Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama yazman lazım ki kuzum bende o menüye göre cezalardan seçebileyim.
15 temmuz 2013
12.00
1Dilim karpuz
1Meyveli soda
1türk kahvesi
14 .00
4 fıstık
2 üzüm
17.00
Yarım tabak etli nohut
24. 00
1Türk kahvesi
2litre su
Kızlar 2günde 2kilo vermiştim ya.kendime geldim eski kiloma döndüm.hastalıktan oldu bence.sizce bukadar sık oynaması normal mi?
dikkat dikkat akıl veriyorum. bugün ne? salı günü.. çarşamba günü sana yazdığım menüyü uygulayacaksın. sorun hallolacak. sana tükenmişlik sendromu teşhisi koyuyorum. hedefine yaklaştığın için vücut sana amaaaaaaaaaaan beeeeeeeeeeeee diyor.. hallederiz.
benim içinde koşuşturmacalı günlerdi. dün bayağı kalabalık misafir ağırladık. yorgunum bitkinim. sizinle ilgilenemedim. hemen ilk yaprağımızı dökmüşüz bile...
innuş hoş geldin canım
15 TEMMUZ 2013,PAZARTESİ
SAHUR
1 simit
1 kibrit kutusu peynir
domates
salatalık
İFTAR
1 kase tarhana çorbası
1 parça körili tavuk ve biber
çeyrek pide
10 GİBİ
1 şeftali
1 dilim kavun
1,5 litre su
canım akşamki pastayı meyve yerine sayabilirsek görmezden gelinir diye düşünüyorum. ama bence ekmek eklemelisin en azından 1 dilim yoksa kaslarını kaybedersin demişti diyetisyenim.15 temmuz
1 haşlanmış yumurta
zeytin peynir
1-2 çatal nutella
iftar
çorba
tavuk sote
salata
minik dilim pasta
14 temmuz pazar
sahur
zeytin peynir
1 haşlanmış yumurta
1-2 çatal nutella
avuç içi kadar pide
iftar
çorba
3-4 köfte, patlıcan
salata
2 adet tulumba
canım bence akşamlara ekmek eklemelisin tabi bengi ne düşünür bu konuda bide ona sormak lazım13 temmuz cumartesi
sahur zeytin peynir
haşlanmış yumurta
1 parça gözleme
iftar
çorba
2 ızgara tavuk şiş
salata
2 küçük baklava
dikkat dikkat akıl veriyorum. bugün ne? salı günü.. çarşamba günü sana yazdığım menüyü uygulayacaksın. sorun hallolacak. sana tükenmişlik sendromu teşhisi koyuyorum. hedefine yaklaştığın için vücut sana amaaaaaaaaaaan beeeeeeeeeeeee diyor.. hallederiz.
benim içinde koşuşturmacalı günlerdi. dün bayağı kalabalık misafir ağırladık. yorgunum bitkinim. sizinle ilgilenemedim. hemen ilk yaprağımızı dökmüşüz bile...
innuş hoş geldin canım
bence abartısız güzel br men canım, ama sahurda biraz daha protein elersen günün senin için daha kolay geçer
canım akşamki pastayı meyve yerine sayabilirsek görmezden gelinir diye düşünüyorum. ama bence ekmek eklemelisin en azından 1 dilim yoksa kaslarını kaybedersin demişti diyetisyenim.
canım bence akşamlara ekmek eklemelisin tabi bengi ne düşünür bu konuda bide ona sormak lazım
:))))))
canım çorbanın cinsini yazmamışsın.13 temmuz cumartesi
sahur zeytin peynir
haşlanmış yumurta
1 parça gözleme
iftar
çorba
2 ızgara tavuk şiş
salata
2 küçük baklava
sahurda nutellayı görmezden geliyorum olsun o kadar. güzelde olmuş :)14 temmuz pazar
sahur
zeytin peynir
1 haşlanmış yumurta
1-2 çatal nutella
avuç içi kadar pide
iftar
çorba
3-4 köfte, patlıcan
salata
2 adet tulumba
nutella alışkanlık haline gelmesin sakınnnn.. sahurda 2 dilim kızarmış ekmek yesen şu nutellayı yemesen iyi olacaktı.15 temmuz
1 haşlanmış yumurta
zeytin peynir
1-2 çatal nutella
iftar
çorba
tavuk sote
salata
minik dilim pasta
15 TEMMUZ 2013,PAZARTESİ
SAHUR
1 simit
1 kibrit kutusu peynir
domates
salatalık
İFTAR
1 kase tarhana çorbası
1 parça körili tavuk ve biber
çeyrek pide
10 GİBİ
1 şeftali
1 dilim kavun
1,5 litre su
15.07.2013
sabah;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim t.b. emeği
çok az peynir
yeşillik
öğle;
10 cm kare kadar tahinli çörek
2 y.k. mantar sote
akşam;:26::26::26:
1 kase çorba
3 y.k. arnavut ciğer
2 adet köfte
2 y.k. pirinç pilavı salata
2 dilim baklava
dün davetteydik çok abarttım pöff çok kötü oldu bugün bengiden önce kendime ceza verip detoksa başladım. pişmanım ühüüüüüüüüüüüüüüü
spor yok
su;2-3 litre
Slm kızlar ben geldim..
Menülerimi buraya yazmaya çok utanır durumdayım. Fena halde de kilo aldım.. Acilen ama acilenn hizaya girmem lazım..(SAnki önceden çok hizadaymışım gibi)
Sporda tırt oldu kaç haftadır.. Birde moralsizim durmadan yemeğe tatlıya saldırıyorum offffffffff..
Bengiii Chentiqq durdurun beniii