• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

innuk bugün gelecek miydi hala izinli miydi? şura kaldı bir tek..

mel, mesaj sayını doldurmak için mi böyle arka arkaya yazıyorsun. yemezler... farklı zamanlarda gelmelisin :33::33::33::33::33:

kızlar ben sabah tartıldım... 58,6 geldim ya :43::43::43::43:

Aaa valla öle bi düşüncem yok ben yazınca hep zaten böle arka arkaya yazıyorum:1:Ders çalışıyorum da ara verince hep geliyorum:16:

Biraz da karikatür:1:

$bls0074208001363296159.jpg $guldururken-dusunduren-karikatur-fi550320.jpg $karikatur941vl2.gif

bana sorarsan güzel bir menü sadece pideler gözüme battı, onun yerine tam buğday yesen, ben çok alıştım onlara artık hiç beyaz ekmek aramıyorum..

Ben hep yörük yiyorum aslında ama pideyle resmen aşk yaşıyoruz ramazan pidesi bi yana dünya bi yana:1:Onun için azcık almaya çalışıyorum çok yemiyorum yörüğü de hiç sevmiyorum o olsa yemem:1:

Şura cezalar çok güzel olmuş:21:Sevdiği yiyeceği önünde yicek olan cezaya çok güldüm:1:
Maymuş sen benim yıllar önce kaybettiğim kardeşimsin sanırım:9:

Yaşın kaçtı belki sen benim kardesimsindir :1:

olabilir canım hiç üzülme, her zaman veremeyebilirsin,vücudun direnç gösteriyor olabilir, şuan ki yeme düzenine alışmış olabilir, pes etmek yok:20:

Siz de olmasanız aglardım ben yapamicam galiba diye.cunku bu ara cok dengesizim herseye aglıyorum.

Maymuş üzülme bazen böyle sabitleniyo ben artık çok zor veriyorum mesela gıdım gıdım:43:Artık napcaz almadığımıza şükretcez:54:

Maymuş üzülme bazen böyle sabitleniyo ben artık çok zor veriyorum mesela gıdım gıdım:43:Artık napcaz almadığımıza şükretcez:54:

4 ilaç iciyorum uyku yapiyo danalar gibi yatıyorum evde :1: hareket de yok

Meeell bende 23 üm o da aynı olmasa şaşardım zaten.ikiziz galiba :1:

Son düzenleme:
Yaşın kaçtı belki sen benim kardesimsindir :1:

Siz de olmasanız aglardım ben yapamicam galiba diye.cunku bu ara cok dengesizim herseye aglıyorum.

arada oluyor öyle , kadın olmak zor iş, duygularımız değişken, belki de kilo problemleri yaşamamız bu yüzden,, ama emin ol o ruh halin de geçecek...

şura gel de listeyi biildireyim.. yarım saatin kaldııı

annemdeyim tartı değişikliği tabiki. 86,20dim burada en son çıktığımda. şimdi 85 çıktım.

83,5 tun gecen hafta ben sımdı ne dıcem ya :(((

gitmeden tartıldın mı? evden cıkarken yanıı... kac kılo eklıcem sana.. ne zaman gıttın ne oldu :((

Son düzenleme:
83,5 tun gecen hafta ben sımdı ne dıcem ya :(((

gitmeden tartıldın mı? evden cıkarken yanıı... kac kılo eklıcem sana.. ne zaman gıttın ne oldu :((

şimdiiii.. izne çıktım ya cumartesi günü ankaraya gittim sonra izmire döndüm. ordanda hemen aynı gün buraya geldim. ve 29una kadar buradayım. napmalıyız chentiq. izinli mi gözüksem. çok karmaşık oldu ama elimde değil. tartıyı nasıl taşıyayım uçakta :1: burdan bir tartı alacağım kendime. onunla tartılırım haftaya ve oına göre değiştiririz. sonra izmire götüreceğim onu değişiklik olmayacak yani. ama bu hafta es mi geçsek naapsak.

günaydın arkadaşlar sabahtan beridir buaya girebilmek için kızımın uyumasını bekliyorum. yatağına bıraktım hala uyumadı zibidi. uyusun artık yafff. geçmişe ara ara bakıorum ancak henüz cevap veremedim. benim minik cadım uyusun detaylı okuma yapayım :)

kızlar ceza kurallarını okuyanlar beğensin. ona göre anlayayım kimin okuyup okumadığını

466. sayfada.

Son düzenleme:
11 TEMMUZ 2013,PERŞEMBE

SAHUR

4yemek kaşığı pastırmalı yumurta
çeyrek ya da daha az pide
1 bardak atom

İFTAR

1 kase şehriye çorbası
1 parça körili tavuk
çok az pide

1 top dondurma:17:

1.5 litre su

Kübranın dediği gibi
Biraz pideler göze batıyor ama o kadar olsun Ramazan'da
8 yıldız

May kilo veremedim diye üzülme.. Olur bazen bana bak.. Sabit kalmayı bırak bir alıp bir veriyorum.. Hem dediğim gibi az yiyorsun bazen düşuk kalorili ve fazla yesen daha ii olacak gibi.. Salata yogurt ekle bazen sabah erken kalktığında öğlen geçiştirme yogurt ye bari.. Metabolizman yavaşlar.. Akşamları normal yiyorsun ama geç kalktığın icin 1 ana 1 ara oğunun yok.

Back