100900kalan 800
Yok canım uzun bi okuma değil zaten herkes elindwn geleni çeksin bişe olmazAslında yine herkese bölüşsek benim şuan işlerim var okuyamıyorum şuan gelene kadar okuyamam diye hakka girmiyim
Tamam canım olurmavispreyboya bir arkadasımızı listeden cıkardık kendısı donus yapmadı sız katılmak ıstermısnız
Tamam cnm
Su grupta herkes bı yazsın bende buraya donus yapıp dua alacam ınsallahTamam cnm
Canım sen geçmiş msjlardan benim dileğime bakıp 1000 salavat 313 ihlas 313 fatiha 313 ayetel kürsi okurmusın listeden çokan arladaşın yerineTamam canım olur
Okurum canım bugünde bu arkadaştaya sıra ben yarın bu arkadaşamı okuyacam kafam karıştı birazCanım sen geçmiş msjlardan benim dileğime bakıp 1000 salavat 313 ihlas 313 fatiha 313 ayetel kürsi okurmusın listeden çokan arladaşın yerine
100100kalan 700
Canm bu 2.kişi bugün okuduğumuz arkadaş Mintimint niyetine 100 salavat 31 ihlas 31 fatiha 31 Ayetel kürsi okunacak. Yarın akşam 9 a kadar da o fotodaki kişinin niyetine 100 salavat 31ihlas 31 fatiha 31 Ayetel kürsi okunacakOkurum canım bugünde bu arkadaltaya sıra ben yarın bu arkadaşaöı okuyacam kafam karıştı birazEki Görüntüle 2831351
En iyisi sahura kadar okumak. Herkes işlerini bitirsin sonra herkes duaya dönsünŞimdi kızlar ilk gün bölerek okumayı yapamadıkonun için 2. Arkadaştan sonra sayıdan düşerek birden bitirelim diyorum ama aynı anda çevirim içi olamıyoruz ilk defa bi duanın içinden çıkamıyorum
Aynı şekil böyle bugün okuduğumuz bölüştüğümüz gibi gidelim ama 2 kişi için yani yarın akşam herkes 2 kişi için okumuş olsun niyetini paylaş her ikisinin böyle daha iyi bence ama siz ne dersiniz bilmiyorumŞimdi kızlar ilk gün bölerek okumayı yapamadıkonun için 2. Arkadaştan sonra sayıdan düşerek birden bitirelim diyorum ama aynı anda çevirim içi olamıyoruz ilk defa bi duanın içinden çıkamıyorum
Canm bu 2.kişi bugün okuduğumuz arkadaş Mintimint niyetine 100 salavat 31 ihlas 31 fatiha 31 Ayetel kürsi okunacak. Yarın akşam 9 a kadar da o fotodaki kişinin niyetine 100 salavat 31ihlas 31 fatiha 31 Ayetel kürsi okunacak
Biraz karıştı ben 1000 salavat olanımı okuyacam 100 olanımıCanım sen geçmiş msjlardan benim dileğime bakıp 1000 salavat 313 ihlas 313 fatiha 313 ayetel kürsi okurmusın listeden çokan arladaşın yerine