- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
hayir canim ayetel kursi 313 olmali diye biliyorum tam sayi onemli biri eksik okusun o zamanNeyse 33 cektım ben ayetel kürsi yi fazlasınıda Allah kabul etsın ne olacak sankıeksık olmasında
313 hikmetli olanEvet kızlar hesap basından yanlıs olmus..
333/33=330 yapar kişi bası 33 duser dua sahıbı saddce + 3 tane okuyacak (dua sahibi 36 yanı)
Ben hepsını 333 adet dıe bılıyorum
Ama 313 dıe hesapladık galıba
Hıkmetli olan 313 mü 333 mü?
313 diye biliyorm canmEvet kızlar hesap basından yanlıs olmus..
333/33=330 yapar kişi bası 33 duser dua sahıbı saddce + 3 tane okuyacak (dua sahibi 36 yanı)
Ben hepsını 333 adet dıe bılıyorum
Ama 313 dıe hesapladık galıba
Hıkmetli olan 313 mü 333 mü?
Olsun Canim ne demek olur estagfullah ben simdi okuyorum o zaman 29 okuyorum olurmuTamam o zmn 31 adet dusuyor herkese dogru.. Dua sahibine sadece 34 dusuyor.. Kusura bakmayın benım kusurum oldu ben 333 dıe hesapladım.. Fazladan 2 tane ayetl kursi okudum ıhlas fatıha 31 okudum sıkıntı yok onlardaMagnifiaque siz eksık okursunuz hakkınızı helal edın valla
Tabı tabı. 2 adet eksık okuyun ayetel kürsi yı ben 2 fazla okudumOlsun Canim ne demek olur estagfullah ben simdi okuyorum o zaman 29 okuyorum olurmu
Tamam canim simdi okuyorum insallahTabı tabı. 2 adet eksık okuyun ayetel kürsi yı ben 2 fazla okudum
Evet canım çekmelisinOkudum Kızlar Allah kabul etsin fakat bir sorum var ihlas okurken her seferin de besmele çekilmelimi ? Fatiha da hep çektim besmele ihlasta sadece ilk başladığım da çektim ?
Ay sormayınn@morrAllahım sanada nazar ettik kız bu nasıl bi karmakarışık grup oldu çıldıracam
O oziko_53 hıc ses yok aksam oldu bitti.. Yerıne baska arkadası alalım bekleyenlerden olurmu..ŞİMDİ TOPLANIN KIZLAR!!!!
Bana tek tek özelden dileğinizi atın sırasıyla sayıdan düşerek yarına kadar bitirelim tüm listeyi...
MoonfacedMom
Morrmeneksee
Yorgunkus
Ssevincli
namaste21
Magnifiaque
K karamelli001
O oziko_53
SoLeiL12
Yoksa 10 güne sinir hastası olabiliriz grupçaŞİMDİ TOPLANIN KIZLAR!!!!
Bana tek tek özelden dileğinizi atın sırasıyla sayıdan düşerek yarına kadar bitirelim tüm listeyi...
MoonfacedMom
Morrmeneksee
Yorgunkus
Ssevincli
namaste21
Magnifiaque
K karamelli001
O oziko_53
SoLeiL12
Şu an aktif olan varsa al cnm ben başlıyorum geleni alırım onun yerine
Salavat 1000kalan 900