- 27 Şubat 2010
- 2.491
- 3.273
- 333
sahuru yok zayıf buldum. böyle yapma kübra kızarmış ekmek yeseydi 1 dilim.17 temmuz
sahur
zeytin peynir , haşlanmış yumurta
iftar
domates çorbası
2 adet sandal köfte
1 adet patetesl börek
salata
1 adet tulumba
iftara sözüm yok kaptanım ödevi ama bence yinede az yemişsin. kaptan izin verdi her şeyi ye diye sen 1 tulumbacık yemişsin ben olsam 10 tane yerdim.
8 YILDIZ
16.07.2013
sabah;10:00
aç karnına 1 su bardağı (s.b.) ıhlamur ve 1 s.b. ılık su
3 kayısı 4 adet kiraz 3 y.k. müsli yarım su bardağı süt
ara;12:00
2 s.b. 9 lu çay
öğlen; 02:00
yemekten önce 1 su bardağı ılık su
3 köfte büyüklüğünde kıyma
1 su bardağı yoğurt
haşlanmış kabak
1 adet közlenmiş biber
ara;05:00
1 kupa yeşil çay
3 y.k. müsli
1 elma
akşam;08:30
yemekten önce 1 s.b. ıhlamur
1 yemek tabağı kadar yağlı yeşil salata
ara;10:00
4 adet diyet bisküvi
1 su bardağı yeşil çay
yatış: 12:30
resmen aç uyudum. birde önceki gün şekeri çok yükseltmişsm yada çlok düşürmüşsem ertesi gün daha çok acıkıyorum. önceki gün yaptığımşkeer dengesizliğinden sonra daha çok acıkmıştım.
spor; yok
su;2-3 litre bitki çayları ile birlikte
dark detoks yaptım demişsin ama bence detoks değil kendine eziyet etmişsin. detoksa hazır işlenmiş gıdalar yenmemeli. sabah çok az protein almış onun yerine şeker içeriği yüksek şeyler yemişsin. müsli hiç masum değil içinde şeker var. yulaf ezmesi veya yulaf kepeği yemelisin onun yerine.
bu 9lu çayın içinde simemaki var mı? bunu daha öncede sormuştum. inşallah yoktur çünkü simemaki bir çok form çayında olan fakat bağırsaklara çok zarar veren ve bağırsak tembelliğini yok açan bir bitkidir. öğleni beğendim. ara öğününde ise yine müsli var ve elma. umarım yeşil emladır. çünkü kırmızı elme ne yazıkki daha çabuk acıkırı. akşam yağlı salata yerine yağsız kızarmış ekmekli (1 adet) salata yeseydin veya yoğurtlu salata yeseydin daha faydalı olacak ve gece o büskivilere yemeyecektin. diyet büskiviler kesinlikle masum değil.
çok üzgünüm ama bu pek detoks olmamış benim gözümde..
ama çaban ve dikkatin için ve kaçamak olmadığı için (gece yemeye göz yumuyorum)
8 YILDIZ
16.06.2013
Kahvaltı
1 Pop kek
1 fincan çay
Öğle
Karışık zeytin yağlı tabağı
1/2 dilim kadayıf tatlısı
Ara
8-10 ad. sarı kiraz
Akşam
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
1 kase salata
Gece
6 parmak gofret
1 halley
Su :1 litre
Spor yok :18::18:
ilknur seni sarsalım dedin sarstık ama yine devam.. pazartesi menün nerde!.........
hani bitki su raporları?...
defter alıp yazmaya başladın mı?
dahi bende kilo alıp duruyorum kaçamak yapıyorum ama cezalarımıda çekip burdan kopmuyorum.
bak seni bi sallarım kaptanım bile alamaz elimden..
şaka bir yana ilknurcum cidden biraz özen göstermen lazım. olmuyor böyle yeni izinden geldin hemen toparlanman lazım ama sen korkunç bir rapor ile çıkıyorsun.
kaptan kübraya yemesi için ceza verdi ama sen ondan çok yemişsin...
hiç öğün öğün yorum yapmayacağım çünkü tümden felaket..
cumartesiye kadar kaçamak yapman yasak...
4 YILDIZ
Son düzenleme: