Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bence etiform elmali icin uzulmene gerek yok hem oglen hem aksam ekmek yenmemis cunki :) gayet saglikli bi gun olmus

kıymetini bilin bende gece kaç kez kalktik hicc bilmiyorum en son 8.30da kafamda birşey vardı yüzüme sapsap vuran :)
allah bağıslasın. benim de bitane sap kardeşim var sağolsun sabah simit istiyormusun diye uyandırıyor sadece ben diyetteyken ama

Gunaydin kizlarrrr musmutlu, bol gezmeli bir pazar gununuz olsun
Bende sabah erkwn kalktim esim sayesinde simdide cay iciyorum kahvaltimi ettim.
2 ince dilim kepwkli ekmek, sucuklu 1 tane yumurta, peynir, 9 zeytin, domates, salata, 1 cay kasigi bal.
Ama hala karnim ac sanki

Paylaşımlarınızı okudukça aç olsamda doyuyorum.

Bu gün çok enerjik hissediyorum. Yağmur falan dinlemeyip koşucam inşAllah.

Okulun açılmasına çok az kaldı. Ders programım açıklanmış. Şimdiden gözdüm korktu.

Ders programı konusunda katılıyorum sana

bende de sınav derdi eve gelince boş zamanım kalacak mı şüphe ediyorum artık uyku vaktimden kısıp spor yapmayı planlıyorum da uygulaması ne kadar etkili olur bilemicem

Yazılanları okuyunca bir şey anlatmak geldi içimden. Ben yıllarca eşinden arkadaşlarımdan ailemden durmadan kilolusun kilo ver vb sitemler duydum. Sanki ben bilmiyormusum gibi. Ve söylenenleri devamli kafama takip kendimden nefret ettim. Ugrasarak her sene 10 kilo verdim sonra hop geri aldım. Neden çünkü hep kendimden nefret ettim insanlar beni beğensin diye takıntı yaptım ama buna değmez . Önemli olan sizin kendinizi beğenmeniz başkalarının değil . O sebeple lütfen başkaları için değil kendiniz için kilo verin. Kendinizi Sevin o zaman göreceksiniz başkalarıda sizi sevecek . Bir de rakamlara takilmayin . 50 veya 70 değil önemli olan kendinizi aynada beğendiğiniz an olmustur bu iş. Önce kafada bitsin kilo sonra tartı kendiliğinden düşecek

Kesinlikle haklısın başklarının söyledikleri için birseyler yapınca kalıcı sürekliliği olan bişey olmuyo hoop geri gelsn kilolar, önce kendimiz için savaşmalıyız

Kesinlikle haklısın başklarının söyledikleri için birseyler yapınca kalıcı sürekliliği olan bişey olmuyo hoop geri gelsn kilolar, önce kendimiz için savaşmalıyız
Ben bu sefer diet yaptığımı bole kimseye soylemeyecegim insanlar destek olmak yerine köstek oluyor en iyisi derdini anlayanla paylasmak

Selam kızlar :)

Ben bugün kahvaltıyla öğleyi beraber çıkardım sanırsam saat birde yemek yiyerek :)

Kaşarlı menemen, maydanozlu peynir, 6 tane zeytin ve 2 dilim tb ekmeği yedim.

bende digcektim takimimizdaki eceline susamis yarismaci kim acaba Cayi sekersiz alirim

kizlar dün cok yogun bir gündü sabah alisveris sonra tarlaya gittim 2 saatten fazla sürdü kardesim agir vasita gibi miy miy is yaptigi icin eve geldim dus + yemek hemen ise kostum...eve vardigimda 23.30 filan olmustu..fasulyeyi icliyorum derken 01.00 buldu biraz uzandim sonra 2 gibi yattim....saat 7 de caldi ama geri yatiim nasil yorgunsam 1 saat önce uyanabildim yani katilim yapmiyor ugramiyor diye kizmayin

Sabah: 2 yumurta ile omlet, 1/2 kirmizi biber, 4.5 yesil biber, ceviz, peynir

Aksam: ekmeksiz + ev yogurdu ile iskender

Gece eve vardigimda taabiiki actim ama bir lokma dahi atmadim agzima haa bu ara iskendere kizacak olan arkadaslar ben Karatayciyim o yüzden SIKinti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…