- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
KIZLAR AYETEL KÜRSİYİ EZBERDEN ABDESTSİZ SEKILDEDE OKUYABİLİRİZ FAKAT 313 TANE OKUNACAK HACETIMIZ ICIN ABDESTLİ OKURSANIZ COK COK DAHA IYI VE TESİRLİ.. DUADA NE KADAR CİDDİ OLDUGUMUZU GOSTERIR... DAHA ÖZENLİ SEKILDE OKUMUS OLURUZAbdestli okunması lazım diye konuşuldu aklımda öyle kalmış dışarıda islerim var o yüzden aksam dedim ben
Cok tesekkur ederim bilgilendirmen icin tatlimAdetliyken okunabilecek dualar : Adetliyken dua edilmesinde hiçbir sakınca yoktur. İstediğiniz her duayı okuyabilirsiniz. Hatta Kur'andan Fatiha da dua niyetiyle adetli regli döneminde okunabilir. Ayrıca Kur’an'daki duaya benzeyen âyetler de Kur’an okuma niyetiyle değil de dua maksadıyla regli dönemlerinde okunabilir. Mesela felak, nas, ihlas gibi dualar.
Regli döneminde zihir çekilebilir mi yapılabilecek ibadetler :Adetli kadınlar namaz kılamasalar da zikir çekebilir, dua edebilir. Bunlara bir mani yoktur. Bunun yanında Diyanet fetvasına göre regli döneminde kadınlar, kelime-i şehâdet, kelime-i tevhid, istiğfar, salâvat-ı şerife getirebilirler. Tefsir, hadis ve fıkıh eserlerini okuyup inceleyebilirler.
YANİ KIZLAR FATİHA DA IHLASTAADETLİYKEN DUA NİYETIYLE OKUNUYOR SALAVATTA.. K karamelli001 YANI SALAVATI FATİH DE OKUNUR(AYETEL KURSI HARIC)
Çocuksuz ve kocasız insanın zihni nasıl parlak ve berrak görüyorsunuz değil mi evlenmeyin oturun kızlar yoksa sonunuz benim gibi vahim21.04.2021 DUA SAHİBİ =)Mintimint
OKUNACAK DUALARIMIZ
Kişi başı 100 salavat
31 fatiha
31 ihlas
31 ayetel kürsi
(Dua sahibi 34'er adet) abdestli okumaya ozen gosterınn
ÇOK ÖNEMLİ DİKKAT
ADETLİ OLAN İHLAS FATİHA VE SALAVAT DUA NİYETIYLE OKUYABILİR!!!
AYETEL KÜRSİ HARIC! HASTA OLAN BELİRTSİN AYETEL KURSI YI ARAMIZDA PAYLASALIM
DUA SAHİBİNİN ÖZEL NİYETİ
Allahım Mintimint kulunun isteyerek veya istemeyerek işlediği günahlarını affeyle.Niyetlendiği şeyi senin rızanla hayırla sonuçlandır pişman ettirme. Amin
NASIL YAPILACAK
HERGUN YUKARIDAKI (SALAVAT AYETEL KÜRSİ İHLAS FATİHA) BELİRTİLEN SAYIDA DUA SAHİBİNİN İLK ONCE NIYETINI VE ADINI SOYLEYEREK DUALARI OKUYACAK GÜN İÇİNDE OKUYUP AKSAM SAAT 21.00 A KADAR OKUDUĞUNUMintimint GRUP YONETICISINE BİLDİRECEK KIZLAR
HERGÜN LİSTE SIRASINA GORE 1 KİŞİYE OKUNACAK 10 GÜNÜN SONUNDA LİSTEDEN CIKMAK ISYEYEN OLURSA MUTLAKA GRUPTAN BELIRTSIN..
LÜTFEN GUN ICINDE OKUYAN MUTLAKA GRUPTAN OKUDUM DIYEMintimint BİLGİLENDİRSİN
SIRASI GELENE ÖZELDEN DUASI VARSA MESAJ ATILACAK
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
KIZLAR TAMAM MI
Mintimint
MoonfacedMom
Morrmeneksee
Yorgunkus
Ssevincli
namaste21
Magnifiaque
K karamelli001
O oziko_53
SoLeiL12
Bizim niyetimiz de bir an önce evlenip çoluk çocuk sahibi olmakÇocuksuz ve kocasız insanın zihni nasıl parlak ve berrak görüyorsunuz değil mi evlenmeyin oturun kızlar yoksa sonunuz benim gibi vahim
Estağfurullah olurmu.. Bende sızın durumunuza gelmek ıcın buralardayım ya zatenÇocuksuz ve kocasız insanın zihni nasıl parlak ve berrak görüyorsunuz değil mi evlenmeyin oturun kızlar yoksa sonunuz benim gibi vahim
Bizim niyetimiz de bir an önce evlenip çoluk çocuk sahibi olmak
Her yazdığım msjda üstümde zıplayan 2 çocuk var bazılarınıda yanlış yazıyorum o nedenle,sonra telefonu ver anne youtube izlicem diye ağlamaları ve haftanın 5 günü ebadan ders bulaşık ,çamaşır,yemek,hatim okumaları, koçişko(öyle peri masalları gibi olmayanından) eeeee ne diyim darısı başınızaEstağfurullah olurmu.. Bende sızın durumunuza gelmek ıcın buralardayım ya zaten
Bırgun nasıp olursa bu mesajın altına o zmn cevap yazacağım.. Suan ne diyeceğimi bilemedimHer yazdığım msjda üstümde zıplayan 2 çocuk var bazılarınıda yanlış yazıyorum o nedenle,sonra telefonu ver anne youtube izlicem diye ağlamaları ve haftanın 5 günü ebadan ders bulaşık ,çamaşır,yemek,hatim okumaları, koçişko(öyle peri masalları gibi olmayanından) eeeee ne diyim darısı başınıza
Benimde bebegim 18 ayliik ve asiri hareketli bir cocuk. Sahura kalkinca okudum hemen. Hatta uyandi ayagimda salladim :) bence de kafaniz rahat evlenmeyinÇocuksuz ve kocasız insanın zihni nasıl parlak ve berrak görüyorsunuz değil mi evlenmeyin oturun kızlar yoksa sonunuz benim gibi vahim
Ahhh bırde bunu ailelerimiz anlasaBenimde bebegim 18 ayliik ve asiri hareketli bir cocuk. Sahura kalkinca okudum hemen. Hatta uyandi ayagimda salladim :) bence de kafaniz rahat evlenmeyin
Vallaha ayıp olmasa yaş soracam ama sormiyim belki söylemek istemezsinAhhh bırde bunu ailelerimiz anlasa
Yoo soylerım 26,Vallaha ayıp olmasa yaş soracam ama sormiyim belki söylemek istemezsin
Allah tırnaklarına zarar vermesin sinir hastası olacazBenimde bebegim 18 ayliik ve asiri hareketli bir cocuk. Sahura kalkinca okudum hemen. Hatta uyandi ayagimda salladim :) bence de kafaniz rahat evlenmeyin
Kızzz otur yerine yaş mı oYoo soylerım 26,
Evet genc bır yas ama cokta gecmese ıyı olur tabi gencken anne olmak cok daha ıyıKızzz otur yerine yaş mı o
Ben daha okumadim canim
Tamam canım sıkıntı yokBen daha okumadim canim