra herşeyi paylaşıyoruz yarım saat takıl anlarsın :KK73:

işte hiç kalem elbise bulamadım ki deneyipte nasıl durduğuna bakayım. onun için hiçbir fikrim yok maalesef. kalem yerine düz inen yada hafif volanlı tercih etmem daha mantıklı olacak sanırım. zaten daha önümde 2 ay var o zamana kadar hedefime ulaşmış olurum daha rahat elbise bulurum sanırım.

Back