• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

anaaaaaaaaam nası bu kadar az yemekle ayakta kalabiliyorsunuz. ben yapamazdım böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüü. çok oburum beeeeeeeeeeen

canım ben iftarı açtıktan sonra çorbamı içiyorum sonra akşam namazımı kılmaya geçiyorum, o arada eşimin tabağı bitiyor ona yemek koyuyorum, yani biraz vakit geçiyor , sonra sofraya oturduğumda midemin direk şiştiğini fark ediyorum ve daha az yiyorum.. zaten iftardan sora beyin 15 dakika doyduğunu hissetmiyormuş, o 15 dakika da yemeklerin hepsini yememeye çalışıyorum ,,

Başlangıç tarihi :29,04,2013
Başlangıç kilosu:60,3 kg
Geçen haftaki kilosu:52,6 kg
Bu haftaki kilosu:52,2 kg
Yüzdesi: %1

ramazan olmasına rağmen kilo gitmiş.. tebrik ediyorum..

simitte sakınca görmedim ben. çünkü ekmek yememişsin. ancak akşamı beğenmedim. meyve direk şekere dönüşüyor biliyorsun.. keşke 9 değilde 7-8 gibi olsaymış. gene de fena değil :37:

Biliyorum 16:30 dan 21 e kadar otobusedeydim.. Eve geldim falan derken annem corba yapmış yagsiz tuzsuz :)) biraz tuzlayip ictik.. Sonra sırf benim icin pazara gidip meyve almış.. Bende yedim..ama normalde anneme gece gittiğimde dondurma alırdık sonra çerkez alırdık.. Vs... Vs..

sağol centiqim inşallah hep böyle devam eder.. şimdiye kadar ramazanlarda millet kilo verirdi bende aksine alırdım, ama bu yıl almak istemiyorum,, kilom sabit dursa bile bana yetecek..
Canım tebrik ederim.. Dikkatli besleniyorsun tabiki vereceksin.. Bu iftarda ne yapıyoruz.. İzinde olabilirim ama seni yalnız bırakmam iftarda sen yaz sabahları akşamki yemek planını...

Biliyorum 16:30 dan 21 e kadar otobusedeydim.. Eve geldim falan derken annem corba yapmış yagsiz tuzsuz :)) biraz tuzlayip ictik.. Sonra sırf benim icin pazara gidip meyve almış.. Bende yedim..ama normalde anneme gece gittiğimde dondurma alırdık sonra çerkez alırdık.. Vs... Vs..

insan kıyamıyor dimi, o kadar emek vermiş meyve almış :)) bende bu akşam iftarda annemde olacağım bakalım, kendisi de diyette olduğu için çok fazla üzerime gelmez diye umuyorum:))

Canım tebrik ederim.. Dikkatli besleniyorsun tabiki vereceksin.. Bu iftarda ne yapıyoruz.. İzinde olabilirim ama seni yalnız bırakmam iftarda sen yaz sabahları akşamki yemek planını...

bugün anne menüsü var bende de:)) gün içinde arayıp sorarım akşama ne pişirecekmiş diye..

canım ben iftarı açtıktan sonra çorbamı içiyorum sonra akşam namazımı kılmaya geçiyorum, o arada eşimin tabağı bitiyor ona yemek koyuyorum, yani biraz vakit geçiyor , sonra sofraya oturduğumda midemin direk şiştiğini fark ediyorum ve daha az yiyorum.. zaten iftardan sora beyin 15 dakika doyduğunu hissetmiyormuş, o 15 dakika da yemeklerin hepsini yememeye çalışıyorum ,,

Kübiş sen acayip bilinçlisin:46:İftarda hemen mideye yüklenmemek lazımmış çorba içip biraz ara vermek gerekmiş:46:Verdiğin kilo için de çok tebrik ediyorum:21:

11 TEMMUZ 2013,PERŞEMBE

SAHUR

4yemek kaşığı pastırmalı yumurta
çeyrek ya da daha az pide
1 bardak atom

İFTAR

1 kase şehriye çorbası
1 parça körili tavuk
çok az pide

1 top dondurma:17:

1.5 litre su

Kızlarrrrr 81.9 :( cok üzgünüm
Bu kadar sabit kalınabilir..

Son düzenleme:
Şura cezalar çok güzel olmuş:21:Sevdiği yiyeceği önünde yicek olan cezaya çok güldüm:1:
Maymuş sen benim yıllar önce kaybettiğim kardeşimsin sanırım:9:

Başlangıç kilosu:60:17:
Geçen haftaki kilosu:54.8
Bu haftaki kilosu:54.3:8:
Yüzde:0.9

melindacım süpersin adım adım hedefine gidiyorsun, hadi beni yakala bakalım... yakalayamazsın ki yakalayamazsın kiiiii:35::33:

Kızlarrrrr 81.9 :( cok üzgünüm
Bu kadar sabit kalınabilir..

olabilir canım hiç üzülme, her zaman veremeyebilirsin,vücudun direnç gösteriyor olabilir, şuan ki yeme düzenine alışmış olabilir, pes etmek yok:20:

innuk bugün gelecek miydi hala izinli miydi? şura kaldı bir tek..

mel, mesaj sayını doldurmak için mi böyle arka arkaya yazıyorsun. yemezler... farklı zamanlarda gelmelisin :33::33::33::33::33:

kızlar ben sabah tartıldım... 58,6 geldim ya :43::43::43::43:

11 TEMMUZ 2013,PERŞEMBE

SAHUR

4yemek kaşığı pastırmalı yumurta
çeyrek ya da daha az pide
1 bardak atom

İFTAR

1 kase şehriye çorbası
1 parça körili tavuk
çok az pide

1 top dondurma:17:

1.5 litre su

bana sorarsan güzel bir menü sadece pideler gözüme battı, onun yerine tam buğday yesen, ben çok alıştım onlara artık hiç beyaz ekmek aramıyorum..

innuk bugün gelecek miydi hala izinli miydi? şura kaldı bir tek..

mel, mesaj sayını doldurmak için mi böyle arka arkaya yazıyorsun. yemezler... farklı zamanlarda gelmelisin :33::33::33::33::33:

kızlar ben sabah tartıldım... 58,6 geldim ya :43::43::43::43:

innuk izinli olacak diye biliyorum ben, fazla mı kaçırdın yemekleri birde ramazandan dolayı hareketsizlik mevcut hepimizde ondan da olabilir.

canım sabah iyi ama ekmeğin cinsi önemli; öğlen olmamış canım ana öğünlerini hiiiç atlamamak lazım.akşamda oldukça az musakkayı biraz arttırıp bir dilimde ekmek eklesen çok iyi olurmuş. gece yatarkende süt yada meyve tüketmeni tavsiye ederim.ne kadar az yersek metabolizmamız o kadar yavaş çalışıyor.önemli olan kalorisi yüksek şekeri aniden yükselten gıdalardan kaçmak.az yiyerek zayıflanmayacağını bayağı bi tecrübe ettikten sonra farkettim sizinlede paylaşmak istedim.

anaaaaaaaaam nası bu kadar az yemekle ayakta kalabiliyorsunuz. ben yapamazdım böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüü. çok oburum beeeeeeeeeeen

Ekmek normal ekmekti cok ufak parcalara ayirip yedim. Dişim agriyor canim yutkunurken bile zorlanıyorum. Kakaolu sutu ictim ilac icip doktora gittim agrım coştu çünkü. Musakkada patlicanlar kızartılıyor ve yagli diye yemedim çok.2 catal pilav ve corbada şehriye oldugu icin ekmegi çıkardım.meyve de cok sekerli oldugu için aksam yemiyorum .

***5.Takım 317. Etap***

*JUJU* ( 81,60 / 80,90 / 0,35 / % 0,43 )315. etap da izne ayrıldı. kilosu ikiye bölündü
dalin26 ( 75,30 / 76,70 / -0,70 / % -0,93) geçen hafta bildirimde bulunmadığından kilosu ikiye bölündü.
biricikoglumertug ( 63,00 / 62.80 / 0.20 / 0,32)
birsen-deniz (63,00 / 63,00/ 0 /% 0,0) izinli
cornella ( 64,30 / 64,00 / 0,30 / % 0,47 )
busramnmn ( 60,50 / 60,10 / 0,40 / % 0,66 )
rabyas ( 77,50 / 78,30/ -0,80 / %-1.03)
toplight ( 68,80 / 69,00 / -0,20 / % -0,29 )
ipekyol51 ( 75.4 / 75.2 / 0.2 / %0.26 )

5.TAKIM ORTALAMASI ( %-0,01 )

Back