- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
Ozelden yazanlar var 2. Grup kurabiliriz ya fettah ama takip edecek gonul lu bırı lazmMintimint actigi bir sayfa var Ya fettah okuyup sayidan dusuyoruz ona da bir el atin bitsin ondanda niyetlenelim
Tamam sagol canimTamam canım sıkıntı yokMorrmeneksee senin için ayetel kürsiyi okudu sen geri kalanı tamamlarsın
Ahh canım çok sağol ya Fettah ve ya Rezzak için geçen yıl açmıştım ama bitiremedim Kızlar kendi niyetime değil bu konular herkes kendine dua edip okuyup sayıdan düşüyorMintimint actigi bir sayfa var Ya fettah okuyup sayidan dusuyoruz ona da bir el atin bitsin ondanda niyetlenelim
Canım sen onları beklet bu duayı hızlıca bitirecez 10gün sürmücek yani yeni gruba belki alabilirizOzelden yazanlar var 2. Grup kurabiliriz ya fettah ama takip edecek gonul lu bırı lazm
Evet gece seneden acilmis hep birlikte bitirelimAhh canım çok sağol ya Fettah ve ya Rezzak için geçen yıl açmıştım ama bitiremedim Kızlar kendi niyetime değil bu konular herkes kendine dua edip okuyup sayıdan düşüyor
Catlasin catlasin orta yerinden catlasindnn biz son gaz devam pes etmek yok aslaYa konu dua olunca çok güzel pozitif düşünüyorum mesela bu listede aksilikler çıktı diyorum şeytan çatlıyor bizim kafamızı karıştırıyor eeee çatlamasında napsın genç nesili böyle iştahlı görünce
100 düş cnm bndnKizlar benim su Salati tecrifiyeme bir el atin bitireyim lutfennn
Canım bildirim yapmazsa onunkinide biz paylaşırız bugünki okumasını. Zaten geri kalanıda sayıdan düşeceğimiz için 9kişi ilede bitirebiliriz
Cok sagol canimm100 düş cnm bndn
Büyüseler de rahatlasak diye hiç ummayın valla büyüyünce daha zor..Benim çocuklarım çok şükür asi değiller ama yinede zor ..Biri 18 biri 13 yaşında ..Bebekliklerini özlüyorum...Allah tırnaklarına zarar vermesin sinir hastası olacazama inşallah değecek salih saliha evlat olsunlar
Amin canım aynen öyleBüyüseler de rahatlasak diye hiç ummayın valla büyüyünce daha zor..Benim çocuklarım çok şükür asi değiller ama yinede zor ..Biri 18 biri 13 yaşında ..Bebekliklerini özlüyorum...
Rabbim her isteyene hayırlı gönlüne göre eş evlilik versin evlat isteyene sağlıklı imanlı evlat versin.En başta sağlık huzur , rahat vicdan versin..