- Emoji Skoru
- 99.184
- Puanlar
- 598
erkenden kalkıverdim sabah sporu yapim diye biraz fazla erken olmuş geri yattım
Dün ki menüm
Sabah
60g lavaş tam buğdaylı(1adet)
60g peynir(2kk kadar)
Domates salatalık
1yumurta
Ara
Kahve
Öğle
120g köfte(4kifte kadar)
Salata
2yk yoğurt
Ara
1/2 elma
Aksam
5yk fırında karnabahar
Salata
İki tane üzüm
Ara
Eti form elmalı
Su:2lt
Spor:2*1mile leslie
3*1 yuruyus
kıymetini bilin bende gece kaç kez kalktik hicc bilmiyorum en son 8.30da kafamda birşey vardı yüzüme sapsap vuran :)
Sadece Pinkberry yiyecekseniz İdeal sanırımkizlar bugun avmye gidicem de arkadaslarla pinkberry yesem ara ogun olarak fazla mi olur ki
Ders programı konusunda katılıyorum sanaPaylaşımlarınızı okudukça aç olsamda doyuyorum.
Bu gün çok enerjik hissediyorum. Yağmur falan dinlemeyip koşucam inşAllah.
Okulun açılmasına çok az kaldı. Ders programım açıklanmış. Şimdiden gözdüm korktu.
Paylaşımlarınızı okudukça aç olsamda doyuyorum.
Bu gün çok enerjik hissediyorum. Yağmur falan dinlemeyip koşucam inşAllah.
Okulun açılmasına çok az kaldı. Ders programım açıklanmış. Şimdiden gözdüm korktu.
Kesinlikle haklısın başklarının söyledikleri için birseyler yapınca kalıcı sürekliliği olan bişey olmuyo hoop geri gelsn kilolar, önce kendimiz için savaşmalıyızYazılanları okuyunca bir şey anlatmak geldi içimden. Ben yıllarca eşinden arkadaşlarımdan ailemden durmadan kilolusun kilo ver vb sitemler duydum. Sanki ben bilmiyormusum gibi. Ve söylenenleri devamli kafama takip kendimden nefret ettim. Ugrasarak her sene 10 kilo verdim sonra hop geri aldım. Neden çünkü hep kendimden nefret ettim insanlar beni beğensin diye takıntı yaptım ama buna değmez . Önemli olan sizin kendinizi beğenmeniz başkalarının değil . O sebeple lütfen başkaları için değil kendiniz için kilo verin. Kendinizi Sevin o zaman göreceksiniz başkalarıda sizi sevecek . Bir de rakamlara takilmayin . 50 veya 70 değil önemli olan kendinizi aynada beğendiğiniz an olmustur bu iş. Önce kafada bitsin kilo sonra tartı kendiliğinden düşecek
Ben bu sefer diet yaptığımı bole kimseye soylemeyecegim insanlar destek olmak yerine köstek oluyor en iyisi derdini anlayanla paylasmakKesinlikle haklısın başklarının söyledikleri için birseyler yapınca kalıcı sürekliliği olan bişey olmuyo hoop geri gelsn kilolar, önce kendimiz için savaşmalıyız
birbirimizin en büyük destekçisiyiz sen hiç bozma moralini yola devamBen bu sefer diet yaptığımı bole kimseye soylemeyecegim insanlar destek olmak yerine köstek oluyor en iyisi derdini anlayanla paylasmak
oy çok zor canım geçmiş olsun valla benimde riadan sonra bir hafta önceden başlıyor tepkiler bol su tuketelim
Selam 10. Takım
Ben 3. Takım kaptanıyım malum bu hafta sizinle yarısıyoruz bi selam vereyim size ikrada bulunayım dedim afiyet olsun çekinmeyin bikereden bişey olmaz
Eki Görüntüle 1630668 Eki Görüntüle 1630669
Afiyet olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?