- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
Besmele çekilir..Okudum Kızlar Allah kabul etsin fakat bir sorum var ihlas okurken her seferin de besmele çekilmelimi ? Fatiha da hep çektim besmele ihlasta sadece ilk başladığım da çektim ?
Aaa o zaman ben 31 ihlası tekrar okuyım besmele çekipBesmele çekilir..
Ben çekiyorum canımOkudum Kızlar Allah kabul etsin fakat bir sorum var ihlas okurken her seferin de besmele çekilmelimi ? Fatiha da hep çektim besmele ihlasta sadece ilk başladığım da çektim ?
Yok canım niyetini getir besmelwlerii çek Allah kabul ederAaa o zaman ben 31 ihlası tekrar okuyım besmele çekip
Yok ben basladim tamam canimBen çekiyorum canım
31 deıl kız 33 taneAaa o zaman ben 31 ihlası tekrar okuyım besmele çekip
Allahımmmm31 deıl kız 33 tane
Ama 31 yazmistin sen31 deıl kız 33 tane
Ciddi misin...Ama 31 yazmistin sen
Kiser basi 31 ihlas 31 fatiha dedin dua sahibi 34 er taneKuran sürelerinden her hangi birini okurken besmele çekmek sünnettir. (Tevbe süresi hariç)
Bin tane ihlas okusanız bile her başladığınızda besmele çekin, bu sünnettir.
Hayır hayır 33.. Kusura bakmayın..Kiser basi 31 ihlas 31 fatiha dedin dua sahibi 34 er tane
31 canm dua sahibi 34 okuyo
33mü oldu21.04.2021 DUA SAHİBİ =)Mintimint
OKUNACAK DUALARIMIZ
Kişi başı 100 salavat
33 fatiha
33 ihlas
33 ayetel kürsi
abdestli okumaya ozen gosterınn
ÇOK ÖNEMLİ DİKKAT
ADETLİ OLAN İHLAS FATİHA VE SALAVAT DUA NİYETIYLE OKUYABILİR!!!
AYETEL KÜRSİ HARIC! HASTA OLAN BELİRTSİN AYETEL KURSI YI ARAMIZDA PAYLASALIM
DUA SAHİBİNİN ÖZEL NİYETİ
Allahım Mintimint kulunun isteyerek veya istemeyerek işlediği günahlarını affeyle.Niyetlendiği şeyi senin rızanla hayırla sonuçlandır pişman ettirme. Amin
NASIL YAPILACAK
HERGUN YUKARIDAKI (SALAVAT AYETEL KÜRSİ İHLAS FATİHA) BELİRTİLEN SAYIDA DUA SAHİBİNİN İLK ONCE NIYETINI VE ADINI SOYLEYEREK DUALARI OKUYACAK GÜN İÇİNDE OKUYUP AKSAM SAAT 21.00 A KADAR OKUDUĞUNUMintimint GRUP YONETICISINE BİLDİRECEK KIZLAR
HERGÜN LİSTE SIRASINA GORE 1 KİŞİYE OKUNACAK 10 GÜNÜN SONUNDA LİSTEDEN CIKMAK ISYEYEN OLURSA MUTLAKA GRUPTAN BELIRTSIN..
LÜTFEN GUN ICINDE OKUYAN MUTLAKA GRUPTAN OKUDUM DIYEMintimint BİLGİLENDİRSİN
SIRASI GELENE ÖZELDEN DUASI VARSA MESAJ ATILACAK
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
Valla kafam bunaldı. 10.33 =333 deılmı 10 kısıye 33 dusmuyormu31 canm dua sahibi 34 okuyo
Yani öyle oluyo daValla kafam bunaldı. 10.33 =333 deılmı 10 kısıye 33 dusmuyormu
Okudum. Kizlar yalnız ben 31 diye aldım. Tekrardan 2'şer tane ekleyim mi?21.04.2021 DUA SAHİBİ =)Mintimint
OKUNACAK DUALARIMIZ
Kişi başı 100 salavat
33 fatiha
33 ihlas
33 ayetel kürsi
abdestli okumaya ozen gosterınn
ÇOK ÖNEMLİ DİKKAT
ADETLİ OLAN İHLAS FATİHA VE SALAVAT DUA NİYETIYLE OKUYABILİR!!!
AYETEL KÜRSİ HARIC! HASTA OLAN BELİRTSİN AYETEL KURSI YI ARAMIZDA PAYLASALIM
DUA SAHİBİNİN ÖZEL NİYETİ
Allahım Mintimint kulunun isteyerek veya istemeyerek işlediği günahlarını affeyle.Niyetlendiği şeyi senin rızanla hayırla sonuçlandır pişman ettirme. Amin
NASIL YAPILACAK
HERGUN YUKARIDAKI (SALAVAT AYETEL KÜRSİ İHLAS FATİHA) BELİRTİLEN SAYIDA DUA SAHİBİNİN İLK ONCE NIYETINI VE ADINI SOYLEYEREK DUALARI OKUYACAK GÜN İÇİNDE OKUYUP AKSAM SAAT 21.00 A KADAR OKUDUĞUNUMintimint GRUP YONETICISINE BİLDİRECEK KIZLAR
HERGÜN LİSTE SIRASINA GORE 1 KİŞİYE OKUNACAK 10 GÜNÜN SONUNDA LİSTEDEN CIKMAK ISYEYEN OLURSA MUTLAKA GRUPTAN BELIRTSIN..
LÜTFEN GUN ICINDE OKUYAN MUTLAKA GRUPTAN OKUDUM DIYEMintimint BİLGİLENDİRSİN
SIRASI GELENE ÖZELDEN DUASI VARSA MESAJ ATILACAK
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN