Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çok seviyorum sıcak ekmeği pideyi ya hiç bişey aramam yanında oturur yerimBen hep yörük yiyorum aslında ama pideyle resmen aşk yaşıyoruz ramazan pidesi bi yana dünya bi yanaOnun için azcık almaya çalışıyorum çok yemiyorum yörüğü de hiç sevmiyorum o olsa yemem
![]()
güzel menü.11 TEMMUZ 2013,PERŞEMBE
SAHUR
4yemek kaşığı pastırmalı yumurta
çeyrek ya da daha az pide
1 bardak atom
İFTAR
1 kase şehriye çorbası
1 parça körili tavuk
çok az pide
1 top dondurma
1.5 litre su
sanırım kilo aldın kaptaninnuk bugün gelecek miydi hala izinli miydi? şura kaldı bir tek..
mel, mesaj sayını doldurmak için mi böyle arka arkaya yazıyorsun. yemezler... farklı zamanlarda gelmelisin
kızlar ben sabah tartıldım... 58,6 geldim ya![]()
canım sözüm sana değil ama ikileme düştüğüm için soruyorum.ben bundan 1 ay önce diyetisyene gittim akşam menüsünü yazıyorum öğle ile aynı;Ekmek normal ekmekti cok ufak parcalara ayirip yedim. Dişim agriyor canim yutkunurken bile zorlanıyorum. Kakaolu sutu ictim ilac icip doktora gittim agrım coştu çünkü. Musakkada patlicanlar kızartılıyor ve yagli diye yemedim çok.2 catal pilav ve corbada şehriye oldugu icin ekmegi çıkardım.meyve de cok sekerli oldugu için aksam yemiyorum .
iftarda bende fazla yiyemiyorum zaten ve çok doğru yapıyorsun bende kızımın yemeğini yedirdim çorbadan sonra. sonra ana yemeğe geçiyorum.canım ben iftarı açtıktan sonra çorbamı içiyorum sonra akşam namazımı kılmaya geçiyorum, o arada eşimin tabağı bitiyor ona yemek koyuyorum, yani biraz vakit geçiyor , sonra sofraya oturduğumda midemin direk şiştiğini fark ediyorum ve daha az yiyorum.. zaten iftardan sora beyin 15 dakika doyduğunu hissetmiyormuş, o 15 dakika da yemeklerin hepsini yememeye çalışıyorum ,,
oooooo süper valla senin annende benimki gibi ye diye ısrar ediyorsa yandın demektir. kilolarımın tek sebebi annişimdir.bende hiç suç yokbugün anne menüsü var bende de:)) gün içinde arayıp sorarım akşama ne pişirecekmiş diye..
darkicim merhaba.. sana da.. bizim takım çok sessiz.. ama haftasonuna geliyoruz diye burdalar.. melinda .. bak sayıyorum mesajları
11.07.2013
sabah;
aç karınıa yarım litre ılık su
2 dilim peynir
3-4 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
1 çatal bal
ara;
yarım litre 9 lu form çay
yarım küçük muz
1 çay bardağı kefir
öğlen
3 küçük köfte
bol salata
ara;
3-4 dilim karpuz
akşam;
yarım fırınlanmış levrek
bol roka salatası
1 dilim tam buğday ekmeği
gece;
1 bardak tarçınlı süt
su; 2 litre
bitki çsyı;yarım litre
spor; 30 dakika oyun havası göbek atmaca.![]()
kaptancım evet sanki sessiz biraz. ama işin güzel tarafı geçmişi okuması kolay oluyor.listeyi senmi hazırlıyorsun.yoksa sıraylamı hazırlanıyor.
57 ile mezun olmuştum. 2 kilo almışım.. dün sahurdan beridir börek yiyorum. 5 tane olmuştur. yağlı yağlı.. nolacak sonum bilmiyorum.
listeyi hep ben hazırlıyorum darki. ama bazen geç kalıyorum sağ olsun arkadaşlar kaptanımıza hazır olsun diye her şeyini hazırlıyorlar bazı zamanlar. halbuki böyle bir sorumluluğunuz yok yani..
bakanlık sistemi ile nöbetçilik sistemin anladın mı biraz? sana da görev verelim mi? sürekli aşağıda online gördüm bugün seni. ne kadar memnun oldum anlatamam...![]()
şura inan o yazdığından ne demek istediğini anlamadım..
geçen hafta annenle evin arasında 1,7 kilo tartı farkı olduğu için onu ekledim ben ...
11.07.2013
Aç karnına
çeyrek kahve
sabah
çeyrek dilimden biraz fazla pide
2kk peynir
2 bardak çay
öğlen
1,5 dilim karpuz
2-3 küp kaşar
ara
3 kayısı
1,5 ceviz
akşam
1 kase mercimek çorbası
3 yemek kaşığı patates kavurması
2 yumurta büyüklüğünde köfte
EKMEK YEMEDİM YUPPİİİİİİ
sadece bir parmak boğumu pide bir lokma bile değil. küçücük küçücük
veeee günü yeşil çay rezene ve papatya karışımı bir kupa çay ile kapatıyorum kuzucuklarım.
su : 2.5 lt
Spor : yok
Benim düşüncem dönüşüm iyi oldu.![]()
üçüncü olmuşuz kızlarrrrrİnşallah haftaya ikincilik birincilik görürüz.
![]()
11.07.2013
sabah;
aç karınıa yarım litre ılık su
2 dilim peynir
3-4 zeytin
1 çatal bal
ara;
yarım litre 9 lu form çay
yarım küçük muz
1 çay bardağı kefir
öğlen
3 küçük köfte
bol salata
ara;
3-4 dilim karpuz
akşam;
yarım fırınlanmış levrek
bol roka salatası
1 dilim tam buğday ekmeği
gece;
1 bardak tarçınlı süt
su; 2 litre
bitki çsyı;yarım litre
spor; 30 dakika oyun havası göbek atmaca.![]()
Öncelikle form çayı içerken icinde sinemaki olmayanları tercih et.. Bağırsak tembelliği yapar..
Aslında sabah guzel yemişsin ara yapmana cokta gerek yok.. Ama diyetisyene gittiysen walla ben onlara şuranın dediği gibi pek güvenmiyorum.. Herkese nerdeyse aynı seyleri veriyorlar insan kendi bünyesini daha ii bilir,. Bende yazıp yayınlarım. Tum gunün kalori, karbonhidrat yag ve protein degerini hesapliyorum.. Ama sen bilirsin diyesen listesi bu aynen uyguluyorum diyorsan listeni yayınla onun icinde kaçamak yaparsam puan keserim..
Öğlen guzel meyveyi ara yapmissin harika yalnız o 3-4 dilim bütün karpuzun icinden kesilmiş dilim degil degil mı? Birde mutfak tartım var mı?
Levrek salata harika levregi tam yiyip ekmek yemesende olurdu. aksam yemeğinden sonra bir sey yemeye biliyorsun karşıyım.. Puan vermeyeceğim diyetisyen listenin üzerinden puanlamami veya kendi puan sistemimi uygulanmamı mı tercih edersin?