Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hahahha Allahtan kaseydi canım

Iyi aksamlar geldim.10. Takima beklerim yazilmisti
aramiza Hosgeldiniz...ben Cansu @erigim in takim yardimcisiyim..kendinden biraz bahsedermisin..yasin, boyun, suanki kilon...hedef kilon...istersen meslegin..medeni halinide paylasabilirsin Ama simdiden uyarmis olayim cok catlak bir guruba Hosgeldin burdan cikis anca Hedefe ulasiktan sonra olur

Merhabalar tekrar ilk once samimi karsilamanizdan oturu coook cokk tesekkurler benimde cok sakin bi yapim oldugu soylenemez 171 boyunda ve 75 76 kilo vivarindayim hedefim 60 oncelikle 65 evliyim minik bi oglum var ogretmenim simdi kurallari karar defterini okudum ozet olarak neler yapmam gerekir bi de sizden dinlesem olurmu sanirim siz kendinizden daha once bahsetmssnzdir onlari bulmaya calsaym

Kızlar ben bugün disaridaydim.ne yedim ne yaptım bilmiyorum.şeker ve protein ağırlıklı oldu ama...

aşağıdakiler gibi düşünüyorum ama bende biraz göbek problemi varya deneyemediğim içinde nasıl durur bilmiyorum. daha kloş etekli elbiselere mi baksam?

bu tarz elbiseler için erken bence hedefine ulaşınca giysen daha çok dikkat çekersin şimdi geriye kalanı gizlemeye bakman daha şık olur

Yeşil çay iç canım madem yorulmussun

Iyi aksamlar geldim.10. Takima beklerim yazilmisti
Hosgeldin canım sen zaten kuralları okumussun
Hahahha Allahtan kaseydi canım
Ohh iyi barı
h.g. canım takımımıza ben Derya. kendinden bahsedebilir misin? kaptanımız @erigim dir, kaptan yardımcımız cansutr dir.

Kırmızı kırmızı
aşağıdakiler gibi düşünüyorum ama bende biraz göbek problemi varya deneyemediğim içinde nasıl durur bilmiyorum. daha kloş etekli elbiselere mi baksam?

Bordo bordo tabi ten renginde önemli bide köşe giyibcede firliyomu gobis
yok tatlım, bende bel ve göbek problemim var. benim en büyük avantajım ben kilo alınca tek bölgeye almıyorum orantılı olarak alıyorum
Bende de kalça
ne kadar küçük bu oğlun canım misal benimki 7aylik
Canım yediklerimize sporu suyu yazıyoruz yorumluyoruz sonra herşeyi paylaşıyoruz yarım saat takıl anlarsın

Volanlı şık bir etek de kullanabilirsin o zaman

bu tarz elbiseler için erken bence hedefine ulaşınca giysen daha çok dikkat çekersin şimdi geriye kalanı gizlemeye bakman daha şık olur

işte hiç kalem elbise bulamadım ki deneyipte nasıl durduğuna bakayım. onun için hiçbir fikrim yok maalesef. kalem yerine düz inen yada hafif volanlı tercih etmem daha mantıklı olacak sanırım. zaten daha önümde 2 ay var o zamana kadar hedefime ulaşmış olurum daha rahat elbise bulurum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…