Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bravo ya ben şuan pişmanlıktan ölüyorum resmen nasıl kandırıyor beni bu börekler akşamım kötü geçti hiç hiç hiç birini beğenmedim sinirlendim hatta bugün ek spor yapcamKizlaarrr beni tebrik edinnnn, KV manti yapmis cqgirdi misafir de vqrdi ama ben yemedimmm1 kase yogurt, 1 dilim tb ekmegi, salata yedim. Kolada icmedimm
![]()
Kizlaarrr beni tebrik edinnnn, KV manti yapmis cqgirdi misafir de vqrdi ama ben yemedimmm1 kase yogurt, 1 dilim tb ekmegi, salata yedim. Kolada icmedimm
![]()
Ayyyy şimdide baklava cikqrdilar ve süper gözüküyor biri beni tutsun![]()
NutellamiBugün sadece kahvaltı yaptımOnda da 3 krep ve 3 yemek kaşığı nutella ayrıca 2 dilim peynir yedim
Spor falan yapamadım maalesef
Ama sadece bunları yedim gün boyu affı olmaz mı?Nutellami![]()
heryerde baklava var boşver boşver hedefine ulaşınca yersin bugün ben ettim sen etme lütfenAyyyy şimdide baklava cikqrdilar ve süper gözüküyor biri beni tutsun![]()
woowwKizlaarrr beni tebrik edinnnn, KV manti yapmis cqgirdi misafir de vqrdi ama ben yemedimmm1 kase yogurt, 1 dilim tb ekmegi, salata yedim. Kolada icmedimm
![]()
spor:
leslie 3miles x2
100mekik
200basen
450ip
100squat
ben Nutellayi çok severim de o sebepleAma sadece bunları yedim gün boyu affı olmaz mı?
ben Nutellayi çok severim de o sebepleAma sadece bunları yedim gün boyu affı olmaz mı?
Kizlaarrr beni tebrik edinnnn, KV manti yapmis cqgirdi misafir de vqrdi ama ben yemedimmm1 kase yogurt, 1 dilim tb ekmegi, salata yedim. Kolada icmedimm
![]()
Kız mantıyi yenmissin baklavayi da yen canımAyyyy şimdide baklava cikqrdilar ve süper gözüküyor biri beni tutsun![]()
Tesekkur ederim canım benimEriğim canım
Tatildeydım yeni gordum hayırlı olsun Takımın
10 numara kaptan 10 numara takım
Ne keyifli olur burda zayıflamak
Borekkkkkkkakşam:
1tavuklu sebzeli börek
1kase yoğurt
yarım kase sütlü müsli
su ve spor 2saat sonra
Başka birşey yemedin miBugün sadece kahvaltı yaptımOnda da 3 krep ve 3 yemek kaşığı nutella ayrıca 2 dilim peynir yedim
Spor falan yapamadım maalesef
Aynen öyleheryerde baklava var boşver boşver hedefine ulaşınca yersin bugün ben ettim sen etme lütfen![]()
Hala regl olmadın mi canimSüpersin tatlımm
Bende bugünü sağlıklı geçirdim.
Akşam yemeği, domates, maydanoz ve 4 parça ızgara tavuk göğsünden oluşan yoğurtlu salata. 3 yemek kaşığı da kurufasulye.
Bugün göğüslerim iyice ağrıyor çok halsizimgündüz 4 saat uyumuşum, nevrim döndü
![]()
Bravoooo çok iyi gidiyorsunsabah
1 rafadan yumurta 2 dilim ekmek domates maydanoz 3 zeytin
ara
1 fincan sade kahve 3 ceviz
ogle
1 tabak taze faulye 1 kase mantar corbasi 3 kasik yogurt
ara
1 dilim kavun
aksam
tonbalikli sata 1 bardak ayran
ara
1 avuc findik 1 bardak limonlu yesim cay
annem alisverise gitmis gelirken bana browne intense almis yemedim cok sewerdim ama canim bile cekmedi :/
Okul açılınca gorurum seni :)@erigim Ayy okulumun başlamasına çok az kaldı son rahat günleriim ondan bu geç kalkışlar![]()
telafi etmissin canım boregi :)spor:
leslie 3miles x2
100mekik
200basen
450ip
100squat
börekleri götür sen de böyle olursunTatlim senin bu sporlqrina hayranim vallahi, seni ayakta alkisliyorumbu kadar cok sporu nasil beceriyosun?
![]()