cuma günü de biz bekleriz senin çıtırları topla eğlence varSelam 10. Takım
Ben 3. Takım kaptanıyım malum bu hafta sizinle yarısıyoruz bi selam vereyim size ikrada bulunayım dedim afiyet olsun çekinmeyin bikereden bişey olmaz
Eki Görüntüle 1630668 Eki Görüntüle 1630669
Afiyet olsun kızlar
ay bravo canım seninle gurur duyuyorum, sucuklu yumurta kaçmıyor zayıflayınca yersin@basen cok saol cnm...sayends sucuklu yumurta + ekmekten vazgetimviyiki bu Takimdayim süpersiniz kizlar
bende de sınav derdi eve gelince boş zamanım kalacak mı şüphe ediyorumartık uyku vaktimden kısıp spor yapmayı planlıyorum da uygulaması ne kadar etkili olur bilemicem
Yok valla hiç incelemedim daha sadece göbekten gitti biraz kilo iniyor ama yavaş yavaş bu hafta 52leri görmem ve aynı zamanda ders çalışmam gerekBir gün spor yapmamaktan bir şey olmaz. Sen baya incelşsindir zaten. Baya güzel spor yapıyorsun çünkü. Ben bile hissediyorum inceldiğimi. Yok mu şöyle eskilerden gibildiğin? :)
Ben de bu hafta 60ları görsem hiç fena olmaz.60.9'a bile razıyımYok valla hiç incelemedim daha sadece göbekten gitti biraz kilo iniyor ama yavaş yavaş bu hafta 52leri görmem ve aynı zamanda ders çalışmam gerek
Yok valla hiç incelemedim daha sadece göbekten gitti biraz kilo iniyor ama yavaş yavaş bu hafta 52 görmem ve aynı zamanda ders çalışmam gerek
yok kız azcık gitti daha doğru düzgün kaç kilo verdim sanki 3kilo bile olmadı ygs lys benimki haftalık iş felan değil 2 sene boyunca oturup çalışıcamJudie unuttummu yada yazmış mıydın? Ne sınavına çalışıyorsun? Allah yardımcın olsun dostum. Benim sınav haftalarım çok kötü oluyor. O dönemler izin almayı düşünüyorum.
Kız zaten kaç kilosun sende göbek olsada ne kadarcıktır ki. Göbeğim gitti dediğin şu mayo reklamlarında gördüğümüz mankenler gibi oldun heralde. :)
Ahh canım düşünceli rakibe bizim fistiklar yemez kendileri çok tatlı olduğundan tatlı ihtiyacımız yokSelam 10. Takım
Ben 3. Takım kaptanıyım malum bu hafta sizinle yarısıyoruz bi selam vereyim size ikrada bulunayım dedim afiyet olsun çekinmeyin bikereden bişey olmaz
Eki Görüntüle 1630668 Eki Görüntüle 1630669
Afiyet olsun kızlar
Bu anneler nerden buluyorlar böyle kelimeleri yaMillet çok çetin sınavlardan geçiyorum. Evde baklavadan tutunda poğaçalar her türlü meyve, helvalar, çikolata (özellikle fıstıklı beyaz olanı çok severim) , cips... Tamam ailecek boğazımıza düşkünüzde bu kadar da olmaz ki canım.
Anneme evde yeşillik hiçbirşey yok dedim. Sen varsın ya işte. Yakında yeşilleneceksin diyor.. Tuhaf anne. Ben gidince diyete başlıycakmış. Ben engel oluyor muşum ona. Nerde anne kız dayanışması?
Buzde bugün kardeşimi yazdırdı dershaneye kız sen benim kardeşleri yasitsin ay inanmıyorum o bizim tekne kalıntısı 430puan almalıyok kız azcık gitti daha doğru düzgün kaç kilo verdim sanki 3kilo bile olmadı ygs lys benimki haftalık iş felan değil 2 sene boyunca oturup çalışıcambasenlere davetiye anlayacağın
ellerine emeğine sağlık canım benim süper motiveEki Görüntüle 1630909 Eki Görüntüle 1630910 Eki Görüntüle 1630911 Eki Görüntüle 1630904 Eki Görüntüle 1630905
Eki Görüntüle 1630891
Eki Görüntüle 1630899 Eki Görüntüle 1630900 Eki Görüntüle 1630901 Eki Görüntüle 1630898 Eki Görüntüle 1630907 Eki Görüntüle 1630908
Eki Görüntüle 1630906
Siz motive olun diye bu resimleri küçültmeye çok uğraştım.
Ben 11.sınıfım şuan ama sıkı dönem başlıyor özel ders ve eski senelerin dersleri felan sürekli oturur durumda olucam o stresle ağzımı nasıl tutarım hiç bilmiyorum ama dikkat edeceğim bu kiloları acil kalıcı bir şekilde vermem gerek iki senede fıçı gibi olurum yoksaAhh canım düşünceli rakibe bizim fistiklar yemez kendileri çok tatlı olduğundan tatlı ihtiyacımız yok
Bu anneler nerden buluyorlar böyle kelimeleri ya
Buzde bugün kardeşimi yazdırdı dershaneye kız sen benim kardeşleri yasitsin ay inanmıyorum o bizim tekne kalıntısı 430puan almalı
ellerine emeğine sağlık canım benim süper motive
Ben ÖSS yılında hiç kilo almamıştım hatta vermiştim sonra sonuçları beklerken aldım gerçi. Sağlıklı beslenmek senin sınav başarını da arttırır, şeker zihin açmak yerine insanı uyuşturuyor, dikkatini bozuyor sakın unutmayok kız azcık gitti daha doğru düzgün kaç kilo verdim sanki 3kilo bile olmadı ygs lys benimki haftalık iş felan değil 2 sene boyunca oturup çalışıcambasenlere davetiye anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?