• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

merhaba kızlar, uzun zamandır uğrayamadım yanınıza herkes mükemmel gidiyor. ben de dün uzun zamandır giyemediğim bir pantolonumu giydim, emin olun en harika tatlı o hissi veremez. iş yerinde insanlar farketmeye başladı, sırlarımı sormaya başladılar :KK54:dün kontrole gittim belden 11 cm kalçadan 5 cm incelmişim. bir ayda 6 kilo vermişim. doktor beni kapıda görünce şaşırdı resmen, siz erimişsiniz dedi:KK68:şimdi önümde 10 kilo daha var vermem gereken, hep beraber bu işi başaracağız kızlar:KK25:bu arada kahvaltı menüm 2 haşlanmış yumurta, bir kaşık sızma zeytinyağı, domates salatalık, bir buçuk dilim çavdar ekmeği ve 7 tane yeşil zeytin, 1 yeşil elma

sabah:
1dilim çok tahıllı ekmek
biraz tuzlu yoğurt
1kase sütlü müsli

ara: yarım avuç leblebi

öğle:
yarım kase yoğurtlu kabak (çiğ)
yarım tabak dereotlu kabak yemeği (az yağlı)
1 lokma çt ekmek

spor:
leslie 3mile
75squat
100mekik
200basen
150ip

bende de sınav derdi eve gelince boş zamanım kalacak mı şüphe ediyorum :KK70: artık uyku vaktimden kısıp spor yapmayı planlıyorum da uygulaması ne kadar etkili olur bilemicem :KK70:

Bir gün spor yapmamaktan bir şey olmaz. Sen baya incelşsindir zaten. Baya güzel spor yapıyorsun çünkü. Ben bile hissediyorum inceldiğimi. Yok mu şöyle eskilerden gibildiğin? :)

Bir gün spor yapmamaktan bir şey olmaz. Sen baya incelşsindir zaten. Baya güzel spor yapıyorsun çünkü. Ben bile hissediyorum inceldiğimi. Yok mu şöyle eskilerden gibildiğin? :)
Yok valla hiç incelemedim daha sadece göbekten gitti biraz kilo iniyor ama yavaş yavaş bu hafta 52leri görmem ve aynı zamanda ders çalışmam gerek :(

Yok valla hiç incelemedim daha sadece göbekten gitti biraz kilo iniyor ama yavaş yavaş bu hafta 52 görmem ve aynı zamanda ders çalışmam gerek :KK43:

Judie unuttummu yada yazmış mıydın? Ne sınavına çalışıyorsun? Allah yardımcın olsun dostum. Benim sınav haftalarım çok kötü oluyor. O dönemler izin almayı düşünüyorum.

Kız zaten kaç kilosun sende göbek olsada ne kadarcıktır ki. Göbeğim gitti dediğin şu mayo reklamlarında gördüğümüz mankenler gibi oldun heralde. :)

öğlen: 2 dilim çavdar ekmeği, beyaz peynir, domates salatalık kuru soğan, yeşil zeytin, 1 nektarin

Millet çok çetin sınavlardan geçiyorum. Evde baklavadan tutunda poğaçalar her türlü meyve, helvalar, çikolata (özellikle fıstıklı beyaz olanı çok severim) , cips... Tamam ailecek boğazımıza düşkünüzde bu kadar da olmaz ki canım.

Anneme evde yeşillik hiçbirşey yok dedim. Sen varsın ya işte. Yakında yeşilleneceksin diyor. :KK70: . Tuhaf anne. Ben gidince diyete başlıycakmış. Ben engel oluyor muşum ona. Nerde anne kız dayanışması? :mad:

Judie unuttummu yada yazmış mıydın? Ne sınavına çalışıyorsun? Allah yardımcın olsun dostum. Benim sınav haftalarım çok kötü oluyor. O dönemler izin almayı düşünüyorum.

Kız zaten kaç kilosun sende göbek olsada ne kadarcıktır ki. Göbeğim gitti dediğin şu mayo reklamlarında gördüğümüz mankenler gibi oldun heralde. :)
yok kız azcık gitti daha doğru düzgün kaç kilo verdim sanki 3kilo bile olmadı ygs lys benimki haftalık iş felan değil 2 sene boyunca oturup çalışıcam :( basenlere davetiye anlayacağın

Fotoğraf Kolajlayıcı_2HssQz-1.png
Fotoğraf Kolajlayıcı_L9LQV6-1.png
Fotoğraf Kolajlayıcı_ot7rKg-1.png
Fotoğraf Kolajlayıcı_gILkWB-1.png
Fotoğraf Kolajlayıcı_IBpjOp-1.png

Fotoğraf Kolajlayıcı_DEfr3f-1.png

Fotoğraf Kolajlayıcı_lv7omd-1.png
Fotoğraf Kolajlayıcı_IFdvQl-1.png
Fotoğraf Kolajlayıcı_vKzrF9-1.png
Fotoğraf Kolajlayıcı_yrDkoh-1.png
Fotoğraf Kolajlayıcı_F8LOgI-1.png
Fotoğraf Kolajlayıcı_ElpfsE-1.png

Fotoğraf Kolajlayıcı_gm1Fbn-1.png

Siz motive olun diye bu resimleri küçültmeye çok uğraştım. :KK68:

Eklentiler

• Fotoğraf Kolajlayıcı_IBpjOp-1.png
    Fotoğraf Kolajlayıcı_IBpjOp-1.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 63
Selam 10. Takım

Ben 3. Takım kaptanıyım malum bu hafta sizinle yarısıyoruz bi selam vereyim size ikrada bulunayım dedim afiyet olsun çekinmeyin bikereden bişey olmaz:KK53::KK70::KK70:

Eki Görüntüle 1630668 Eki Görüntüle 1630669

Afiyet olsun kızlar:KK48::KK15:
Ahh canım düşünceli rakibe bizim fistiklar yemez kendileri çok tatlı olduğundan tatlı ihtiyacımız yok :D
Millet çok çetin sınavlardan geçiyorum. Evde baklavadan tutunda poğaçalar her türlü meyve, helvalar, çikolata (özellikle fıstıklı beyaz olanı çok severim) , cips... Tamam ailecek boğazımıza düşkünüzde bu kadar da olmaz ki canım.

Anneme evde yeşillik hiçbirşey yok dedim. Sen varsın ya işte. Yakında yeşilleneceksin diyor. :KK70: . Tuhaf anne. Ben gidince diyete başlıycakmış. Ben engel oluyor muşum ona. Nerde anne kız dayanışması? :mad:
Bu anneler nerden buluyorlar böyle kelimeleri ya :D
yok kız azcık gitti daha doğru düzgün kaç kilo verdim sanki 3kilo bile olmadı ygs lys benimki haftalık iş felan değil 2 sene boyunca oturup çalışıcam :KK43: basenlere davetiye anlayacağın
Buzde bugün kardeşimi yazdırdı dershaneye kız sen benim kardeşleri yasitsin ay inanmıyorum o bizim tekne kalıntısı 430puan almalı :(
ellerine emeğine sağlık canım benim süper motive

Ahufizar Ahufizar gercekten motive edici resimler cok hosuma gitti :rolleyes: suana kadar menümü yazcam cok sacma sapanda olsa :KK70:

Sabah 12-13 gibi: 1 avuc kabak cekirdegi..3 kuru erik 3 kuru kayisi...ardindan cnm kahvalti istemedi..(sonra acisini cok cekti:KK70:)

ara: 1 avuc fistik (karatay izin veriyor) + yesil cay yudumliycam simdi
evde deli gibi kirinti abur cubur varmi diye düsünüp durdum:oops: kardesim sabah tost yapmis evi bir kizarmis ekmek kokusu sarmis :D bir ara sucuklu yumurtada aklima geldide @basen in yorumu beni caydirdi :rolleyes:

Aksama da: izgara tavuk olacak + üsenmezsem salata..

Spor yapinca yazarim.:oops:

Ahh canım düşünceli rakibe bizim fistiklar yemez kendileri çok tatlı olduğundan tatlı ihtiyacımız yok :KK70:

Bu anneler nerden buluyorlar böyle kelimeleri ya :KK70:

Buzde bugün kardeşimi yazdırdı dershaneye kız sen benim kardeşleri yasitsin ay inanmıyorum o bizim tekne kalıntısı 430puan almalı :KK43:
ellerine emeğine sağlık canım benim süper motive
Ben 11.sınıfım şuan ama sıkı dönem başlıyor özel ders ve eski senelerin dersleri felan sürekli oturur durumda olucam o stresle ağzımı nasıl tutarım hiç bilmiyorum ama dikkat edeceğim bu kiloları acil kalıcı bir şekilde vermem gerek iki senede fıçı gibi olurum yoksa :(

Bende akşam yemeğimi yedim :D
Fırında köfte (4 tane), patates(2 dilim), biber yedim ve birde 1 bardak ayran
öğle pek canım bişey istemedi nedense.
2 lt su içtm ama spor yok, sanırsam okul benim için tek hareket noktası olucak spor insanın gözüne bu kadar büyümemelii!

yok kız azcık gitti daha doğru düzgün kaç kilo verdim sanki 3kilo bile olmadı ygs lys benimki haftalık iş felan değil 2 sene boyunca oturup çalışıcam :KK43: basenlere davetiye anlayacağın
Ben ÖSS yılında hiç kilo almamıştım hatta vermiştim sonra sonuçları beklerken aldım gerçi. Sağlıklı beslenmek senin sınav başarını da arttırır, şeker zihin açmak yerine insanı uyuşturuyor, dikkatini bozuyor sakın unutma

Back