• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam öncelikle bi acıklama yapmak istiyorumm. 2. günümün sonunda diyeti bozdum ve moralmen ökmüş durumdayım. sözlüm benim 45 kiloolmamı istiyor. bu gidişle olamıcam ve ınsanların kilo verişlerini görmek istemedim .bir türlü diyet yapamıyorum ben nolcam böyle.gercekten cok istiyorum ama yapamıyorum ama yapmak istiyorum. bi başlayabilsem yapcam ama yapamıyorum kızlaryardımcı olun. bi başlasam tm yapcam. önceden yaptım yine yapabilirim ama bi türlü başlayamıyorum her gün ayrı mutsuz umutsuz geçiyo

selam öncelikle bi acıklama yapmak istiyorumm. 2. günümün sonunda diyeti bozdum ve moralmen ökmüş durumdayım. sözlüm benim 45 kiloolmamı istiyor. bu gidişle olamıcam ve ınsanların kilo verişlerini görmek istemedim .bir türlü diyet yapamıyorum ben nolcam böyle.gercekten cok istiyorum ama yapamıyorum ama yapmak istiyorum. bi başlayabilsem yapcam ama yapamıyorum kızlaryardımcı olun. bi başlasam tm yapcam. önceden yaptım yine yapabilirim ama bi türlü başlayamıyorum her gün ayrı mutsuz umutsuz geçiyo
Öncelikle bi kendin için yaşa lütfen sözlün annen bence etrafın takıntılı insanlarla dolu insanlar birbirine destek olur ben bu hafta kilo veremedim ama kizlar adina cok mutlu oldum mesela.s eni bu kadar bezdirecek başkalarının mutluluklarını gormek istemeyecek kadar ne var cevrennde kusura bakma sert konuşuyorum ama ben dolastirmam sözümü zaten çok bi kilon yok bu neyin takintisidir
Üzgünüm listelere alamam diskalifiye oldun o konuda
Fakat aramızda devam edebilirsin böylece belki streste yapmamış olursun

listelere tekrar nasıl girebilrim ben yarısmak istıyorumen baştan? ikinci sansımyok mu

ben Nutellayi çok severim de o sebeple :KK17: korkudan eve alamıyorum . Tek yediğim cikolata o. Şu sıralar da stres var. Şimdi olsa kesin kasiklamistim. Zamanında o kavanozlar aldırdı bana bu kiloları :KK11:
banadaaa bende çok severim nutellayı ve ufak kavanoz bana en fazla 3 gün giderdi :KK14:

listelere tekrar nasıl girebilrim ben yarısmak istıyorumen baştan? ikinci sansımyok mu
Üzgünüm bu ikinci şansını zaten daha öncede yedisinde tatilden döneceğim deyip donmedin listeler için sorumluluk lazım kilo akşamda gelir söylersin menunu paylaşır son vs yanı ilk sayfadaki kuralları dayanıyordu burdakiler karşı sorumluluğun var
Yarışmak istersen paylaşım alanına yaz başka takımda iki hafta deneme suresini geçerken girersin listeye

oncelikle buna yorum yapmak istedim erkek arkadasin sana zayifla diyor da kendi mukemmel erkek vucuduna mi sahip acaba kendimizi bu kadar metalastirmayalim zayiflama bizim bedenimizle ilgili bir karar ve sadece bizi ilgilendirir baskalari icin ciktigin yolda motivasyonun zatenn yarim olur. sozlunun seni oldugun gibi sevmesi lazim tatlim :)

Olmadım canım, ben bir hafta önceden ödem toplayıp, migren ve göğüs ağrıları çekmeye başlıyorum :( biraz sıkıntılı geçiyor :( geçen kış hep zayıf düşüyordu bünyem hastanelik oluyordum, bildiğin normal sinüzit migren ağrıları yaşıyorum :( @erigim

Olmadım canım, ben bir hafta önceden ödem toplayıp, migren ve göğüs ağrıları çekmeye başlıyorum :KK43: biraz sıkıntılı geçiyor :KK43: geçen kış hep zayıf düşüyordu bünyem hastanelik oluyordum, bildiğin normal sinüzit migren ağrıları yaşıyorum :KK43: @erigim
oy çok zor canım geçmiş olsun valla benimde riadan sonra bir hafta önceden başlıyor tepkiler bol su tuketelim

günaydıııınnn
ben de- börek ve kızartma testini geçtim şuan. kahvaltı hariç ekmeksizliğe devam oh be sağlıksız yiyecek yok stres yok

sabah:
1dilimden az çok tahıllı ekmek
1kase sütlü müsli
biraz da tuzlu yoğurt

günaydıııınnn
ben de- börek ve kızartma testini geçtim şuan. kahvaltı hariç ekmeksizliğe devam oh be sağlıksız yiyecek yok stres yok

sabah:
1dilimden az çok tahıllı ekmek
1kase sütlü müsli
biraz da tuzlu yoğurt
kız yoğurtçu günaydın: D

Dün ki menüm
Sabah
60g lavaş tam buğdaylı(1adet)
60g peynir(2kk kadar)
Domates salatalık
1yumurta

Ara